Aşk İlişkileri Birisine yürümenin sınırları var mıdır? MrConfused Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 72 Yapay Zekaya Sor Yoksa görseldeki gibi her fırsat değerlendirilir mi? Varsa böyle komik anılarınız anlatın lütfen 😇 Birisine yürümenin sınırları var mıdır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 260,8b cevap paylaştı. Evet sınırı var tabi ki de.. birine yürürken önce insan olmak lazım.. saygılı olmak lazım ve tanımak lazım.. her gördüğüne koşmamak lazım 1 0 Yorumla
StoneeCold Takip Et FenomenGuru Yaş: 26 +1 yıl Sevgilim bey evimin drake’ine yürürüm sadece tabi hemen itemlerim açılmıyor sapık zanneder falan uğraş dur sonra 🤧 1 3 Yorumla MrConfused +1 yıl Yavaş yavaş dimi 😂😂 Yorumla StoneeCold +1 yıl Tansiyon, şeker, kalbi vardır hınk diye gider oturup bu yaşta helva kavurmak olmaz asksj Yorumla MrConfused +1 yıl Vay vay vay o kadar diyorsun yani 😂 Yorumla
La_llorona Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Gözüme kestirdiysem o zaten benimdir 😅 yürümenin sınırı elbette vardır. Her insana yaklaşım farklıdır, her insan farklıdır. 1 4 Yorumla MrConfused +1 yıl O kadar mı iddialısın 😂 Yorumla La_llorona +1 yıl İddialıyım her zaman 😂 Yorumla MrConfused +1 yıl Uuuu bal sen bak ne cevherler varmış 😂 Yorumla La_llorona +1 yıl 😂😂 Yorumla
Blossom01 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Vardır ya olmalı bence. Sosyal medya hesaplarım kapalı mesaj almıyorum. Bende reelde yürüyenler daha komik oluyor 😂 1 1 Yorumla MrConfused +1 yıl İnsanlar ne hallere giriyor 😂 Yorumla
daktırmaktırr Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Hiçbir sınırım yoktur hdkdjdjdjdjKarşı tarafı rahatsız edecek şekilde tacize falan kaymadan bence keyifli yaa 1 1 Yorumla MrConfused +1 yıl Tadında olunca her şey güzle bence hatta karşı tarafın hoşuna bile gidebilir 😂😂 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl ben yürüdüm ilk defa bir erkeğe bunu yaptım hoslandıgımı yazdım mesaj 1 aydır davette tık yok son çare arayıp herseyi itiraf edicem 1 4 Yorumla MrConfused +1 yıl Numarası varsa direk yazsana o zaman 😇 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl mesaj atmıcam çünkü numaramın onda kalmasını istemiyorum gizliden arayıp söylücem Yorumla MrConfused +1 yıl Başarılar o zaman 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sağol :) Yorumla
ᖇaskolnikov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı. Var tabi ama yenilikçi olmakta da fayda var :D 1 0 Yorumla
herkesmiaynııı Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Bdjdnd rahatsız etmediği sürece her yol denenebilir yaa 1 0 Yorumla
Balbiri Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Ben yürümem ya kimseye benlik değil 😄 2 3 Yorumla MrConfused +1 yıl Bana yürüsünler mi diyorsun 😂 Yorumla Balbiri +1 yıl Evet djdkdk ama onun da dozu var tabi öyle abazalığa kaymadan yoksa direkt engellerim Yorumla MrConfused +1 yıl E yani abartmadan komik olabilir bence 😂 Yorumla
umursuzbirkedyy Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Evet var bel altı vurulmamalı mesela. 1 11 Yorumla MrConfused +1 yıl Yani aslında karşıdakini rahatsız etmediği sürece güzel umursuzbirkedyy +1 yıl Bana yazan herkese yazıyordur kafasındayim. MrConfused +1 yıl O da mantıklı ama belki de sadece sana yazıyor aslında anlar insan onu umursuzbirkedyy +1 yıl Niye sadece bana yazsın nasıl anlayacagım onu :D MrConfused +1 yıl Acemilik yapar bence ya 😂 sence de anlaşılmaz mı 😂 umursuzbirkedyy +1 yıl Yaa senin cinsinden bahsediyoruz ne erkekler varr... MrConfused +1 yıl Ah ah sen kızları da bilmiyorsun anlaşılan 😂 umursuzbirkedyy +1 yıl Bilmiyorum ben kimseye yazmam o ayrı :d MrConfused +1 yıl Tamam yazmadın ama gel gelelim herkesi de bir tutma 😂 umursuzbirkedyy +1 yıl Tabii ki herkes bir değil ama böyle bana biri yazınca konuşmaya başlamam. :p MrConfused +1 yıl Mantıklı ama senin gibiler kalmadı 😂
