Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sen ısmarla demezdim ben şahsen durumu belirtir buna göre bir mekana gider oturur parama göre şeyler sipariş eder/ettirir dim. Karşımdaki de bir insan sonuçta halden anlamalı yok zaten anlamayan biriyse eğer 2. bir buluşma gerçekleştirmem ama sen öde diye de teklif etmem şahsen belki karşımdaki benden de parasız ne belli hem de ilk buluşma delikanlılığa b*k sürdürülmez öyle. Karşılık verilir mi tercihe bağlı ilk buluşma da üstünde olumlu bir etki bıraktıysa eğer olabilir ama bırakmadıysa gereksiz
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 547 cevap paylaştı.
+1 yılBu çok saçma be. Bakın yorumlara toplumda buluşmalarda hesabı erkek öder izlenimi var. İlk buluşmada özellikle erkek öder durumu var. Şimdi düşünüyorum evet ilk buluşmalarda hep ben ödedim ama şu soru bile beni rahatsız etti. Ne yani ben o hesabı ödemeyseydi buluştuğum her kız bunu mu düşünecekti. Üstüne birde beni bu yüzden reddetme durumu mu olacaktı. Bundan sonra özellikle ilk buluşmalarda hesabı karşıya ödetmeyi deneyeceğim.
00 Yorumla
+1 yılYanında az para varsa parasının yettiği yere götürür yahut hiç götürmez başka zamana ertelenir. İlk buluşmada kadına hesap ödetilmez. Diğer buluşmalarda rica edilebilir hatta rica gelmeden kadının teklif etmesi de normal ama ilk buluşmada bu açıklama çok ayıp.
20 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılİlk ve son gorusme olur. Parasız olduğu için değil, ifade ediş şeklini beğenmedim..
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
101Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılBir kere olur hadi iki kere olur ama sürekli aynı şey oluyorsa sıkıntı
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılİlk buluşmaya bu şekilde gelmesi olmamış. Parası yoksa ya başka yerden bulacak ya da buluşmayı bir şekilde erteleyecekti..
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılOnun kararını siz vereceksiniz
00 Yorumla
+1 yılBelki de amacı paraya ne kadar değer verip vermediğini ölçmekti
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılDürüstçe söylemiş sonuçta o buluşmaya gidiyorsanız ödeme kısmını sizinde gerçekleştirmeniz gerekiyor bunu gözardı edip gitmiş olmalısınız kiii öyle söylemesi de haliyle zorunuza gitmiş..
Ödemeyi erkek yapar! Ödemeyi erkek yapacak ! diye bi kaide yokkk!!! Açıkca söylemeyip bu yüzden buluşmasaydı bu seferde " flörtüm buluşmuyor acaba benden hoşlanmadı mı yoksa buluşmaktan mı kaçıyor vs diye soracaktınız..
10 Yorumla Bence erkekler doğru yapıyor.
Bunu bir ben başaramadım.
Kadın ilişkiye emek vermediği için çaba sarf etmiyor ve bitiyor.
Bence bunu yapan erkekleri ayakta alkışlamak gerekir.
Not: Bencil duygularla her zaman kadını haklı gören embesil ve moron kadın kitlesi dediğimi anlamaz. Ama bazı kadınlar görüyorum, bu sitede onlar kendilerini bilen hanımlar, onların sayısının artmasını istiyorum.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 354 cevap paylaştı.
+1 yılYani ilk buluşmada da böyle söyleyen bir adamla daha görüşmezdim açıkçası. Biraz zaman geçer birbirinize alisirsiniz o zaman ortak odersiniz yeri gelir sen ödersin parası olmaz anlarsın normal şeyler ama ilk buluşmada da ne biliyim bana Biraz tuhaf geldi
00 Yorumla Yaş aralığın doğruysa senin oda senle hemen hemen aynı yaş aralığındadır diye düşünüyorum... Cebinde bunun için parası bulunmayan bir erkeğe adam denip yanına gidilir mi sen karar ver bize sorma bence. Bu kararı sende verebilirsin. Adam mı sence o?
