Sevgilisi olan kızla evlilik olmaz çünkü geneli aldatıyor geri dönüyor eski sevgilisine veya onu özlüyor
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Düşünce yapın çok tuhaf. Değiştirmelisin. Benim düşüncem en azından
Nasıl yani
Biz kizlar olarak da sizin icin ayni seyleri düşünüyoruz.
Olabilir erkek başka kadın başka
Orası öyle Ama erkeklerde öyle bu karışıklı olan bir şey.
Biz yaparız siz yapamazsınız kusura bakma yapanı da yakalarsak gebertip atıyoruz
@Sweetdreams1950 aferin böyle uslu kız gibi görünüyorsun
Bir daha o şekil profil gormicem
Vfhbfhbf bana palavra anlatma
@Lütfetmedinizefenim yaaaa senden burdan bakınca kuzucuk gibi gözüküyorsun vfhbf
Çocuk yapma karizmamı çiziyorsun
Dıtt haddini bil
Palavra değil kadın cinayetlerinin% 95 inde sebep aldatılan erkeğin intikamıdır
Unutma kral olmadan kraliçe doğmaz
Senin karizmanda neymis
Erkeğe herşeyi yap yaşat ama aldatma en çok zoruna gidecek şey aldatılmaktır erkeklerin çünkü kadın namustur
Kral sakin ol
Bu kız benim 4. Karım arada naz yapiyor
Erkekleri aldatınca kırılgan erkeklik gururları kırılıyor ya aynı şey bizde de var bizde mi öldürelim ayrıca bu birini öldürmeyi haklı kılmaz beyin yapın hatalı git değiştir
@Lütfetmedinizefenim resim benim değil ama gerçek halim de iyidir yani tipsiz değilim
@Lütfetmedinizefenim öyle deme kız ortamında baya karizmatiğimm
Nerden 4. karın oluyorum ben her zaman birinci olurumm
Siz erkeği namusunuz olarak görmediğiniz için çok fazla zorunuza gitmiyor yaradılış olarak erkek sahiplenici olduğu için öldürmeye daha meyillidir zaten
Kral redpil kafasını bırak
Kızla arada konuşuyor böyle
Zaten sevgilim olsa
Benim uyarmama fırsat bile vermez
İstersen ağa babası ol
Tamam ağlama la 5. Olursun söz
@Lütfetmedinizefenim redpill değil doğamız böyle erkek kadına göre cinayet işlemeye daha fazla meyilli bir canlıdır işlenen cinayetlerin çoğunda katil erkekdir dünya genelinde
Kadınların cinayet işlediği çok nadir görülür
Guzel insan gerçekten kendine güvenen erkek
Kadın aldattığı zaman
Onu öldürerek hayatını karartmaz
Seni aldatinca sen aşağılık olmuyorsun
O onun karaktersizliği
Bu yüzden kadınlar erkekleri alttan almalı sadık kalmalı en masum erkek bile bir yerden sonra yoldan çıkabilir bazı kadınlar fazla haddini aşıyor çünkü bir cesaret gelmiş kadınlara artık
@Lütfetmedinizefenim onun bedeni benim namusum ama o bedene sadece ben dokunurum kadınlarda öyle değil ama kanks erkeğine başka kadın dokunsa takmaz hiç inan çoğu umursamaz banane der
Sen mümkünse kadınlardan uzak dur zaten niye Altan alıyormuşuz bu bir ilişkide karşılıklı olucak bir şey
Erkek bedeni düz ve çekici değil çünkü o bedene ha dokun ha dokunma ne fark eder kadınlar bile erkek bedenini çekici bulmuyor kaslı erkekler haricinde
Bak sen muhtemelen liselisin
Ve anadolunun küçük bir sehrindesin
Buyuksehire okumaya gel
Yeni insanlar gör tanış
Fikir dünyan gelisecektir
Sağlıcakla...
