• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Meslekten ötürü arada mesafelerin olması aldatma durumunu ortaya çıkarır mı?

MustiEmre u
MustiEmre Takip Et
FenomenMaster Yaş: 33
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
11
Yapay Zekaya Sor
Umarım bu bir kurgudur
👇🏻👇🏻👇🏻
Aldatma Soruları Meslek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
2 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Skyquaker
    Skyquaker Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Medya Sosyal medya Diziler Filmler ve Kadınların

Erkeklere Önerisi = Hanım evladı sünepe Efendi erkek olun romantik olun kadın için herşeyi yapan kazanır Bir dediğini iki etmeyin İlgi iltifata boğun Para harcayın Para harcayan cüzdan boşaltan erkeğe bayılıyoruz Aşkımızdan geberiyoruz resmen Efendi kazanır Hanımcı Erkek kazanır Kadını mutlu Edersen oda seni mutlu eder 🤣🤣🤣👏👍 Seven Erkek çiğerini bile söküp verir Seven erkek dağları deler Ve sonunda Muhteşem bir aşk olur.🤣🤣🤣👏👏👍👍

Gerčekler : Senin ne zırvaladığım benim umrumda bile değil Beni değiştiremezsin Kadın Özgüveni yüksek Çizgileri ve prensipleri olan Ona her istediğini asla tam olarak vermeyen Başka Kadınlarında İlgisini çekebilen Atılgan Dominant ruhlu Güçlü Erkeği sever Onu kaybetmekten korkar aldatmayı denemez bile kolay kolay Kadını hem elde etmenin hemde sadık tutmanın yolu Ağırlıklı olarak Kadına değil Kendine Yatırım yapmaktan gečer Kendi değerini yükselttikce Vazgeçilmez olursun İstediğin kadar para harcanilgi iltifat et mutlu et İlk fırsatta boynuzu yersin ve nicesi

Sonuç : Gerçekler Hoşuma gitmiyor doğru olsa bile ben Hoşuma giden hayal peres beyin yıkamalara inanıcam Romantik Hanımcı Efendi Erkek Kazanır Sevilir.

ÖRNEKTE OLDUĞU GİBİ 🤣🤣🤣🤣👍👏

3
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Susidil
    Susidil Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 94%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.

Aşağıda efendi erkek yok bilmem ne diye abuk subuk şeyler okudum da. Hem erkek hem kadın için geçerli olan şey mesafe ilişkisinin yürümeyecek olması. Bence mesafe ilişkisi hayatı ziyan etmek demek. Ne yapacaktı sürekli onu mu bekleyecekti bu mümkün mü ki? Erkek olsa buna dayanır mıydı? Sanmam. Ama madem ki bir evlilik var ve iki tarafta birbirini seviyorsa, yani bu evliliği ayakta tutmaya çalışıyorlarsa arada sırada ufak atıştırmalara izin vermeli… Mesafe olmasa aynısını söylemezdim ama durum bu.

