Ciddi düşünen evlilk hayalleri kuran adam her ortamda denk geldiği kişiyi ekler mi ya ben kendi açımdan böyle şeylere dikkat ediyordum ama bende uğraşmak istemiyorum artık şu saatten sonra o bana nasıl geliyorsa bende aynı şekilde gidicem erkekleri ekliycem kudursun artık kendi arandı
Benimle ciddi düşünen sevgilim İngilizce kursundaki kızları ekleyip duruyor bugün yine eklemiş napmaya çalışıyor anlamıyorum?
Ciddi ilişki ya da evlilik düşünmek böyle düşününce gerçekleşecek bir şey değildir siz şu an sadece heves aşkı yaşıyorsunuz o kadar ayrılacaksıniz fazla uçmayın
Ayy dankalk şey kendin yapmadığın şeyi bir başkasından bekleyemezsin sen hesap soruyom zanneder aldatilirsin kendini ne sanıyon sen kimse senin kölen değil uk"ala şey
Vallahi bilmiyorum ki ya takip ettiği kızlardan bazılarının devamlı fotoğrafını da beğeniyor yapmaya çalıştığını anlamış değilim arayışta mı acaba sözde Instagram'a benim baş harfimi koydu evlilik düşünen insan niye böyle şeyler yapar off
Çünkü benim açımdan sağlıklı bir ilişki bu değil bu tarz şeyler ileride daha büyük şeylere yol açabilir sadakatsizlik olarak algılayanlar bile var bunları neyse bu şekilde devam ettirmek istiyorsa saygı duyarım benimkini de sıkıntı etmesin geniş bir ilişki artık ne yapayım ndmfjc
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Benimle ciddi düşünen sevgilim İngilizce kursundaki kızları ekleyip duruyor bugün yine eklemiş napmaya çalışıyor anlamıyorum?