+1 yılAşk acısı geçici bir süreç olsa da oldukça derin duygusal bir deneyimdir. İşte aşk acısını hafifletmeye yardımcı olabilecek bazı adımlar:
1. **Zamanla Geçer**: İlk olarak, aşk acısının zamanla hafiflediğini unutmayın. İlk zamanlar zor olabilir, ama zamanla duygularınızın yatıştığını ve iyileştiğinizi fark edeceksiniz.
2. **Duyguları Kabul Edin**: Aşk acısıyla başa çıkmak için duygularınızı kabul edin ve yaşayın. Üzüntü, öfke, hayal kırıklığı gibi duygular normaldir ve hissettiğiniz her şeyi bastırmaya çalışmayın.
3. **Kendinize Zaman Ayırın**: Bu süreçte kendinize zaman ayırın ve kendinizi şımartın. İlgi alanlarınıza yönelebilir, yeni hobiler edinebilir veya uzun zamandır yapmayı düşündüğünüz şeyleri gerçekleştirebilirsiniz.
4. **Destek Alın**: Aşk acısıyla başa çıkmak için yakın arkadaşlarınızdan veya ailenizden destek isteyin. Duygularınızı paylaşmak ve konuşmak iyileşme sürecinizi hızlandırabilir.
5. **Sağlığınıza Dikkat Edin**: Sağlıklı beslenmek, düzenli egzersiz yapmak ve yeterince uyumak duygusal iyileşmenize katkıda bulunabilir.
6. **Olumlu Düşünün**: Geleceğe odaklanın ve olumlu düşünceler geliştirin. Aşk acısının size yeni kapılar açabileceğini düşünün.
7. **Yeniden Odaklanın**: Kendinize yeni hedefler belirleyin ve hayatınıza odaklanın. Yeni deneyimler edinmek ve kendinizi geliştirmek aşk acısını hafifletebilir.
8. **Profesyonel Yardım Alın**: Aşk acısıyla başa çıkmakta zorlanıyorsanız, bir terapist veya danışmanla görüşmek faydalı olabilir. Profesyonel destekle duygusal iyileşme süreciniz desteklenebilir.
Unutmayın ki herkes aşk acısı yaşayabilir ve bu duygular normaldir. Önemli olan kendinize zaman tanımak ve sağlıklı bir şekilde başa çıkmak için gerekli adımları atmaktır.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk acısı zaman alabilir ve herkes için farklı şekillerde geçebilir. Ancak, aşk acısını hafifletmeye yardımcı olabilecek bazı stratejiler şunlardır:
1. **Zaman verin:** Aşk acısı zamanla azalır. İzin verin ve kendinize zaman tanıyın. Zamanla, acı azalacak ve iyileşeceksiniz.
2. **Duygularınızı kabul edin:** Aşk acısıyla başa çıkmak için duygularınızı kabul edin. Üzgün, öfkeli, hayal kırıklığına uğramış hissetmek doğaldır. Bu duyguları bastırmaya çalışmayın, onları kabul edin ve işleyin.
3. **Destek alın:** Arkadaşlarınız, aileniz veya bir terapist gibi güvendiğiniz kişilerle duygularınızı paylaşın. Desteğe ihtiyacınız olduğunda çekinmeden yardım isteyin.
4. **Kendinize iyi bakın:** Kendinizi fiziksel ve duygusal olarak iyi hissetmek için iyi bakım yapın. Sağlıklı beslenin, egzersiz yapın, uyku düzeninize dikkat edin ve hobilerinizle ilgilenin.
5. **Yeni aktivitelere odaklanın:** Yeni aktivitelere odaklanmak, zihninizi meşgul etmenin ve yeni deneyimler yaşamanın bir yoludur. Yeni hobiler edinin, yeni insanlarla tanışın veya yeni beceriler öğrenin.
6. **Geçmişe odaklanmayın:** Geçmişe takılıp kalmak yerine, geleceğe odaklanın. Yeni hedefler belirleyin ve kendi kişisel gelişiminize odaklanın.
7. **Affetme:** Hem eski partnerinizi hem de kendinizi affedin. Geçmişte yaşananları affetmek ve ileriye bakmak, iyileşme sürecinde önemli bir adımdır.
