Sevgilinizi kıskançlıktan deliye döndürecek kadar yakın karşı cins arkadaşlarınız var mı?

Sevgilinizi kıskançlıktan deliye döndürecek kadar yakın karşı cins arkadaşlarınız var mı?
Sevgilim yok.. zaten olsa da o kadar samimi yakın karşı cins arkadaşlarım olmaz. mesafemi bilirim her zaman. sevgilimden de aynı davranışı bekleyeceğim için iyi anlaşırdık sorun çıkmazdı..
Cevap
6Cevap
Sevgilim benim duruşumu ve mesafemi biliyordur, problem olmaz..
Sevgilimden daha yakın karşı cins arkadaşlarım var 🤩 haha bu şaka tabi ki..! hayır öyle bir şey yok olamazda.
1 tane var. Neyse ki bana hep geniş, kıskançlık ve sahiplenme duygusu sıfır olan odunlar denk geliyor da sıkıntı yaşamıyorum 😂
Kıskançlık duygusu olan biri gelirse ne yapıcan dhjd :D
Evet ben erkeklerle daha iyi anlaştığım için var 😀
Evet var xd
Konuşmayı kestik beyefendi için
Arkadaşlarımda anlayışla karşıladılar, teşekkür ediyorum onlara burdan
Kimi insan ufak seyden de kiskanip deliye donebilir. Bence kiskanmaya degmez karsi cins arkadaslarimla bagim.
Hayır. En yakın erkek arkadaşım ile de bir sınırım vardır. Düzgün saygılı kişiler erkek arkadaşlarım. Tanısa sever hatta
Birazcık ama sevgilim varken baya mesafe koymuştum. Sevgilimden ayrılınca trip üstüne trip😂
Karşı cinsten samimi olduğum bi arkadaşım yok, hayır.
Ne benim ne onun olamaz ya. Başta ben yapmam sonra ondan da böyle yapmasını isterim..
o kadar samimi olmam normal erkek arkadaşlarım ile yani istede de deliremez mesafeliyim kısacası hatta bazen aşırı mesafeli
Sevgilim yok ama olursa kıskançlık krizine girecek kadar güzel çekici kız çevrem var evet ve bu yüzden sevgili yapma ihtiyacı duymuyom sevgilim olursa diğerleriyle iletişim kuramam ki ama
Hayır yok yakın cins arkadaşım olmadan da diğer erkeklerle samimi olabilirim
Sevgilimin kıskanacagı tarzda değil ama tabikide var
Bu yakınlıkta karşı cins arkadaşım olmaz
Komik ve tatlı bir konuymuş. Gereği yok 😄
Arkadaşım yok ama kuzenim var
Hayır yok
Hayır yok
Bir tane var evet.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?