00 Yorumla
+1 yılYa dur utanıyorum şu an. Tamam parası olmayabilir, gerçekten sorun değil. Hatta herkes kendi hesabını ödesin ben tek bir kişinin hesabı ödemesine de karşıyım. Ama sen ısmarla ne demek ahdhdhfj güvensizlik hissi verdi. Tabii yanlış bir his de olabilir. Ben böyle hissettim diye adamdan ayrılma ajsjdjf
02 Yorumla- +1 yıl
@Guseeee oldu şekerim tamam ahshshd herkes kendi parasını kendisi ödesin nan sinirlendim bak
+1 yılBenden hoşlanmadığını tekrar görüşmeyeceğimizi anlardım direkt..
Çünkü hoşlandığı kadının karşısında centilmenlik yapmak için kılı kırk yarıyor erkek..
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Böyle adamlara bayılıyorum ya. Asla yapamayacağım şeyleri bir çırpıda yapıyorlar. Acaba bu rahatlık kaçıncı seviye ya da ben mi çok düşünüyorum.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. herkes kendi hesabını ödese hadi yine bir şey değil de yüzsüz gibi ısmarla demesi davarlıktan başka bir şey değil. yol vermen iyi olmuş.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÜzerinde az para varsa birşeyler yemeye gitmeyi teklif etmeyecekti hesabı kadın erkek ortak ta ödeyebilir tabi ama bu davranış hoş olmamış bence seninle ciddi değil bir kere buluşayım ne olacaksa olsun hesabı yapmış hani oluruna bırakmış gerçekten ciddi düşünse böyle davranmaz belki de mahsus yaptı beni beğenmeyip bir daha görüşmek istemezse param boşa gitmesin gibi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgili flörtüm , ısmarlama iradi ve ısmarlayan kişi tarafından teklif edilmesi gereken bi husus yani senin söylediğin ısmarlama değil ödetme oluyor. Zaten senden benim yediğim şeyin parasını ödemeni beklemiyorum kendine yetecek kadar para getirdin mi getirdiysen lütfen kendi payını öde. Eğer ödeyemiyorsan sırf bu söyleminin bende yarattığı izlenimden dolayı yine ben öderim ama bu benim hayrım olur. Aç birini doyurmuş olurum. Ayrıca da sen sağ ben selamet
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı.
+1 yılHerkes kendini öder.
Ama bu durumda centilmen bir hanımefendi olarak hesabı öder ve iletişimi keserim.
10 Yorumla
+1 yılİlkten birsey olacağını düşünmüyorum ama devamlı olarak alışkanlık gibi devam ederse sorun olur.
10 YorumlaAdam sana açıksözlülük yapmış görüşelim deyip parası az olduğu için ekseydi vazgeçseydi de ayı diyecektin. Ne var samimiyet göstermiş bir şans versen paran boşa gider diye mi korktun, belki kat kat fazlasıyla telafi edecekti fırsatı olduğunda
00 YorumlaKaba bir davranış. Üstümde çok fazla para yok ortak ödesek olur mu diye de sorabilirmiş. Sonuçta buluşmaya gidiyorsun ve yanında kendini kurtaricak kadar yol paran yemek paran da olur diye düşünüyorum.
00 Yorumla
+1 yılHayır. Adam beleşçi. İlk buluşma dediğin şey kim davet ediyorsa onun ödemesi gereken bir şeydir. Davet eden de bi cebini yoklayıversin bi zahmet. Çağırıyorum ama ödeyebilecek miyim diye. Sakın bu adamla bir daha görüşme. Saygısız vizyonsuz herif.
07 Yorumla- +1 yıl
@yedirenk7 ne anlatıyon abim sen hajshsjshsjd
- +1 yıl
@yedirenk7 GAKSGSKSHDDLJDKSKFFKFKFK tamam da kardeşim benim cevabımla ne alaka bu a*m*k deli misin divane misin hakshskshsksh altıma işicem şimdi gülmekten
+1 yılVe bu olay yaşandı , sen ona hala ‘flörtüm ‘ mü diyorsun. Daha yüzüne bakma arkadaşım?
Yakında geçinemiyorum der borç da ister
Hatta ilerde kredi de çek der.