1
    10 Yorumla
    • Karayeller28
      Karayeller28
      +1 yıl

Yazdıkların felaket derecede rezalet şeyler. Abuk subuk deyipde bir kişinin kendi ironisini bu denli belirttiğini ilk defa görüyorum Savunmaya bak ""Ne yapacaktı sürekli onu mu bekleyecekti bu mümkün mü ki?""". "Erkek olsa buna dayanır mıydı? Sanmam"""( özelliklede sanmam kısmı )""" sırada ufak atıştırmalara izin vermeli""" Konuştukca batmanın ancak bu kadarı olabilirdi. Öncelikle farkettiysen Adamın olanüstü derecede büyük bir yatırımı var kendi ağzıyla söylüyor Hem maddi hem manevi Her iki türlüde yapılan bu yatırımı tamamen görmezden gelmişsin Ulan adam iş yeri açmış Araba almış bunlar Senelerce. it gibi çalışarak anca alınacak şeyler bu ekonomide sen bunun farkındamısın? Şimdi rezil argümanlarına gelelim Ne yapacaktı onu mu bekleyecekti Erkek olsa beklermiydi gibi Öncelikle senin bu söylediklerin Hiçbir şekilde bu şeyi haklı çıkaracak bir temel oluşturmadığı gibi Sen bunu savunuyorsan Bu aynı zamanda Erkeklerinde bu tarz gerekçelerle her türlü aldatmasını rezilliğini meşru hale getirir Senin kafan yerinde şakamısın Hepimiz şunu iyi biliyoruz ki taraflı bakış açından çıkma saçmalıklar Sana ciddi ciddi soruyorum Sen evli olsan Kocana bu denli büyük yatırımlar yapsan maddi manevi Sonrada oda aldatsa ve dese ki Napim işte SENİ Mİ BEKLEYECEKTİM aldattım işte ne var bunda Dese Sende buna "HAA ÖYLEMİ TAMAM O ZAMAN YAPCAK BİŞİ YOKMUŞ" mu diyeceksin saçmalığa bak Sonrası ondanda rezalet Erkek olsa sanmam dayanmazdı. Yani zanla haraket etmek bunu müstehak kılıyor öyle mi Aynı soruyu bi daha sorayım bide bu şekilde istersen Ya sanmam sen olsan şöyle yaparsın ben öyle düşündüm o yüzden seni aldattım diyecek sende bunu kabul edeceksin şaka gibi Son söylediğinden midem kaktı resmen İzin vermeli Şu söylediklerinin hiçbirini Kendin için kabul etmeyeceğine yemin bile ederim O yüzden Bilki adalet ahlak etik değerlerin herkesin ihtiyacı Bu kadar bencil empati yoksunu olma derim

Yorumla
    • Susidil
      Susidil
      +1 yıl

@Karayeller28 Ben adamın da boş durduğunu düşünmüyorum çünkü nerdeyse mesleği asker olanların hepsi farklı arayışlardalar gittikleri yerlerde. Öyle herkesin yapabileceği şey değil sakin sakin durmak. Ben erkek olsam ve mesleğim askerlik olsa evlenmezdim gelecekten de bir şey beklemezdim çünkü ne olacağı belli sürekli uzakta bi hayat süreceğim. Ben sürekli uzağa gidecek birini istemem uğraşamam çünkü. Ayrıca bu hayata herkes bir defa geliyor. Bence kimse o kadar uzun ve bıktıracak süreler boyunca beklemeye değmez. Hep yanımda olacak birini isterim ben. Sen benim bakış açımı saçma bulursun bulmazsın beni ilgilendirmez.

Yorumla
    • Susidil
      Susidil
      +1 yıl

@Karayeller28 Görünen köy kılavuz istemez. Adam sürekli uzakta olacak. Uzaktan uzaktan evlilik mi yaşanır? Kadın uzağa gitse onun için de aynı şey geçerli. Hayal dünyasında mı yaşıyorsunuz anlamıyorum ki? Ben napayım uzaktaki adamı. Soru sahibi de dayanamayan biriymiş zaten. Yakında boşanır. Napıcak hep uzaktaki adamın hayaliyle mi yaşayacak? Çok sadık diye ödül mü takacaklar boynuna söyle

