Aşk İlişkileri “Yılda 4 milyar kahve içiliyormuş. Müsaitsen 2 bardak da biz içelim mi” demek istediğin biri var mı? s Kimikio Takip Et Master Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 42 Yapay Zekaya Sor “Yılda 4 milyar kahve içiliyormuş. Müsaitsen 2 bardak da biz içelim mi” demek istediğin biri var mı? ☕️😋 “Yılda 4 milyar kahve içiliyormuş. Müsaitsen 2 bardak da biz içelim mi” demek istediğin biri var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı. takip listem olur 1 0 Yorumla
nirhamm Takip Et Master Yaş: 29 , eic 41% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Kahveden başka bir şey içmiyorum ki şu an için yok.. Ama kahvesiz olmaz.. Birazdan yine içerim 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı. içelim senle 1 1 Yorumla s Kimikio +1 yıl Oluuuur 😋☕️ Yorumla
scorpiongirl429 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 67% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı. ahahhaha var olmaz olur mu ama gidip söyleyemiyorsun işte 😅 0 0 Yorumla
İlkeryuss Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 861 cevap paylaştı. Olmaz mı içmeye gelmez o başka 😔 1 0 Yorumla
_infinitum Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Komple sisteme benden kahve 😌 1 0 Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 12,7b cevap paylaştı. Evet var ama gormez simdi 1 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı. Nope yok ahsh 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı. Hayr yok 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
takip listem olur
Kahveden başka bir şey içmiyorum ki şu an için yok.. Ama kahvesiz olmaz.. Birazdan yine içerim
içelim senle
Oluuuur 😋☕️
ahahhaha var olmaz olur mu ama gidip söyleyemiyorsun işte 😅
Var ama diyemem de oda kabul etmez
Olmaz mı içmeye gelmez o başka 😔
Komple sisteme benden kahve 😌
Kendime duble ısmarladım oldu😃👍
Gal Gadot ile içmek isterdim.
Böyle bir insan var ama buradan değil.
Evet var ama gormez simdi
Nope yok ahsh
Hayr yok