Unutmayın, herkesin iyileşme süreci farklıdır. Kendinize zaman tanıyın ve duygularınızı işleyin.10 Yorumla
Aşk acısının geçmesi için zaman gerekir bu zamanın uzun veya daha kısa olması tamamen kişiye bağlı bir şeydir çünkü onu kafandan atman ve ilişkinin bittiğini kabul etmen gerekiyor öncelikle kendine bunu kabul ettirmeli insan daha sonra hayatına odaklanıp kaldığı yerden yaşamaya devam etmeli zamanla zaten uçup gidiyor bu hayatta geçmeyecek hiç bir şey yok aşk acısı neymiş.
00 Yorumla
Aşk acısı geçmezki hiçbir zaman
12 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
96Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 64,3b cevap paylaştı. Zamana bırakarak çok iyi geliyor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 260,5b cevap paylaştı.
u +1 yılzamanla geçer
00 Yorumla
+1 yılHiçbir şey geçmez abicim. Zamanla sadece o yaşadığın acılara alışırsın. O, acı hep seninle kalır unutmazsın...
Kafanı meşgul etmek için.. spor yap.. kitap oku.. yeni hobi yarat kendine..
Bir gün gerçek aşkı bulduğunda bu acıların hiçbirini yaşamayacaksın. Gerçek aşk imkansız olan değil kavuşulan tartışmasız olandır.21 YorumlaOlabilir, insan karşılıklı sandığı o bağın karşı tarafta aslında hiçbir zaman oluşmadığı gerçeğiyle ansızın yüzleşebilir. Kendinin, değerinin farkına var. Seni sevmeyene asla sabır gösterme. Çünkü sabrının adı yüzsüzlük, fedakarlığın adı eziklik, sevginin adı kişiliksizlik olur. Sana iyi hissettirmeyen kişi veya kişilerle vakit geçirmeyerek. Sen kendini bir yerde rahat hissetmiyorsan, hislerin sana yardımcı oluyordur aslında. Hislerin sana yardımcı oluyor. Farkına var. İstenmediğin yerde durma, kıymetin bilinmez. Geçmişten alman gereken dersleri al. Yoluna devam et. Hayat devam ediyor. Hayatın sana tahmin bile edemeyeceğin sürprizleri var. Onları görebilmek için sadece ilerle! Biliyorum kolay değil zor çok zor ama sen arkana bakmadan ilerlemeyi dene bak gör bir süre sonra ne kadar kolaymış diyeceksin. :)) yüreğini harabeye çeviren insandan tekrar çiçek açmayı bekleme..😌🌸
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılKimse seni annen kadar sevmez baban kadar merak etmez onları kaybedince aşk acısı dediğin şeyin ne kadar anlamsız olduğunu anlayacaksın o yüzden kendinizi boş yere üzmeyin.
12 Yorumla- +1 yıl
Üzüldüm seni anlıyorum demek biraz basit kalır sabret aşarsın zamanla.
+1 yılGeçicek ama zamanla olacak
Yeter ki sen kendi modunu motivasyonunu yüksek tut ki daha çabuk atlatabilesin
Kıyamam gerçekten geçmiş olsun çok
11 YorumlaTatlım kendine değer ver para kazan gez güzellik merkezine git en güzel yerde bir yemek ye ve şunu unutma ( önce sen kendine değer ver ve kaliteli yaşa ) seveceğin insanı değer mi değmezmi iyi düşüm ve herseyden önce sen iyi kal masum kal anaç ahlak üzerine yaşa herkes iyiligin iyi güzelliğinin büyüsüne kapılsın ben öyle yapıyorum
01 Yorumla
+1 yılAşk sandın
Belkide..