Yorumla
    • Karayeller28
      Karayeller28
      +1 yıl

Ya ne alakası var senin dediklerin adam uzaktadır Aldatılmayı hak etmiştire getiriyorsun meseleyi ve Adamı zanla yargılyorsun bence boş durmamıştır ne demek O zaman bizde gidelim Ya içime doğdu bence eşim boş durmuyordur hemen gidip bende aldatmalıyım mı Demeliyiz Bu nasıl bir mantık hiçbir şey buna gerekçe olarak sunulamaz Israrla Bariz bir yanlışı geçersiz ve saçma argümanlarla aklamaya girişiyorsun Şunu okuyan biri Madem öyle sürekli niye Erkekler kötüleniyor Aldatan erkeklerinde senin bakış açınla hatta çok daha iyi argümanları olmuş oluyor. Tr de ki insanların kafa yapısı buysa bu ülkede tabikide Adelet olmaz. Eğer bir insanı sevmiyorsan veya iki günde gönlün geçecekse Ne o insana o yatırımı yaptıracaksın Nede ilişkin devam ederken buna yelteneceksin GİDİP DİYECEK Kİ O ZAMAN BEN ARTIK SENİ SEVMİYORUM BENİM AKLIM BAŞKASINDA AL HARCADIĞIN PARAYI PULU BEN AYRILIYORUM. Bunun en doğrusu ise en baştan bu yatırımı yaptırmamaktır. Şimdi bu kadının dini açıdan yatacak yeri yok resmen Öylesine büyük bir vebale ve Kul hakkına girmiş oldu ki Adam bedavadan cennete gidecek resmen Bütün günahlarınıda Hakkına girdiği için öbür tarafta üstlenmek zorunda kalacak Basit bir heves için Hem dünyasını hemde ahiretini yaktı geçti resmen maalesef senin gibi taraflı cinsiyetci yaklaşan buna göre meseleyi olayı kıvırıp eğip büken insanlar yüzünden Ülke bu halde Gerçekten bravo diyorum Başkada bir şey demiyorum.

Yorumla
    • Susidil
      Susidil
      +1 yıl

@Karayeller28 Önce yazılanı doğru algılamayı öğren ondan sonra konuş

Yorumla
    • Susidil
      Susidil
      +1 yıl

@Karayeller28 Baştan sona yanlış zaten. Uzakta olduğu için aldatılmayı hakediyor demedim. Uzakta olduğu için çok yüksek bi ihtimalle aldatılır ve aldatılır dedim. Uzaktan evlilik olmaz dedim. Bu benim fikrim. Doğru algılamayıp başka tarafa çekeceksen yorum yazma.

Yorumla
    • Susidil
      Susidil
      +1 yıl

@Karayeller28 Abi asker olmuşsun mesleği askerlik seçmişsin kurduğun aileden ne kadar hayır gelir sürekli uzaktasın cart curt yaşamayın hayal aleminde. Aile babası dediğin her gün evinde çocuklarıyla olur. Senin seçtiğin meslek senin tüm hayatını belirliyorsa neden mantıklı düşünmezsin ki? Hiçbi zaman tam bir aile olamaz bu insan zaten. Sadece askerler için değil gemiciler için de böyle mesela.

Yorumla
    • Karayeller28
      Karayeller28
      +1 yıl

Yine aynı noktaya geliyoruz Benim çevremde de asker eşi bir sürü kadın var Halamda bunlardan birisi Niye onlar Aldatmıyor o zaman Bu k, aşar kadında Onlar Uzaylı mı? bak öncesinde de dedim sana En iyi ihtimalle Ya gidip ayrılacak ne halt yiyosa ondan sonra yiyecek ya da baştan kabul etmeyecek Ruhu K, aşar olunca insanın Ne meslek farkeder nede başka bir şey Bu kadar basit

Yorumla
    • Susidil
      Susidil
      +1 yıl

@Karayeller28 Ben herkes yapar demedim çoğu yapar dedim çünkü askerleri sürekli orada burada görüyorum. Gemicilere de ne derler bilirsin her limanda başka sevgili. Diyelim iki tarafta sadık. Bu da olabilir niye olmasın. Ama mantığı her zaman ön planda tutmak gerekir.

Yorumla
    • Karayeller28
      Karayeller28
      +1 yıl

Ben olması gerekenden bahsediyorum Bu bir bahane değil gerekçe değil sebep değil.

Yorumla
  • Sosyetic_SheqiiL u
    Sosyetic_SheqiiL Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 36
    +1 yıl

Mesafelere rağmen aldatmıyorsan, seviyorsundur. Aldatmanın hiç bir bahanesi olamaz. Ne ara bu hâle geldik bilmiyorum ama her aldatmaya bir kılıf uydurup vicdanlarını rahatlatmaya çalışıyorlar. Gönül sadakası diye bir şey var, her iki cihanda da veremezsin diyorlar.. her şey bu yalan dünyadan ibaret değil ya, biraz nefis denilen şeyi terbiye etmek lazım, o seni değil sen onu kontrol altına alman lazım.