Karşında sinirli öfkelenmiş bir erkek varsa susacaksın alttan al dediğim şey buydu
@Lütfetmedinizefenim Eskişehir'de üni okuyorum kral ama memleket Anadolu'da bir şehir evet. Ben maskülen bir adamım dişil enerjisi yüksek erkekler kadının geçmişine bakmaz aldatılsa umursamaz ben onlar gibi gavad olamam kimse kusura bakmasın
Sosyalleş biraz
Sana güzel kardeşim ol diyen yok
Kızlarla konuş öcü değiller
Hayat dersden ibaret degil
@Lütfetmedinizefenim anlaşamıyorum ki konuşunca da herşeyi benden bekliyolar demek istediğim şeyleri oturma organından anlıyor çoğu tipim de iyi olunca kızlardan soğuk yemek canımı sıkıyor birde aldatma olaylarına kafayı taktım ortalık kaşar dolu hemcinslerim namuslu kız bulsa agresif olmaz bizi hep bu aldatma olayları agresif yapıyor
Kardeşim
Arkadaş olarak yaklaş
İlla kafa dengi kız vardır üni kuluplerinde
Sevgili ol diyen yok
Girişken birisiysen zaten isterler seni
Bir de yakışıklısın 10 sıfir öndesin
Benim tipim leş beni bile beğenen var la
Mesele tamamen sende bitiyor bunu unutma
Hee hırsızın hiç mi suçu yok?
Zaten her kızı muhatap al diyen yok
Seciceksin
@Lütfetmedinizefenim çok güvenilir görünüp türlü türlü poklar yiyen kızlar da çok var evli kadınların aldatma hikayelerini okuyorum bir tanesi fake hesap açıp kocasını boynuzluyomuş aylar önce bide kocası öldükten sonra mezarına gidip reels videosu çeken kadın vardı ohh iyi ki geberdin şimdi senin maaşını başka adamlarla yiycem diyor bunları gördükçe kadınları gebertip atasım geliyor noldu bunlara niye bize saygı ve sadakat göstermez oldular din iman allah korkuları kalmadı mı?
@Lütfetmedinizefenim girişken değilim girişken istiyorlar aldatılıyorlar diyorum ki az sessiz adamlara şans verin diğerleri çapkın ve bunu bile bile yine de çapkını seçiyorlar
Sessiz adama niye şans versin
Sen sessiz insanların yanında sıkılmıyor musun
Saatleri nasil geçirecek seninle
Onları değiştirmeye çalışmaktan yerine sen niye değişmiyorsun
Hayatın boyunca sessiz mi kalacaksın
Niye bahanelere siginiyorsun
Maskülen enerji bu mu
@Lütfetmedinizefenim çok konuşan erkek maskülen değildir bence
Kızlar da çok konuşan seviyor onlar gevşek yılışık ve çapkın oluyor ama
Ben sana boş konus demiyorum
Ama etrafında sohbet kabiliyeti yüksek insanlar yok mu
Sen de dahil herkes onların yanında iyi hissetmiyor mu
Al sana maskülen enercii
Hayat kısa kasma bu kadar
@Lütfetmedinizefenim var ama çapkınlar bir sürü manitaları var kızları öyle bi kafalamışlar ki kızlara güven verip aldatıyolar gizlice
Ben ama asla öyle yapmazdım şans verselerdi
Güvenince onlar da adam sanıyolar sırf çok konuşuyolar diye güvenilir buluyo kızlar da öylelerini
Erkek yapar kadın yapamaz diyen karaketsize ne denebilr ki herkes hak ettgni yaşarmış seninde hak ettiğini yaşaman dilegyle 🤮 çöp bir insansn çöp vasat ve karakerszsin keşke ananda senin gbı düşünseydi de sen olmasaydn 🤮
Ana bacı girdiyse lafa bekle sen şimdi anana da sana da bir sokarım çocuğunuz doğar pisliğe bak aq kız olcak birde saygısız köpek dinimiz erkeğe saygı duy diyor sana mal