Ya aklınızı biraz başınıza toplayın gözünüzü seveyim00 YorumlaAcayip tuhaf bir üslubu var. Parası yoktur azdır ödersin sorun yok hep karşı taraf ödeyecek diye bir şey de yok belki gerçekten onu ödeyecek durumda değildi ama çok enteresan saygısız üslubu var sevemedim
00 Yorumla
+1 yılVerilmez, çulsuza bak madem buluşmaya gidiyorsun paranı da hazırla!
11 Yorumla- +1 yıl
ulan ne paragözsünüz be 😂😂😂😂
Olabildiğince uzak dur hatta arkana bakmadan kaç.
14 Yorumla- +1 yıl
Belki parası yok?
- +1 yıl
@Sercangenç O ayrı ama gerçek hayatta böyle olan insanlarla olmak var birde.
- +1 yıl
Bilemedim ki
- +1 yıl
Sen olsan naparsın
+1 yılBence verilmez.
İlk buluşmada yanında az para ile gelmesi ironi gibi. Bazı kişiler var, sınıyor aklı sıra böyle flörtü. Yine de hoş bir davranış değil.10 YorumlaParası olmaya bilir ama parası oomayan erkek buluşmayı kabul etmez daha sonrası için erteler. Gevşeğin teki bu
21 Yorumla- +1 yıl
Ahahahahahhahahahayyyyy
- Aşk İlişkileri konusunda 529 cevap paylaştı.
+1 yılÇocuk seni paraya değer veriyor mu? bu konularda nasıl diye imtihan etmiş sende böyle tepki vermişsin. Kısacası kaybeden sen olmuşsun keşbişler olsun.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılAynen öyle. Erkek dediğin, adam dediğin kadınına her türlü konforu sağlamalı, gücünü, ağırlığını, adamlığını hissettirmelidir. Çok basit ve ucuz biriymiş.
04 Yorumla- +1 yıl
Kadın ne yapacak peki? Ayrıca böyle demişsin ama erkeklerin çoğu bunu kadınlardan kendilerini üstün gördükleri için yapıyorlar. Amacı kadınları düşünmek olan çok az var
- +1 yıl
@bRokeHeaRth_____ Erkek doğası gereği bunu yapar Kadın da doğası gereğ zaten erkeğinden bu adamlığı, duruşu bekler. Güçlü ve tuttuğunu koparan erkeği daha güvenli ve doğru seçim olarsk görür, etkilenir kadın. Adam dediğin erkek zaten kadını içn her şeyi yapar, eksik gedik bırakmaz, maddi, manevi doğru kişi olduğunu, ona bakacağını, koruyup kollayacağını, her konuda yanın da olacağını hissettirecek ki o kadın da ona adeta tapsın, inansın, sadık ve bağlı kalsın.
- +1 yıl
Bu saydıklarını kadınlarda yapabilir yalnız ve günümüzde yapanı da var gerçekten fazlasıyla
- +1 yıl
@bRokeHeaRth_____ Mesele erkeğn doğasında ki, yaradılışında ki olmazsa olmazı vurgulamak zaten. Yoksa ona bir mecburiyet, bir görev, bir zorunluluk yüklemek değil. Ve bu davranış erkeğe yakışır ve her erkekten de beklenir. Yoksa kadının bunu yapması, erkeklerin yerine ne olacak bunu kadın da yapar deyip sıradanlaştırmamalı da meseleyi.
+1 yılHanımlarım cevap vermesi beklenmiş soruya erkeklerin daha çok cevap vermesine çok güldüm.
Yeni nesil erkeklerin hepsi top olmuş dedikodu neyim yapıyor. Yazık.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılnormalde devam eden bir iliskide bu olabilir ama ilk bulusmada olmaz. buna gore bulusmayi ayarlamasi gerekti ama o bulusup hesabi sana yikmis. dusuncesiz, genis ve belesci. uzak dur.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. 
butonuna basıp yol veremedin mi? püüüüüüü 00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılerkekler ödeyecek diye bir kanun kural ayet mi var? ki adam burada dürüstçe söylemiş asıl o adam senin bundan sonra vereceğin tepkiye göre ilerletmeli
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 23,2b cevap paylaştı.
