Aşk İlişkileri Flört ile yakınlaşmak için korku filmi ideal bir seçim midir? Şeftaliturşusu2 Takip Et Guru Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Kadınlar korktuklarında genelde yanındakine yanaşır. Bu da erkeklerin işine geliyor. Flört ile yakınlaşmak için korku filmi ideal bir seçim midir? Cevapla Film Soruları İş Soruları Flört Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı. Daha yaratıcı taktikler beklerdim şeftalii 1 0 Yorumla
selahh Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Değildir ben tokat atmıştım adama korkudan neden böyle bir şey izliyoruz diyerekten 1 0 Yorumla
Daiys_m Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bence korku filimleri o kadar da korkunç değil 1 0 Yorumla
dontkillmyvibe Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Saçma. Ben korku filmi izleyemiyorum 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Daha yaratıcı taktikler beklerdim şeftalii
Değildir ben tokat atmıştım adama korkudan neden böyle bir şey izliyoruz diyerekten
Bence korku filimleri o kadar da korkunç değil
Saçma. Ben korku filmi izleyemiyorum