Güncellemeler
+1 yıl
üstelik son sınıfım sınav senem ve özgüvenim de yerle bir oldu hala seviyorum ama artik çok yoruldum :'(
benim 3 senelik bir iliskim vardi ve daha demin bitirme karari aldim bunaldim biraz bahse girim popomu kapatmayan sweatleri ceketleri giydirmiyordu makyaj çok yapınca kime yaptın diyordu kıyafetlerimi s giyerken L alıyordum ama kisaliyorfi zamanla ve giyemiyordum seviyorum tabiki ama bende bir kız olarak crobi falan geçtim pantolon da yasaktı ve kız olarak giymek istiyorum ille L giymek zorunda değilim ki Şu an moda olan deri ceketler kısa ve onlar bile yasak story atmam yasak kendimi ppye kendimi koymam yasak onunla. olan fotomu koydum kime göstermeye çalışıyorsun kendini diyot çünkü bu sevgimi takıntı mi sizce ve iyi yapmış miyim bitirmekle hala yazıyor haksızlık etmiş gibi hissediyorum sizce
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
mesajın birazını okudum. normalde karismayacaksa bile erkeklerin ne halt olduğunu bildiği için yapıyor olabilir bende erkeğim ama yanımdan çok güzel bir kızda geçse yoluma bakıyorum rahatsızlık vermeye gerek yok. zaten ülke sapık, pislik kaynıyor oda bunu bildiği için yapıyordur şu an benimde kız arkadaşım olsa çok açık giyinsin istemem ölçülü giyin derdim yoksa her dışarıda gezerken sapıklar salya akıtarak bakacak, dovsen hangi birini dovecen bitmez bunlar
yalniz sweat bile belimin hizasindaysa izin vermiyor st bile atamıyorum acik olmayan bir foto olsa dahi hani bu kadar fazla gibi bence ki açık giyinen biri değilim ama bir cekete bile karışıyor çapulcu gibi giydiriyor
Bu kadarı fazla tabi kız arkadaşım olsa mesela sweat bel hizasında olsa sorun yok derim ama eleman işin suyunu çıkarmış. bence doğru yapmışsın ayrılmakla
ben mi pişman olmaliyim o mu sence
çok kötü hissediyorum haksızlık etmis gibi ama hapisten cikmis gibiyimde onsuz yapamicak gibiyimde artık bedenim toxiclige alismis
Senin pişman olmanı gerektirecek bir durum yok bence doğrusunu yapmışsın. cok yipranirdin
Bir insanı çapulcu gibi giyinmeye zorlamak nedir yani
arkadaşlarım bile dalga geçiyordu artık giyemiyorum pantolon diye be Cok üzüyordu bu durum beni yıprandım fazlasıyla bende onunki sevgi değil takıntı ve kıyafete açık olanlara günah diyip cinsellik istiyordu o günah değil ama normal geliyordu ona
her buluşmada cinsellik mutlaka istiyordu ufak şeylerde olsa
Eh haliyle çevremde durumu iyi olup çapulcu gibi giyinen biri olsa dalga geçmem ama içimden yadirgarim. takintiya donusmus elemandaki durum seninde dediğin gibi. dusunceye bak Allah akıl fikir versin gitsin öyle kızlarla takılsın o zaman boş ver kendini üzmene değmez böyle biri için
Uckuruna hakim olamayan insandan hayır gelmez ayrıca bir erkek bir kızı gerçekten seviyorsa onunla cinselliği düşünmez kıyamaz çünkü ona kendimden biliyoru. eleman sana aşık değilmiş niyetini belli etmiş açıkça
Böyle aptal ve afedersin ucube bir insanla nasıl sevgili olmayı becerdin anlamıyorum. İyi ki bitirmissin bir an önce sil gitsin onu. İlerde daha fena başına bela olur.
sevgi iste kör etti gözümu
İyi yapmışsın bos ver ne haksızlığı
atlatirim umarım
Sevince insanın gözü kör olabiliyo ya 🤷♀️ zor oluyo ama geçiyor emin ol