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Vardır ya istersem çok güzel yürüyorum jsjsjsj 1 4 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Maşallah boya bak, al onu evinin direği yap.. omuzlara bak bir omuzdan öteki omuza taksi metre yazar jsjsjsjs yazayimda gizleneyim shh Yorumla MrConfused +1 yıl Ben biliyorum seni de neyse 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen bilde baskasi bilmesin 😀 Yorumla MrConfused +1 yıl Ben anlıyorum seni merak etme 😂 Yorumla
joeblack18 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 43% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı. İlgi görmezsem davet etmem. 1 0 Yorumla
_infinitum Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Radarıma girdiyse sınırı yoktur. 1 0 Yorumla
Lila_rüzgar12 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Herşeyin bir sınırı var yürümenin de 1 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,6b cevap paylaştı. 32 şubatta müsaitim 1 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Vardır. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Evet sınırı var tabi ki de.. birine yürürken önce insan olmak lazım.. saygılı olmak lazım ve tanımak lazım.. her gördüğüne koşmamak lazım
Sevgilim bey evimin drake’ine yürürüm sadece tabi hemen itemlerim açılmıyor sapık zanneder falan uğraş dur sonra 🤧
Yavaş yavaş dimi 😂😂
Tansiyon, şeker, kalbi vardır hınk diye gider oturup bu yaşta helva kavurmak olmaz asksj
Vay vay vay o kadar diyorsun yani 😂
Gözüme kestirdiysem o zaten benimdir 😅 yürümenin sınırı elbette vardır. Her insana yaklaşım farklıdır, her insan farklıdır.
O kadar mı iddialısın 😂
İddialıyım her zaman 😂
Uuuu bal sen bak ne cevherler varmış 😂
😂😂
Vardır ya olmalı bence. Sosyal medya hesaplarım kapalı mesaj almıyorum. Bende reelde yürüyenler daha komik oluyor 😂
İnsanlar ne hallere giriyor 😂
Hiçbir sınırım yoktur hdkdjdjdjdj
Karşı tarafı rahatsız edecek şekilde tacize falan kaymadan bence keyifli yaa
Tadında olunca her şey güzle bence hatta karşı tarafın hoşuna bile gidebilir 😂😂
ben yürüdüm ilk defa bir erkeğe bunu yaptım hoslandıgımı yazdım mesaj 1 aydır davette tık yok son çare arayıp herseyi itiraf edicem
Numarası varsa direk yazsana o zaman 😇
mesaj atmıcam çünkü numaramın onda kalmasını istemiyorum gizliden arayıp söylücem
Başarılar o zaman 😂
sağol :)
Var tabi ama yenilikçi olmakta da fayda var :D
Bdjdnd rahatsız etmediği sürece her yol denenebilir yaa
Ben yürümem ya kimseye benlik değil 😄
Bana yürüsünler mi diyorsun 😂
Evet djdkdk ama onun da dozu var tabi öyle abazalığa kaymadan yoksa direkt engellerim
E yani abartmadan komik olabilir bence 😂
Hayret Basit görünürüm saçmalığı olmayanda varmıymış
Evet var, sapıklığa gerek yok
Evet var bel altı vurulmamalı mesela.
Yani aslında karşıdakini rahatsız etmediği sürece güzel
Bana yazan herkese yazıyordur kafasındayim.
O da mantıklı ama belki de sadece sana yazıyor aslında anlar insan onu
Niye sadece bana yazsın nasıl anlayacagım onu :D
Acemilik yapar bence ya 😂 sence de anlaşılmaz mı 😂
Yaa senin cinsinden bahsediyoruz ne erkekler varr...
Ah ah sen kızları da bilmiyorsun anlaşılan 😂
Bilmiyorum ben kimseye yazmam o ayrı :d
Tamam yazmadın ama gel gelelim herkesi de bir tutma 😂
Tabii ki herkes bir değil ama böyle bana biri yazınca konuşmaya başlamam. :p
Mantıklı ama senin gibiler kalmadı 😂
Vardır ya istersem çok güzel yürüyorum jsjsjsj
Maşallah boya bak, al onu evinin direği yap.. omuzlara bak bir omuzdan öteki omuza taksi metre yazar jsjsjsjs yazayimda gizleneyim shh
Ben biliyorum seni de neyse 😂😂
Sen bilde baskasi bilmesin 😀
Ben anlıyorum seni merak etme 😂
İlgi görmezsem davet etmem.
Radarıma girdiyse sınırı yoktur.
Herşeyin bir sınırı var yürümenin de
32 şubatta müsaitim
Yokkk...
Ne olursa yani 😂
Vardır.
Gerek yok bence