Bazı ilişkiler de erkeklerin ya da kızların karşı cins arkadaşları olur , onları hiç bir şekilde silmek istemezler. Sizin sevgilinizin karşı cins arkadaşı olsa , ve onunla samimi konuşsalar ne tepki verirsiniz?
Sevgilinizi karşı cins arkadaşlarından kıskanır mısınız?
Benim karşı cinsle muhabbetim olmadığı için karşıyım bu konuda. Sevgiline güvensen bile kıza güvenemezsin. Arada dönen konuşmaları göremez bilemezsin. Samimi konuşmalar dönse hiç çekemezsin. Baştan buna karar vericeksin orası ayrı. Arkadaşını sil diyemezsin sonuçta🤷🏼♀️
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Burda karsi cins arkadasin tavrina bagli. Yakin ve civik olursa sevmem. Ama mesafeyi koruyorsa, iliskimizi zedeleyecek bir sey yapmiyorsa kiskanmam. Bende birilerinin kiz kankasiyim. Sevgilileri de var. Ama sorun olmuyor. Kıskanmıyorlar beni. Onlarla da arkadasim. O dozu tutturmak önemli. Samimiyeti ayarlamak önemli.
Birazda nabza gore serbet vereceksin. Mesela bazilari cok kiskanc oluyor. O zaman arkadasima biraz daha mesafe koyuyorum kiz rahatsiz olmasin diye. Iletisimi biraz daha azaltiyorum. Laubali tavirlar sergilemedigin karsi tarafi rahatsiz edecek soyler soylemedigin surece surec ilerliyor. kendim gibi bir karsi cins arkadasi varsa sorun etmem sevgilimin. Cunku sevgilisi var diye ben arkadasligi bitirme taraftari degilim. Hani daha az görüşülür falan ama iletisim kesilmesin. cunku bu devirde iyi arkadas bulmakta zor. Hani bazen o sevgili cekip gidiyor mesela 2 yil sonra. E arkadaslarinla da onun yuzunden ayrildiysan, soguduysan tekrar o dinamigi saglamakta zor oluyor.
Aradaki dengeyi tutturduktan sonra sevgiliyle arkadaş olayi illaki yürür. Karsi cins dozunu bilecek. Erkekse p*clik, kizsa k*sarlik yapmadigi surece karsi tarafa saygi duyulduğu sürece yürür bence. Karsi cinsin tavrina bagli olur kiskanip kiskanmamam. Duzgun davraniyor, sınırı aşmıyorsa sorun etmem. Ama benim orda oldugumh gormesine ragmen yılışık davraniyorsa o zaman sorun olur işte. O karsi cins arkadasın karakterine, hal hareketlerine bagli bu durum.
kızın asıl niyeti çok önemli. Eğer kızın gerçekten dostça yaklaşmadığı ortadaysa bu benim için potansiyel bir tehlikedir yani kızarım. Ama niyeti gerçek bir arkadaşça ise deliye dönmem tabi.
Taviz vermeyeceğim ve kadınlara da taviz verilmemesi gerektiği konusunda tavsiyemin olduğu karşı cinsiyetten arkadaş. Sıradan bir arkadaş olabilir ama yakın arkadaş olamaz.
Kıskanmam ama bir garip davranıyorsa hayatını kaydırırım çakarım magnumu
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Saçmalık. Birde attıgı yorum çok saçma kızın. Yok benim sectigimi atmıcaksan falan. Bana göre saçma benim sevgilimin kız arkadaşı olamaz oluyorsa beni siler
Birincisi silmek istemezler ne saçma düşünce bir insanın karşı cinsten de yakın arkadaşları olabilir herkes çizgisini korursa herhangi bir sıkıntı olmaz
Kıskanmazdım daha doğrusu kıskanmamaya çalışırdım. Zaten tanışmış olurum onlarla. Eğer bi kızın ona karşı ilgisi olduğunu sezersem sevgilime söylerim. İcabına bakarız o şekilde.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Yalnız gezerim boynuzsuz yaşarım kimseye güvenmem sahte aşklara inanmam.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Beni ihmal ediyorsa, çok aşırılıklara kaçmadan kıskanabilirim. 😀