Anam ne düşünecekmiş anlamadım orayı ama bir gün kadın katili olursam beni aşağılayan kadınlar yüzünden. Eğer hemcinslerini seviyorsan erkeklere saygı duy kadın katili erkekler aşağılandığı için kadın katili olur
Kuduz olmuş kopk gbı saldirion kim kuyrgna bastı 😄 sn bu oturmamış karakternle daha çok kullanilirsn ama müstehak sana. Senin gbı çöplere az bile 😄😄
Kanka her gün kaç kadın ölüyor ya anıtsayaça hiç giriyon mu ben giriyom oturma organımla gülüyorum ya sende gir çok eğlenceli bir site valla bak
Beni kullanan olamaz çünkü kadının erkeği kullanacak bir işlevi yoktur
Zekan bu kadarina bile yetmiyor 😄 kadın erkeği h3tuelu şekilde kullanıyor ama anlayacak zekaya geldgnde konuşuruz bunu 😄 neyse anandan belli dicm de anlamamissn zaten zekan yetmemis neys oturmamış karakerin ve varoslugnla sg ococug
Hesabını sil de gör 😄 birazda böyle kudur
Oxç sensin
Sg ya ergeni ococug ya sg süt içip yatmaya
Siz kullandığınızı sanıyorsunuz hahahha a dan Z'ye herşeyi erkek size yaptırıyor evlenince yemek ütü temizlik vb. Üstüne birde deliklerinize sokuyor daha nasıl kullanacaz hahahaaa kızlar bizi kullanırmış devam et bu beyinle hadi ananı da al git
Anıtsayaç diyince sağlam kudurdu ama hahahaa
Seni de bir gün geberten biri olur merak etme erkekler aşağılanmakdan zevk almaz sizin gibi
Ananı kim gebertti ya da kullandı da bu kadr kudrup da sen çıktın 😄 neys oturmamış karakternle sen takl 😄 ya da kudurmaya devam
Senin anan nerde şu an kimin koynunda
Babamn. Herkesi kendin gbı ocucg mu sandn tecavüz çocuğu falansn sanrm ki bu kadr çok zirlion kudrup kuduz kopkler gbı saldirion 😄
Noldu işine gelmedi sanrm soylenenler ya da kuduran taraf belli oldu hadi ikile smdı oturmamış karaktern ve vasatlignla iyi geceler sana
Deli ve tehlikeli biriyim bulaştırma kendini bana bak ismini soy ismini bile buldum gizli olsan bile
Lan mal soruma görüş yazıp gelen sensin kuduran da sensin
Para için herşeyi yapacak pislik karısın
Aman ne korktum😄 kpeklern duası kabul olmuyor ama sn bilrsn devam et ne de olsa umut fakirin ekmeg daha yeni senin gbi kudran birini içeri tikdirdm bir yenisi de sn olursun 😄 aynı koğuşa düşerseniz kanka olur yaptgnz slaklig anlatrsnz birbirinize 😄
Neys sn kudurmaya devam et burada 😄 kendi çapında takl 😄😄 aman dikkat et ısırma kimseyi belediyeler toplamaya başlamış zaten onlara da dikkat et 😄 hadi by
Yazı yazmayı öğren de gel lise mezunu boş insan seni
Evlilerin Nike gözleri fıldır fıldır
Evet yanında erkek olup da beni kesen kadın da çok gördüm
Hatta bazılarında adam da fark etti bana ters ters bakmaya başladı aq karın yanında seni boynuzluyo ona bişi diyemiyon bana iş atıyon erkekler de iyice mal oldu
Kanka sana başka bi hesaptan istek atsam tipime yorum yapsan olur mu ya
Olur bro
tamam thanks
Kral
Hesabın çıkmadı burdan şimdi profile koycam yorumla
tamam mı
Kral koydum resmimi
Bakar mısın
Iyisin kral
Saol
Ama kızlarla aram iyi değil o ne olacak?