Bir karın ağrısından ibaret
Yokluk varya
İşte o
Seni sürükleyen
Kurak çöllere
Al işte bak
Sabah oluyor yine
Ne sandın güneş doğmaz mı
Hayır hayır acımam sana
Asla 🐍
Aşka maşka her şey başka
Palavra hikayeler
Komik gelir bana😂00 YorumlaSelam Canım🤜⭐️🤛
Elbette hayatımızdan çıkan insanlar bizde zamanla bir yer etmez hale gelir bu durum ise onu unutmaya yardımcı olan mükemmel zamana borçluyuz🍭
Bir hobi edinmek ve onun sosyal medya üzerinden uzak durmak sana oldukça iyi gelecek , şu an biraz karmaşık hissediyor olabilirsin geçici bir durum olduğunu bilmeni isterim kız arkadaşların ile eğlenceli bir film gecesi yapmayı neden denemiyorsun😸Ayrıca unutma öyle birisi gelir ki hayatından tüm çıkanlara teşekkür edersin👊00 Yorumla
+1 yıl
Herkesi sana unuttururum. Eğer aşık olursam; Saygımı, sevgimi ve ilgimi bariz belli ederim. Çift kişilik düşünürüm. Güvendiğimi ve sadık olduğumu bilir. Sahiplenici olurum, tecrübe ve olgunluğum ile huzurlu ve güvende olmasını sağlarım. Naz ve tribini belli ölçüde çekerim.
Özellikle özel günlerine yakın ona Çikolata sepeti, Çiçek ve Parfüm alırdım. Eve girmeden ya da gideceği yere gitmeden vede iyi olduğunu bilmeden rahat etmem. Tek olsun, benim olsun ve hep olsun isterim.00 YorumlaAşk acısı zaman gerekiyor, bu süreçte kendini mutlu edecek şeylerle oyalanabilirsin aynı zamanda seyahat tatil yapabilirsin, ama sakın başkasını unutmak için birini hayatına alma, o kişiyi takip etme sosyal medya üzerinden falan, zamana bırak
10 Yorumla
+1 yılNasil geçecek diye çabalamayı bırak. Tabi ki canın yanacak. Bak şöyle düşün bir parmağını kestin aniden, ilk kestiginde cok kanar ve ağrır. Bir kaç gün sonra hafiflemeye başlar ve zamanla tüm yara kapanır. İzi kalır ama geçer o ağrı ve sızı. İzi gördüğünde o olayı hatırlarsın ama canını yakmaz artık.
Kendine zaman ver. Dünyada hiçbir şey baki değil. Bu da geçecek unutma.
20 YorumlaAşk acısı zamanla geçer ama sana tavsiyem çabuk unutmaya bak eğer yeni ayrıldıysan daha tazedir canın acır evet ama unutmaki dünya sadece bir erkeğin ya da kızın etrafında dönmüyor onun için çabuk unutmaya bak Allah'a dua et sağlıcakla kal
210 Yorumla- +1 yıl
Buda hallolmaz bişey değil ki ama kendine başka uğraşlar bul onu hatırlatan herşeyi sil at hayatından böylece daha kolay olur unutman vede yine diyorum dünya sadece bir insanın etrafında dönmüyor karşına daha çok çıkan olur takıma kafana keyfine bak hayatını yaşa birdaha gelmiyceksin bu dünyaya onun için üzülme boşuna
- Aşk İlişkileri konusunda 814 cevap paylaştı.
+1 yılKendini meşgul tutarak. Özellikle ilk 21 gün devamlı bir uğraşın olursa kolay atlatırsın. Kendinle baş başa kalmak ve dinlenmek için süren olmamalı. Düşünme, sadece yap.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılZamanla duyguların azalıyor sadece zaman gerek
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOnu unutmana imkan yok hep hatırlayacaksın ama inan bana zamanla alışıyorsun ve hislerin köreliyor ben bu konuda tecrübeliyim
- Aşk İlişkileri konusunda 706 cevap paylaştı.
+1 yılÇok zor geçer özellikle ciddi bir ilişkiden çıkılmışsa bu süreçte yapmam gereken ilk şey kendini tam anlamıyla tanımak olsun
10 Yorumla Geçmez, zamanlada geçmez. Sadece acısı hafifler biraz o kadar. 10 senede geçse aradan aklına düştüğünde için cız eder.
10 YorumlaYeniyse zor oluyor maalesef ☹️😢ama kendini bırakma sakın
20 Yorumla
+1 yılKarşı taraf seni büyük hayal kırıklığına uğrattıysa unutması aşırı kolay oluyor da severek ayrı düşünce zamana bırakmak zorunda kalıyorsun. Başka türlü başa çıkmak mümkün olmuyor.
