Bugune kadar hicbir erkek tarafindan ilgi gormedim hic beni ayarlamaya calisan disarda falan erkek olmadi. Mesela arkadaslarimi o kadar cok isteyen oluyorki. 1 arkadasim var 3 kiz disari cikiyoruz ve hep o kiza iltifat ediyorlar numarasini istiyorlar ben safsaf bakiyorum anlamiyorum neden ilgi gormuyorum? Kizlar hep cok guzelsin diyorlar cok begeniyorlar teyzeler falanda hatta komsumuz bana hasta turkan soray gibisin falan diyor cok garip ama erkeklerden ilgi gormuyorum?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Acaba yüz ifaden çok mu korkutucu. Yani cürretkar bakmıyor olabilirsin. Bu söylediğim normal bir şey bu arada. Soğuk davranıyorsan eğer bu yüz ifadene de yansır ve erkekler yanaşmaktan çekinirler.
Güzellik yeterli değil bir çok faktör var bunların başında aura var giyimin de önemli ve duruşun
Aurayi biraz acarmisin nasil yani
Aurayı en başta özgüven oluşturur özgüvenli olmalısın bununla beraber konuşman ve yaklaşımların kız gibi olmalı en basit iki temel bu
Birde suyla bir şeyler yapıyorlar aurayı arttırmak için
Ben cok cekingenim ama buda ozguvensizlikten begenilmiyorum saniyorum erkekler tarafindan o yuzdende bakmaya cekiniyorum
İstersen farklı bir şey yapalım
Ne gibi
Özldn yazar mısın
Güzel değilsin büyük ihtimal erkekler güzel kızları boş bırakmaz, arkadaşlarına inanma banada sorsalar sana güzel derdim , arkadaşımı kırmamak için
Ama iste ben sormuyorumki kendileri soyluyorlar mesela gecenlerde arkadasim ikimizi paylasti eski sinif arkadasi yazmiski yanindaki kiz ne kadar guzel masallah sonra bizim komsu dedigim gibi kadin cok begeniyor beni surekli soyluyor durup durup anlamadim bende
Pardonda ne sacmaliyorsun bu nasil bir uslub
Aşağıdaki yorumlardakiler gonu samimiyetsizce güzelsin meleksin edebiyati yapınca mi doğru konuşmuş oluyorum , en dürüst ve açık sozluyum diğer yorum yapanlar saçmalıyor aslında aura maura , güzel filan değilsin büyük ihtimal bunu unutma
tamam
Sanane abi herkese vermek ileri kafalilikmi oluyor? Herkesin kendi tercihi dusuncesi asil buna saygi gostermedigin icin tek geri kafali sensin burada. Sen git serfsiz gurursuz itgibi onla bunla her halt yemis kizla ol tmmi en ileri kafali sensin hadi yuru
Asil sen cehalet kokuyorsun ilkonce turbanli koylu diyorsun sonra heryerini acan fhise mantik nerde git ilkonce dogru duzgun cumle kurmayi ogren sonra gel konus ileri kafali bir insan herkesin gorusune saygi duyandir sende 1 gram beyin yok
Foto paylaş yorumlayalım. Nerden bilelim böyle. Anam da bana yakışlısın diyor.
Auradan bahsedilen şey tam olarak bu
Biraz acarmisin aurasi olanlar nasil oluyor
Tam olarak ne olduğu kişilere göre değişiyor ama özgüven ve dişil özellikler ile belli ediyor. Orasını burasını açmakta değil olay gayet sade kot pantolon giyen birisi mini etek giyen birinden çok daha çekici olabilir
Acaba spor falan yapip tarzimimi degistirsem belki daha cok burdayim der fizigim falan
Olabilir ama tek başına yeterli değil kendine güvenen, özgüvenli, girişken fakat egoist olmayan birisi olduğunu yansitabilirsen zaten taliplerin artacaktır
Ya benim sivem var kibrista dogup buyudum ondan dolayi konusmaya cogu kez cekiniyorum sivemden anlayacaklar diye bu yuzdende kendimi cekiyor olabilirim bunu bi yenemedim yillardir😞
Bir şey olmaz
Ama cekiniyorum iste
Sen olsan sivemi sorun edermiydin
Yo neden sorun edeyim ki
Giyim kuşam daha çok dikkat çekiyo güzellik değil.
Biraz fazla sade giyiniyorum hakli olabilirsin belkide gosteremiyorum kendimi
Muhtemelen
Spora baslasam vucudum guzel olsa acaba giydigim her kiyafet daha cok gosterirmi beni
her şey güzellik değil demek ki yeterli auran yok.
Bu aurayi biraz acarmisin aurasi olanlar tam olarak nasil oluyor
aşkım bir bakarsın bir gülersin bakanın bir daha bakası gelir, kokun buram buram kadın kokuyordur, mimiklerin jestlerin.. gibi gibi şeyler
Demekki erkeklerle cok goz temasi kurmuuosun
belki mizacın serttir
Asiri cekingenim
Ilgi gorsem ama belki ozguvene gelip cekingenligimi atarim
kendin yarat ortamı, güzelim diyorsun
Ya iste guzelmiyim onu bilmiyorum cunku sadece kizlar ve kadinlar begeniyor erkeklerden bu yorumlari almadim hic
at foto bakim
hmm alla alla oyle miii
Demekki kotusun
Yorum yapamam
Fotonu at bakim güzel misin değil misin
Evet galiba.
Kesin oyle yani?😞