5
    1 Yorumla
    • Blackeagle32
      Blackeagle32
      +1 yıl

Kesinlikle öyle 🤝🤝

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

14

Cevap

11

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.

Bence olmaz çünkü mesleğe göre değildir.. aldatan insan her türlü aldatır zaten.. karaktersiz olması mesleğe göre belirlenmez.. insan gerçekten şıksa gerçekten seviyorsa aldatmaz sevdiği kişiyi

1
    0 Yorumla
  • nordun_gadasi
    nordun_gadasi Takip Et
    Efsane Yaş: 36 , eic 31%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 43b cevap paylaştı.

İnsan kendini bilirse sorun olmaz gadası

1
    0 Yorumla
  • Milabeni
    Milabeni Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.

Bunun sebebi yine efendi erkek stratejisi boşuna demiyoruz. Bu modelden vaz geçin diye Herşeyi yaparsam mutlu edersem 1 ister 10 verirsem Bunun karşılığında Sonsuz sadakat sevgi cinsellik olarak geri döner sorunlu mantığının iş yapmadığını anlamak için Daha kaç örnek görmeniz gerek daha kaç kez bunları dinlemeniz okumanız gerek anlamıyorum Şaka gibi Aldatmanın bahanesi olmaz Özrüde kabahatinden büyük derecesinde hemen kılıfta uydurmuş Fakat bunun sebebi artık Her istediğini fazlaca aldığı Erkeğe olan arzusunun hızlıca sönmesi öte yandan O kadar fazla değer gördüğü için hipergamik dürtüsünün devreye girip Kendinide haddinden fazla değerli görüp Direk başka erkeğe geçme dürtüsüdür. Siz böyle yaparsanız bunlar olur işte Boşuna demiyorlar Efendi Öder Serseri... r diye S, alak enayi gibi gidip araba alıp iş yeri açmış bide Ah ah resmen ödemesini yapmış Alfası bedavadan neyse Napalım Betondan sert kafalara girmeyecek nasıl olsa boşa konuşuyoruz.

1
    0 Yorumla
  • SonMohikan71
    SonMohikan71 Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.

Türk kızı bu normal yani her zaman derim türk kizlarından uzak duracaksin diye zarar ziyan ben kız çocuklarını severim 10 tane kız çocugum olsun dahi isterim ama doğduktan sonra 8 9 yaşına kadar seveceksin bakacaksın o kadar ondan sonra kaldır çöpe at gerçi bu erkek çocukları içinde gecerli ama artık öyle bir yere geldik ki bu saatten sonra da dönüşü yok o yüzden türk kızlarından uzak duracaksin yabancı kızlar alıp onlardan olacak türk kızlarının sonu gelmeli artık öyle bir hale geldiler ki bundan da mutlu oluyorlar artik hic düzeleyim edeyim falan filan yok

1
    0 Yorumla
  • Blackeagle32
    Blackeagle32 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39 , eic 100%
    +1 yıl

O... r... spuluğu ortaya cıkarır. Kanında o... puluk varsa ki adam bir dediğini iki yapmamış karısının ona rağmen kadın uçkuruna sahip çıkamayip kocasına boynuzu takmış. Aldatmak bir durum değil ihanettir. Namusuna sahip çıkamayan hangi değere sahip çıkabilir

1
    0 Yorumla
  • SheWolfWoman
    SheWolfWoman Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 99%
    +1 yıl

Herkes kendinden bilir işi. Ben kesinlikle ihtimal bile vermeden karşılıklı güvene dayalı bir sadâkat olmasına dikkat ederim daima. Mesleki mesafe ilişkiyi zorlaştırır ama karşılıklı güven ve huzur varsa imkânsız yapmamalı.

