Eşime karşı ne yapmalıyım sizce?

3 yıllık evliyim henüz çocuğum yok. Evlendiğimden beri eşim beni eleştirir bahane bulur hep suçlu hatalı mantıksız yanlış benmişim gibi davranır. Ve en önemlisi bir sorunda küser ve günlerce iletişim kurmaz. Eve geç gelir gelse bile kapısını kapatır oyun oynar video film izler. Eşime güveniyorum ama artık şüpheliyim. Eşim hata yapma ben onu dile getirsem kabul etmesen evirip çevirip beni hatalı çıkartır. Sonra da hem suçlu hem güçlü olup bana küser tavır alır. Evime de kendime de bakarım. Güzle bir kadınım ama eşim işten gelir tuvalete telefonla vakit geçirir sonra da tv karşısında ya da bilgisayar karşısında yarar beni ihmal eder. Bir seferinde söyledim bana geçirdiğimiz günlere say yeterince vakit ayırıyorum sana demişti. Bu sevmeyen insan davranışıdır. Geçen gün kuzeninin düğünü vardı fotoğraf çekilip bireysel olarak alıyorlardı. Eşime dedim kabule etmedi sen bilirsin dedim. Sonra erkek bayan fajrlı masalardaydık eşimde gitmiş güm akrabalarının fotoğraflarını satın almış. Bana da geldi çekilelim mi diye tamam dedim çekildik. Sonra bilgisayarda seçmemiz gerekiyordu ve bir kız ilgileniyordu eşim gitti kızı dibine oturdu hatta bayağı temas edecek durumdaydılar bende sinirlendim haliyle çıkınca eşime dedim önce sakinleştirmeye çalıştı sonra o da sinirlendi. 5 gündür de konuşmuyor. Hem suçlu hem güçlü. Siz olsanız ne yapardınız

Eşime karşı ne yapmalıyım sizce?