01 Yorumla
+1 yılAşk yalan geçer kardeşim başka seyelre odaklan ben aşık oldugum kızla evlendim pişmanım niye dersen benim hayalimdeki kız değildi fizik olarak şimdi hayalimdeki kızları görünce üzülüyorum çok pişmanım bir türlü vazhceemedim avı cekerim diye
00 YorumlaYeter be güzelim yeter daha önce katlandığın acıları düşün bu da gelecek
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 890 cevap paylaştı.
+1 yılTercubesiz ilk sevdalar zor unutulur. Hazmedilmesi zor olur.
Mesela ben ilk sevdiğim kişiden ayrılalı 8 sene oluyor.
Daha hazmedemedim.16 Yorumla- +1 yıl
Yalnız beni aldatmisti.
Bir başkasına tercih etmişti beni.
- +1 yıl
Unut gitsin demesi kolay ama unutmak zor oluyor.
- +1 yıl
Soğudum ondan sonra bütün kızlardan neredeyse
- +1 yıl
Evet aynen öyle kötü oldu benim için.
Saçlarıma aklar düştü üzüntüden.
Onun için üzülme değmez hiç bir şeye.
Ne edersen kendine ediyor insan
- Aşk İlişkileri konusunda 9,5b cevap paylaştı.
u +1 yılO acıyı çek sonra daha kimsenin yokluğu korkutmayacak
10 Yorumla
+1 yılHacı alıcan arkadaşlarını, bölgenin en iyi et dönercisine gidicen. Ustam dicen bize 1.5 porsiyon et döner. Var ya on numara oluyor
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılAcını yaşayacaksın elbette ama başka biri bunu tamamen kesiyor.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Bir gece uyuyup sabahı uyandığında, geçmiş olduğunu anlayacaksın.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBende aşşk acısı çekşyorum ve geçmiyor bir türlü. Unuttum derken yine aklımda kendisi. Ama unutmam gerek
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Bakış açını değistirmeyi dene, yeni hobiler edin ondan önce de bir hayatın vardı unutma. Bazen hayır sandiğimiz şeyler bizim için şer olabiliyor bunu da unutma elbet geçiyor , hafifliyor..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 395 cevap paylaştı. Yeni bir aşk yeni bir iş yeni arkadaşlıklar yeni hobiler ve bol bol eğlenceli müzik. Tarzını değiştir alışkanlıklarını değiştir kendine daha çok bak daha çok güzelleş.
00 Yorumla
+1 yılÜzülme hafız evladım. Allah tüm dertlerine şifa verecektir. Dua edin
00 Yorumla
+1 yılOnu gerçekten affetmek değilde o yükü kendi içinden atmak için affedersen daha iyi olursun buda şöyle bir his yaratıyor "güzel günlerdi tekrarı olmayacak"
00 Yorumla
+1 yılBende yeni yeni atlatiyorum. Tek çaresi zaman. Her gün kötü olucaksın. Bin bir türlü şey gelecek aklına. Öyle yedire yedire yedire yedire kendine geçecek. Sadece bu zaman içinde acıyacak bilesiiiiin
00 YorumlaGüçlü bir iraden varsa o acı hiç bir halt edemez sana
13 YorumlaNe kadar süre sevgili kaldınız ve nildu da seni bırakıp başkasıyla nişanlandı
18 Yorumla
+1 yılAşk acisida ne sen tuttuğun takımın Sondakika sampiyonlugu kaybetmesi nasıl geçer bilir misin
02 Yorumla- +1 yıl
Üzücü değil öldürücü
Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Kafaya takmayarak.. Umursuz olarak.. Ne olursa olsun kafa ile konuşmayarak.. Bitek senmi varsın diyerek.. Gencim güzelim bana başkası mı yok diyerek
00 YorumlaOnunla aranda geçen mutlu huzurlu anılarını düşünüp kendini mutsuz edip üzmek yerine onu sana yaşattığı haksızlığı düşün ve en önemlisi de kabullenmek gerçekçi düşünmeye çalış
10 YorumlaOna daha fazla şahit olmayacağın bi yerlere git sana haberi gelmesin sen onu görme bir süre sonra normallesek içindeki durum şimdi sana dayanılmaz geliyor zaman lazım sadece
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,2b cevap paylaştı.