3
    0 Yorumla
  • MasalliaPolatova
    MasalliaPolatova Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 98%
    +1 yıl

Galiba Allah insanlardan midelerini geri aldı ya. Bu nasıl bir midesizlik. Adamcağız Allah bilir nerelerde karım rahat yaşasın diye çalışıp didiniyor. Karısı onun bunun altında geziyor

1
    0 Yorumla
  • Besyocu89
    Besyocu89 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34 , eic 96%
    +1 yıl

bazen böyle saçmalıkları kurulayıp yazdıklarını düşünüyorum yoksa bu kadar da utanma olmadan yaptığı şeyi ortaya dökmez herhalde. cehennemin dibine s. tirip gider

1
    0 Yorumla
  • FiqHtShoT
    FiqHtShoT Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı.

Aldatmanın bahanesi olmaz, seven her şekilde bekler ve kendini korur kollar, adama üzüldüm onun için bir çok şey yapmış ve bu ülke için canını veren birisi yazıklar olsun böyle nesile

2
    0 Yorumla
  • herkesmiaynııı
    herkesmiaynııı Takip Et
    Xper 5 Yaş: 20 , eic 100%
    +1 yıl

İnanmıyorum bu kadar sık istemeden nasıl olur insan böyle dülünse ve yapsa kahrolur bee ya kurgu ya isteyerek yapıp vicdan numarası yapıyo

2
    16 Yorumla
    • orkob17
      orkob17
      +1 yıl

İçindeki açlık ve boşluk onu esir alıyor ama mantık kullansa esir düşmez

Yorumla
    • herkesmiaynııı
      herkesmiaynııı
      +1 yıl

Aynen yaa

Yorumla
    • orkob17
      orkob17
      +1 yıl

Zaten mantık kullansa doğru evlilikler yapar

Yorumla
    • herkesmiaynııı
      herkesmiaynııı
      +1 yıl

Kesinlikle bunu düşünerek evliliği düşünmeliydi

Yorumla
    • orkob17
      orkob17
      +1 yıl

Bu mantığa erişmek için olmadı gerekenler var basarmasi gerekenler var

Yorumla
    • herkesmiaynııı
      herkesmiaynııı
      +1 yıl

Nasıl yani

Yorumla
    • orkob17
      orkob17
      +1 yıl

Kendini keşfetmek dünyayı anlamak zorunda kavramlarını oluşturup test etmek zorunda

Yorumla
    • herkesmiaynııı
      herkesmiaynııı
      +1 yıl

Doğrudur kendini tanıması gerek

Yorumla
    • orkob17
      orkob17
      +1 yıl

Bunu sen de yapmak zorundasın. Ne kadar erken başlarsan o kadar iyi sosyal duygusal akademik ekonomik başarı o zaman daha kolay

Yorumla
    • herkesmiaynııı
      herkesmiaynııı
      +1 yıl

Kesinlikle kendimi tanımayarak yanlış karar verdim bundan ders aldım mesela kendimi tanımaya çalışıyorum

Yorumla
    • orkob17
      orkob17
      +1 yıl

Bunda yardımcı olurum istersen.

Yorumla
    • herkesmiaynııı
      herkesmiaynııı
      +1 yıl

Teşekkürler ama kendi yolumu kendim bulmak istiyorum

Yorumla
    • orkob17
      orkob17
      +1 yıl

Ben sana sadece anlatırım yol sana ait

Yorumla
    • herkesmiaynııı
      herkesmiaynııı
      +1 yıl

Teşekkürler abi istemiyorum

Yorumla
    • orkob17
      orkob17
      +1 yıl

Eyvallah güzellik sen bilirsin kafana takılan olursa yazarsın

Yorumla
    • herkesmiaynııı
      herkesmiaynııı
      +1 yıl

Sağ ol

Yorumla
  • LostThrones
    LostThrones Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 99%
    +1 yıl

Seks yapmayacak erkek evlenmesin. İster mesleki ister başka bir şeyden dolayı. Altı ay yemezsen gelir başkası yer.

1
    0 Yorumla
  • TOKAREV
    TOKAREV Takip Et
    Guru Yaş: 42 , eic 100%
    +1 yıl

Aldatmanın bahanesi olmaz. Ben bekarım ve bu yaşta yine yasak bir şey yaşamadım. Yani insanın Allah a gönül bağı olmalı ç.

1
    0 Yorumla
  • uWuTeLLa
    uWuTeLLa Takip Et
    Yoda Yaş: 20 , eic 97%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 597 cevap paylaştı.

Troll ise durum vahim. Troll değil ise durum daha da vahim. Diyecek bir şey bulamıyorum gerçekten.

1
    0 Yorumla
  • Daiys_m
    Daiys_m Takip Et
    Yoda Yaş: 20 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Gerçekten seviyorsan eğer dünyanın öteki ucunda olsanda aldatmassın

1
    0 Yorumla
  • KIZILİNKA
    KIZILİNKA Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 97%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.

Kocası çatışmada karısı ayrı bir çatışmada. Bazı insanlar evlenmememli

1
    0 Yorumla
  • elaxixwerty
    elaxixwerty Takip Et
    Xper 3 Yaş: 26
    +1 yıl

Uzman çavuş diyosun UZMAN ÇAVUŞ. ADAM ASKERİYEYİ BIRAKIP SENİNLE Mİ SEVİŞSİN? NE BEKLİYOSUN ULAN? YOK OL YOK OL

1
    0 Yorumla
  • Queen_nn
    Queen_nn Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32
    +1 yıl

Aldatmanın bahanesi olamaz demekki hiç sevmemiş sevmiyormuş adama yazık

1
    0 Yorumla
  • terziayca
    terziayca Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 72%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 883 cevap paylaştı.

Bu ne kardeş 😱😱😱

1
    0 Yorumla
  • VViolet
    VViolet Takip Et
    Bilge Yaş: 28 , eic 97%
    +1 yıl

Aldatmanın bahanesi yoktur.

1
    0 Yorumla
  • Milky7way
    Milky7way Takip Et
    Guru Yaş: 106 , eic 99%
    +1 yıl

Başlarım öyle işe. Ayrıl be ayrıl

1
    0 Yorumla
  • bayanagresif99
    bayanagresif99 Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 97%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.

Bence kurgu değil gerçek ve çok acımasızca

1
    0 Yorumla
  • Tubaacelyaaa
    Tubaacelyaaa Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 87%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.

Bunlar kurgu

2
    0 Yorumla
  • orkob17
    orkob17 Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.

Karakter meselesi

2
    0 Yorumla
  • Arayış0702
    Arayış0702 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 41 , eic 95%
    +1 yıl

Olabilir

1
    0 Yorumla
  • birsuskuncicek
    birsuskuncicek Takip Et
    Mentor Yaş: 28 , eic 81%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.

Karakter meselesi

1
    0 Yorumla
Devamını Gör(10)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Meslekten ötürü arada mesafelerin olması aldatma durumunu ortaya çıkarır mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Meslek farkı ilişkide sorun olur mu? 9 cevap verildi
Mesleklerin çok farklı olması ilişkiyi yıpratır mı? 18 cevap verildi
İlişkide meslek farkı sorun yaratır mı? 19 cevap verildi
Meslek ve is iliskiye engel mi? 6 cevap verildi
Meslekler arası fark sorun yarati rmi? 7 cevap verildi
Bir insanın meslekten mesleğe geçmesi güvenilirliğini azaltır mı? 9 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Türk kahvesini nasıl içiyorsun?
  • Saçlarınızı en son ne zaman taradınız, düzenli saç tarama alışkanlığınız var mı?
  • Sizin için çılgınlık ne demek?
  • Kendine aşık mısın?
  • Ağlamak seni sakinleştirir mi?
  • Bu güne kadar ne olmak istedinizde, ne oldunuz?
  • Kadınlar Düzelmez mi öyle mi kabul etmek zorundayız?
  • İnsanlarla konuşurken göz teması kurmayı çok önemsiyorum , peki siz konuşurken göz teması kurarmısınız?
  • Ben özgürlüğüme düşkünüm diyen kadından olur mu?
  • İtalyan usulü makarna sever misiniz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