Arkadaşlar tanışalı 2 ay oldu sevgiliyiz
Sorun şu ki bana sorduğu sorularda verdiğim cevapların içinden nefatif bir kelime bulup tartışma başlatıyor ve öyle bir şey yok dememe rağmen inanmıyor yeminler de etsem inanmıyor tartışma ilerleyince de saygısızlaşıyor hep haklı çıkmaya çalışıyor kafasında sürekli kuruntu yapıyor gına geldi kendisinden hoşlanıyorum da ama artık durum sinirimi bozdu her gün kesin bir şey buluyor defalarca yapma dediklerimi yapıyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Vur g. oteee tekmeyi gitsinnn
Muhtemelen sonu bu olacak işte hayatımda istediğim tarzda bir insandı ama gel gör ki böyle bir toxicliği çıktı
Bu türk kızı ve türk kızlarının hepsi aynıdır yeni nesil böyle artık yani buna tekmeyi vursan bile bundan sonraki gelecek olan da bununla ayni olacak
Kardeş evlenmiyek en iyisi 😂
Bu zamanda evlenilmez zaten gerci bu zamandan sonra daha kotu olacak hersey evlenirsen basina bela alırsın haa bir yabaci kiz bul evlen daha iyi türk kızlarından uzak dur
Onlarda aynı içlerinde yaşıyorum
Kesinlikle toksik
Yav garip olan oturup 30 dakika olgun bir şekilde anlatıyorum durumu tamam diyor haklısın özür dilerim ertesi gün gene aynı 😂😂
Ndjfkxj kötü olmuş bunu açıkça söylersen her gün değilde genel durum hakkında konuşursanız daha dikkatli olur
Neler neler dedim bak bunun sonu bir birimizden soğumaya gidicek dedim sana ben bu A dır diyorsam A dır diyorum abi neden B diyim derdime ne oldu insanlarda bazen harbi beyin olduğundan şüpheliyim
Şş hakaret etme ilk ama ilişkide bazı güvensizlikler olabilir senden bir sefer bir şey gördüyse her şeyden şüphe duyar
Hiç bir zaman yalan söylemedim hiç bir zaman ters hareket etmedim 7.24 yazmaya çalıştım üzgündü mutlu etmeye çalıştım yani haksız olmasına rağmen yeri geldi tamam kırmayalım haklısın dediğim oldu ama gına geldi
Anlıyorum yaşı 20 ben gibi düşünemez bazı konularda ama şu paranoyaklık ve kuruntu olayı tiksindiriyor
Yaa senden dolayı olmasa da genel bir güvensizliği olabilir başka bu kadar tartışan görmedim böyle saçma konularda ya da seni bıktırıp ayrılmaya çalışıyordur
Eski ilişkisinden olabilir de bizimde geçmişimiz oldu bunu neden geleceğime yansıtayım
Ayrıca ayrılmaya çalışıyorsa kısaca hadi ben gidiyorum desin gitsin böyle alengirli işlere girmesin
Dün bi konuda soru sordu ben de anlattım sonra arkadaşımın başına geleni anlattım diyor adım gibi eminim bu senin başına geldi yok diyorum hayır senin başına geldi canım değilim 😂😂😂
Eski ilişkisini yansıtmak değil bu karşılaştığı şeylerden dolayı travmatize olmuş olabilir ama bu kadar inanmaması normal değil 3. Bir kişiye görünün
Bence psikolojik bir rahatsızlığı var bunun başka bir açıklaması yok zaten bir insan bunları yapamaz normal bir kafayla
Onu ben bilemem
Neyse saldım gitti zaten ister düzeltir kendini ister düzeltmez bu saatten sonra pek de umrumda değil gına geldi çünkü benim de psikolojimi bozacak
Evet maalesef seni de kötü etkileyebilir
Anlasın diye kendisine yapıyorum onun yaptıklarını 2 dakika tahammül edemiyor
Kötüymüş kendi yoluna bak o zaman fazla güven problemi iyi değil
Yani yapacak bir şey yok bu saatten sonra yazık ama insanlara bir şeyin kıymetini bilmek için kötüsünü mi yaşamak lazım
İlla kötüsünü görmeye gerek yokta bazı insanlar anlamıyor işte
İllaki anlarlar da iş işten geçiyor
Maalesef