+1 yılGeçmez ilk işe hele geçmez unutur sanar yeniden alevlenir
00 Yorumla
+1 yılHiç hatırlamamak üzere zamanla hatırından çıkararak
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDüşünmemeye çalış zamanla nefretin bile soğuyor ayrıldıktan sonra bana 2 hafta önce yaptığı bir davranışı şu an umrumda bile değil karşıma geçti konusalimmi diye o hareketinden bile bahsetmedim direkt konuşmak istemiyorum kinysacak bisey yok zaten dedim oysaki nefret ediyorum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Kendine odaklanarak tabi ki, bitti gitti artık öyle biri yok hayatında
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynisini yaşadım1 ay önce seviyordum nişanlandı dedi 1 hafta boyunca hic iyi degildim ağliyordum derslerimde vardi..
gececek bu sürec ağliyiyorsn felan ama zamanla alışıyorsun00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılgeçmiyor
gerçekten aşk ise bir ömür onunla yaşıyorsun00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Emin ol bu dünyanın sonu değildir. Illa ki zamanla geçecek sen rahat ol.
00 YorumlaBiraz zaman alıyor ama elbet geçiyor bir gün, istesende istemesende unutuyorsun. "Unutursun" şarkısını dinle sözleri aşırı iyi
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılHer acının ilacı zaman
12 Yorumla- +1 yıl
Zamanla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbirini tam 6 yıl sevdim hic söylemeden , bi sabah uyandıgımda hepsi bitmişti. ne duygu kırıntısı ne baska bir sey.. uzaktık.. 6 yıl sonra konustuk tekrar. hiçbir sey hissedemedim. tuhaf , sanki seven ben degilmisim gibi.
10 Yorumla
+1 yılAllah kimseye aşk acısı yaşatmasın geçmiyor o acı aldatsa bile unutamıyorsun bi daha başka birini sevmiyorsun çok lanet bi acı Allah yardımcın olsun
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
+1 yılDüşünmeyerek, başka şeylere odaklanarak
110 Yorumla- +1 yıl
Hayırlısı değilmiş senin için bir de öyle düşün ya evlenip boşanacak olsaydın
- +1 yıl
Seni sevmeyen bir insan için bu kadar üzülmen boşuna
- +1 yıl
Allah daha hayırlı insanları çıkarsın karşına
- +1 yıl
Olmadıysa Allah senin için daha hayırlısını yollayacaktır bunu unutma
- +1 yıl
Bu konularda senin bizden daha bilgili olman gerekiyor Hoca Hanım
- +1 yıl
Sevince mantık devreden çıkmaması gerekiyor
Kafanı dağıtacak bir şeyler bul. Yeni hobiler gibi zamanını geçireceğin bir şeyler ama bunlarda tamamen unutturmaz sadece onsuz da hayata devam edebileceğini gösterir.
01 YorumlaHayatına başkasını alıp mutlu olacaksın çivi çiviyi söker
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende aynısını yaşadamım hemde daha kötüsünü 3 ay oldu hala unutamadım
10 Yorumla
+1 yılkimler kimleri neleri unutuyor merak etme unutulur.
10 YorumlaZaman her şeyin ilacı
00 Yorumla
+1 yılUnutamazsın bu herkesin başına gelebilir sadece yüzünü görmedikçe hafifler ama tekrar karşılaşırsan bi haftan gider genel olarak 3 yılda derdin kalmaz.
00 YorumlaHıc bıseyle gecmıyor bırılerıyle zaman gecirsen bile yalnız kalınca aklına gelıyor yıne acısada öldürmuyo ama zamanla alışıyosun 😏
01 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBunu bende merak ediyorum ama sanırım duyguları dibine kadar yaşayıp yüzeye çıkınca geçiyormuş gibi gibi...
10 Yorumla
+1 yılZamanla geçer zor ama böyle
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.
+1 yılHayatında olmayan biri için üzülmek çok saçma.
20 Yorumla - Devamını Gör (117)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat