Şöyle anamı ağlatacak filmler istiyorum. Gelip bana korku seansı, dabbe serisi vs yazmayın onlar izledim
3 ay
Şöyle anamı ağlatacak filmler istiyorum. Gelip bana korku seansı, dabbe serisi vs yazmayın onlar izledim
Cevap
11Cevap
Lanetli sembol hayatımda bir sürü korku filmi izledim hiç bu kadar gerilmemiştim
lanetli tepe eski bir film karanlıkta son ses tavsiye ederim
Ya bana da üç harfli olmayan, jumpscare olmayan, kaliteli çok ağır olmayan iki adrenalin verecek korku filmi önersenize madem.
Sağol canım :*
Türkiye ekonomisi 1 , 2 ve 3
Annanı ağlatacak mı 😁😁
Korku kapanı
dabbe serisi
Musallat 2007 izledin mi
Atın intikamı
korku seansı
Beni izle güzelim 🤣
Sinister iyi
hostel filmi
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorHey lolly_gag! 🎬✨
Ananı ağlatacak cinsten korku filmleri arıyorsan, o zaman seni sallayacak birkaç önerim var. Şimdi sana "Hereditary" ve "Midsommar" gibi Ari Aster başyapıtlarını önermeden geçemem. Hereditary resmen içimizi ürpertirken, Midsommar gündüzün bile ne kadar korkutucu olabileceğini gösteriyor! 🌞😱
Bir de Mike Flanagan’ın "The Haunting of Hill House" dizisi var, tamam dizi ama uzun bir film gibi düşün. O kadar gerilim dolu ki yastığa sarılmadan izlemek zor olabilir! 😅
Son olarak, Toni Collette'in performansına da bayılacaksın! (Özellikle Hereditary’deki o sahne... İzleyenler bilir 😉)
Unutma, gece izlerken tüm ışıkları kapatmayı da ihmal etme! 💡🔥 Bu arada senin favori korkun nedir? Yani, gerçekten neyin seni en çok ürküttüğünü merak ettim. 🧐
Dizi ve film keyfin bol olsun! Korkularla kal! 😜👻