+1 yılYani hiç olmadı gidip bunları buluyorsunuz , hayır adamın parası olmayabilir doğal bir şey bu ancak pozitif özelliği olan bir tane adam bulun be kardeşim bir tane ya
00 Yorumla
+1 yılTabi ki ilk izlenim için böyle olması pek hoş olmamış ama olabilecek bir şey gayet normal karşılarım ben.
Her zaman her dakika hazır olamayabiliriz, böyle şeyler sorun olmaz.00 Yorumla
+1 yılAhahhahaah dayaklık. Cebinde para yoksa ona göre bir mekan seçseymiş
Densiz...
Karşılık verilmez. Parasız olmayı kabul ederim de dangalaklık çekilmez00 YorumlaHoş bir davranış değil parası olmasa bile bu şekilde davranmak zorunda değil. Bence sana değer verme gibi bir derdi yok yerinde olsam devam etmezdim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılKalabalık insan dürsüt olur ama bu kadar olmaz.. İlk buluşmada ödersin hesabı sonuşta bi bayanla buluşuyosun buluşamaya davet eden sensin ve hesap öde diyorsun utanç verici
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 892 cevap paylaştı.
+1 yılYol ver ugrasilmaz böyle biriyle. Senin paranı kullanacak aklınca. Muhtemelen seni begenmemistir o yüzden de param gitmesin de ona kakalayayim diye düşünüyordur
00 Yorumla
+1 yılHiç karşılık verme. Parası olmayabilir. Ama ağzıyla sen ısmarla demesi gıcık. Buluşmadan söylemesi lazım. Bu ara sıkışığım daha sonra buluşalım vs.
00 Yorumla
+1 yılGenç yaşlarda olsa normal diye karşılardım, ama orta yaşlarda cebinde parası yoksa buluşmaya neden geliyor? Baştan söylemesi gerekirdi, cebimde para yok buluşmayı erteleyelim diye.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 440 cevap paylaştı. Ben takmam böyle şeyleri ya benimde başıma geldi beraber ödedik bazen ben bazen o önemsememek gerek
10 Yorumla
+1 yılUnut. Erkek adamın her zaman yanında çay ısmarlayacak kadar parası olur. Babam böyle derdi hep.
21 Yorumla- +1 yıl
Bu soruyu açan bir yalancı .. baksana önce buluşmada bana bunu söyledi diyor. Sonra guncellemede zaten hiç bulusmamistik whataspp tan bunu söyledi diyor. hangi erkek buluşmadıgi kıza mesajla bende para az var sen öde der?
İlk buluşmada erkek odiyck diye birşy yok ama, ortak da ödenmesi daha mntklı.
23 Yorumlainsanız hepimiz o an öyle durum olmuştur o istermiki öyle olsun biraz anlayışlı olun bu yüzden bazı kadınlara paragöz olarak bakıyoruz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılErkek diyemiyorum böyle kişilere
o yüzden adam yerine koyup da yorum yapmıyorum şekerim
00 Yorumla terbiyesizmis net... ondan beklentin olmasin bence.. daha ilk buluşmada böyle olursa gerisini hayal edemiyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 672 cevap paylaştı.
+1 yılAbi sen hayatımda görüp göreceğim en alfa adamlardan birisin, tutsaydi komik ve güzel olurdu ama, nasip başkasına artık nfnrf
00 Yorumla Oda seni denemiştir belki. İnsanlık hali diye bir şey var sonuçta para olmayabilir. Belkide olabilir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılBen bugüne kadar ne sevdiğim kadına ne de normal kız arkadaşlarıma asla hesap ödeyin demedim böyle bir şey de asla diyemem ölürüm daha iyi.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. ortak ödemek mantıklı, diğer türlü sömürüye girer. Bir buluşmada kadın, diğerinde erkekte olabilir. Eşitlik ve hakkaniyet böyle.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılVerilir olabilir parası kalmamıştır , bakmak zorunda olduğu ailesi vardır , maaş alamamıştır falan , bundan dolayı ilişki bitmemeli
00 Yorumla
+1 yılSende ikinci defa gitme yalvarsın dursun sonra gidince yine aynısını yaparsa çantayı geçir kafaya😂🤣🤣
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 569 cevap paylaştı.
