Evlilik
Zenginlik
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Sevgili hayatı daha güzel yaşananlar bitmemiş oluyor hisler daha canlı oluyor mutlu oluyorsun sevildiğini hissediyorsun falan evlilikte aşk sevgi gibi şeyler tükeniyor bir yerden sonra
Kesinlikle evlilik sevgili olmak durumunda herhangi bir sorumluluk yok, ama evlilik böyle bir durum değil. Aileler oluyor sohbet muhabbet oluyor, çocuğu olursa geleceği düşünüyor. O yüzden kesinlikle evlilik diyorum. Birde insan ömrü geçiyor nereye kadar sevgili flört ile zaman geçer ki? O yüzden evlilik ama bu bana göre, bu, kişiden kişiye değişen bir şeydir. bazıları için sevgililik hayatı daha özgür ve heyecan verici olabilirken, diğerleri için evlilik daha güvenli ve anlamlı bir bağ sağlar.
Sevdiği kişi ise çok sevdiğin kişi ise her ikiside güzel olur
Evlilik yani gerçek level atlamak işte budur
Cevap
6Cevap
Evlilik hayatı daha güzel bana kalırsa.. çünkü daha rahat oluyorsun bazı şeyleri aşmış oluyorsun ve birbirini yeterince tanımış oluyorsun.. sevgililik de güzeldir daha çılgın yaşarsın bazı duyguları
Şıklarda zenginlik var ayrı olarak o her şeye rağmen para diyenler için sanırım 😃 evlenmedim bilmiyorum ama evlilik belki daha güzel olabilir ya.
Anlaşmak zor anlaştığını sandığın insanla evlenip aynı evde kalınca gerçekten bambaşka şeyler çıkıyor ortada evli biri olarak söylüyorum ki sevgilim hayati en güzeli en heyecanlı olan kısım
Uyumlu olduğun bir insanla evlilik güzel olabilir gibi
Evlilik daha iyidir bence
Bence evlilik
Sevgili olmak
Evlilik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?