Sevgililik hayatı
Evlilik hayatı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Farklı farklı karakterde sevgililerin olacağına adam gibi bir tane hayat arkadaşın, sevgilin herşeyin olsun daha iyi sevgilin olunca bir önceki sevgilinden gördüğün darbeyi acaba ondan da görür müyüm? acaba şu mu bumu derken güvenin sarsılıyor güveneceğin sevgiline de güvenemiyorsun bomb*k bir sistem sevgililik hayatı en iyisi evlilik gerisi yalan sevgili işi gönül eğlendirme işin gerçekten sevipte sevgili olan çok az 😂 birbirlerini sevmeden seks için sevgili olan haddinden fazla birbirlerini kandırıyorlar anca cidden yazık yaa.
Birinde hiç diğerinde daha az tecrübem var. İnsan tiplerini tanıyacak kadar uzaktan bilgi edindim bir yanım tek kal daha iyi diyor diğer yanım tek kaldın iyi ama sanki bir eş olsa daha iyi olacak diyor. Yani benim durumumda birisi için bu soruya deneme paketi olmadan yorum yapamam :D
Evlilik hayatı daha özgürsün yani sevdiğini istediğin zaman görüyorsun gezip tozuyorsun sevgililikte bu kadar rahat olamıyorsun o yüzden evlilik diyorum.
Cevap
25Cevap
evlilik hayatı
Bu gözler sadece bir kadının gözlerine gülüşüne tek bir kadına ait olmak istiyorum sevdiğim kadının gözleri güldüğünde kendi yansımamı görmem zaten bu dünyadaki en mutlu kişi yapar öyüzden evli mutlu çocuklu misali
Evlilik hayatı ama bu zamanda evlenebileceğin bir kız bulmaz zor çünkü kızlar evlenirken özgürlük alanlarının % 1 dahi kısıtlanmasını istemiyorlar ki bu çok zor ister istemez kısıt olacak
Evlilik güzel bence yalnız her konuda uyumluysanız. Aksi takdirde ayakkabı gibi bir tarafınıza vurmuş sorunlar varsa vah ki vah.
Tabiki evlilik hayatı. Elin kızıyla gecelere kadar dışarıda sürtüp birlikte yaşayabiliyorsun ve ailesi dahil hiç kimse bir şey diyemiyor 😂
Evlilik hayati. Cunku sorumluluk almaktan korkmuyorum.
Eğer doğru kişiyse evlilik güzeldir ama sevgili olmak daha da iyidir
Evlilik tabiki ya karışan eden yok sürekli birlikte takilmak zorunda değilsiniz ama istersenizde yan yanasiniz sevgililik zor cunku aile evindeysen hele ailenin kurallarına uymak zorunda kaliyosun gelirin bir değil sürekli disarda görüşüyosum ediyosun her sey para net evlilik daha iyi
Evlilik ama tutkulu âşıklar ve romantik sevgililer gibi bi evlilik benim tercihim daima nett.
Evlilik hayatı iyi hayat arkadaşın sevdiğin biriyse
şu an sevgilimle evlilik hayatından ayıran tek detay imza ve yüzük. Sevgili olunan evlilik hayatına okeyim ama geleneksel kafada bir evlilik asla bana göre değil
Evlilik de nasibimizi bulamadık aramaya devam ediyoruz.
Tabii ki sevgililik hayatı. Evliliğin için etüküreyim.
Evlilik hayatı..
Evlilikte Özgürüz aile baskısı yok ayrı yatmak zorunda degılız ama gel gör ki bu devirde zor.
Evlilik hayatı istiyorum ben
sev gililik hayatı neymiş gı öyle şey mi vaaaa olmaz öyle : D
Evlilik kulağa hoş gelse de karar vermesi zor bir mesele.
35ime kadar sevgililik, sonra belki bir ara evliliğe de bakarız :D
Hangi kızdan hoşlanıyorsam sıkıntı büyük. Bence sevgili hayatı.
Sıkıntı nedir
Araba ev istiyorlar sürekli napacagim? boş ver kanka tek gecelik iyidir
Öyle istemeyenleri bulacaksın sende o zaman. Yok deme illa vardir
Yok boşuna konuşma. İki çeşit kadın var ben artık kadınlara yönelik duygusallık besleniyorum.
Bu son oldu
İki çeşit neymiş?
Para peşinde olanlar ve şiddet?
Şiddet derken
Şiddeti seven kadın çok
Evlilik hayatı çünkü helal olan bu.
Yalnız ve özgür oldugun hayat
Evlilik tabi nereye kadar sevgili
bence evlilik hayatı ya
Sevgililik
Birlikte yaşamak
Evlilik hayatı