+1 yılÜslup hoş değil, daha ilişki yok bir şey yok ismarlarsin demek de fazla rahatlık, parası olmayabilir buluşmayı erteleyebilirdi
06 Yorumla- +1 yıl
@Guseeee her seferinde erkek ödemesini sıcak bakmıyorum ortak ödenebilir yeri geldiğinde kız tarafı da ismarlar sorun yok ama daha ortada ilişki yok sen ismarla diyemezsin. Paran yoksa niye bulusuyorsun karşı tarafa mı güvendin derler? İster erkek olsun ister kadın kimle buluscaksam yanımda para bulundurum param yoksa da bulusmam kimseyle kimse benim garantim değil
- +1 yıl
Kadın aslında burada erkeği garanti görmüş nasıl olsa o öder diye gelmiş erkekte para yok diyince nasıl olmaz diye sızlanmış erkeğin hatası fazla param yok ortak demeliydi ki kız milleti beleşe alışmış turkiyede değişmesi gereken bi kural evlenene kadar hicbi kadını hediye vs dışında beslememeli
- +1 yıl
@Guseeee kadın kafasini anlayamacak kadar sığ olduğunuz gibi besleme gibi bir tabiriniz de yanlış sizin gibiler evlendikten sonra da böyle görür zaten. Mevzu adamın parasına güvenmesi değil üslup, bir de ilk buluşma bir zahmet biraz özenli davranılır. Usulen ve centilmenlik gereği kızı mekana sen davyet ediyorsan o günkü hesap sendendir ilerleyen buluşmalarıda herkes kendi yediğini öder ya da bir kız bir erkek ödemesi şeklinde olabilir.
- +1 yıl
Kız davet edecek hali yok ya nerde görülmüş kızın yemeğe vs davet ettiği inan bana benim kadar derin düşünen yok burada kadın puan kaybetmiş ben de çok kadın eledim bu şekilde ha kimi testi geçti ama onları beğenmedim kandırmak istemedim eğer bi kadın para ve aşk testlerini geçerse değer görür siz erkekleri basit sanmakla kaybediyorsunuz sosyal medyadan öylesine yürüyen adamlar evlenecek sanarak
- +1 yıl
@Guseeee yoo zamaninda ben davet ettim mekanı da yemeği de ismarlayip tatlıyı da ödedim çünkü jest sırası bendeydi. Geleneksel kalıplarınizi kendinize saklayın yani. Besleme dediğin tabiri kullanan bir erkek sığdır çünkü mevzu para değil bir erkeğin bunu söyleme şekli. İlk buluşmaysa bir zahmet erkek mekanı da seçip o günkü kahve ise ödesin bı zahmet ha o gün çok da iyi gitmedi görüşme ortaklaşa vs. odenir sonrakilerfe sıraylla herkes kendisinin ödesin ya da jeste jest yapılır. Ama şöyle de denemez her şeyin bir usulü şekli var. Erkeklerin çoğu basit evet kadın zihin yapısını anlamak yerine kendi gibi basit zannediyor, sosyal medyadaki kimseyle de görüşmem evlenecek zannetmem de saçma sapan bir genelleme yine
Kartta mi yok ayrıca nasıl der şaşırıyorum, ben yapamam utanırım, bu yüzsüz resmen, gönder gitsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılTürk kızına bak sen para yiyicisi bir de haklı oldugunu dusunuyor iyi yapmis tabi türk kızısın buldugun erkekleri sömüeceksin demi
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılolabilir insanlık hali olumsuz bir karşılık vermem sonuçta erkek ödemek zorunda değil hesapları
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDaha buluşmadan mı bunu söyledi ne beklersin ki internetten tanışınca böyle oluyor
10 Yorumla
+1 yılEğer sürekli olmayacaksa anlayışla karşılarım ben öderim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılBen bir lavobo yapıyım deyip o ve o mekan terk edilir
00 Yorumla
+1 yılYani bunu demek pek hoş değil bence de herkes yediğini içtiğini ödesin
00 Yorumla
+1 yılBoş bulunmuştur belki gerçekten parası olmayabilir
00 Yorumla- Devamını Gör (120)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt