ALLAHIM DELİRMELİK YAAA
PARANIN LAFINI YAPIYOMUŞUM VERİRMİŞ HAFTAYA
BEN Mİ ABARTIYORUM?
CİDDEN BEEN Mİ ABARTIYORUM YA?
Off ya kafam karış
Ya ben bu adama harçlık verdim ya
Ya ben bu şerefsize harçlık verdiiiiiiiiiimmmmmm
Bana dedi ki param yok arabaya benzin atacak kadar gittimm deposunu fulledim 2 bin lirada verdim bu kadar var diye
Buluştuk gezdik eğlendik
SONRA BU ŞEREFSİZ GECE 1 DE GİTMİŞ BAŞKA KIZLARLA BULUŞMUŞ
ARKADAŞININ durumunda gördüm o kadar GERİZEKALI Kİ
YA BU ERKEKLER NEDEN ŞREFSIZ NEDEN YA
Sen iyi niyetle yaklaşmışsın. Ama adam annesinin eylediği yaramaz adam hallerine girip kadınlarla buluşuyor sana başlı başına saygısızlık. Güncellemeni okuduğumda sana paranın lafını yapıyorsun demesi kendi hatasını örtmeye çalışıp seni manipüle etmeye çalışıyor. Belki bana yazması kolay sana zor durum ama böyle adamı aşkımdan ölsem de hayatımdan def ederdim gerçekten yapardım bunu aşkı batsın derdim ki aşkta değil duygunu istismar eden bir adam var😌
Aşkımdan ölüyorum :/
Yapma kendine bunu lütfen yaşın doğruysa bir akranın hemcinsin olarak diyorum lütfen🌹
24 yaşındayım
Aynı yaştayız yazık etme kendine daha çok istismar eder o bunu
Geri ödicem diyo ki bu güne kadar da çok cömertti paradan yana hiç sıkıntı çıkmadı aramızda şimdi ben böyle isteyince utandım :(
Sen güvenme ona karar senin tabi😌
off ya keşke insanların düşüncelerini okuma özelliğim falan olsa
Ahahah çok tatlısın😄Ama o kimse için gelişmedi herkeste hata payı vardır🌹
ya yanımda olsan da keşke inciğine cıncığına kadar anlattsam sana çocuğu bana akıl versen :( ben canım mı yapıyorum anlamadım ya sabah çok sert çıktım şimdi üzülüyorum kırdım onu :/
Bak olaylar anlattığın gibiyse sen sert cıkmakta tabi haklısın adam senden aldıklarıyla baskasıyla gününü gün ediyor sorguya bile düsme🍀
Başkasıyla değil bunun bir pislik arkadaşı var hep onun yüzünden oldu bence offf bilmiyorum böyle diyince de kandırılıyormuşum gibi oluyoo
Sen kendin iyi yanını görmek istiyorsun ama 3. göz bak bu ilişkiye daha iyi anlayacaksın dediklerimi✨
Ay bilmiyorum ya biraz uyucam dingin kafayla düşünücem
Uyu uyu
Uyurum çok uyurum ya böyle birisi varken hayatımda geceler zehir olmaz ya çok uyurum gerçekten 😣
Ben asla vermem para onlara sende bir daha vermeyeceksin , bazıları para almak için yalan bile söyler sende ondan para iste verdiğin borcu iste
Bazıları para almak için annem hasta diyor hatta bir erkek söylemişti emin değilsen yollama
istedim veririm haftaya paranın lafını yapıyomuşum ben
para konusunu açtığın sana nankör bile der çünkü manipülasyon yaparak yaptığı karaktersizliği kapatmaya çalışıyor seni suçlu çıkartma derdinde...
sen de bu kadar yemleme adamı ne diyim... arpası fazla gelmiş demek
İlk Başta Peki Benim Günahım Ne :) İşyerinden Evime Gidip Geliyorum Tekrar Neyse. Konumuza Gelecek Olursak Eğer Kendini Ona Karşı Değersizleştirme Verme Bi Daha Para Felan Sana Nankörlük Etmiş Paranı İste Elbette Veririz Demek Ne Demek Ya Hayret Bir Şey Ve Yaşlarınız Kaç Merak Ettim
Cevap
20Cevap
Hayatım kazık kadar adama o kadar destek olursan , destek oldugun kadar kazık atar... Affedilicek tek yanı yok şu durumda.. bazıları bu kadar nankör ve m#l yapabilecek bir şey yok yol ayırmaktan başka az bi karakter olsa başka kıza gitmezdi , hadi gitti diyelim senin paranla yapmazdı
Ya off ama ya ne düşüneceğimi bilmiyorum ben artık kafam allak bullak oldu
Değer verseydi kırılacagın birşeyi yapmazdı , madem çıkacaktı sana bunun haberini verebilirdi elden değil kendisinden duyar haberdar olurdun , yanlış anlama asla niyetim kötü değil ara bozma gibi vs... ama gerçekten zamanla bahsettiğim şeyi anlayabilirsin duyguların mantıgının önüne geçiyor olabilir şimdilik , ama sürekli buna benzer olaylarda duygun körelecek mantıksal olarak uzaklaşacak son güven sıkıntısı yaşayacagın için , o yüzden dürüst insanlarla kesişsin yolun💐
Ben uyumuştum uyumasaydın söylerdim dedi ben sabah kalktım arkadaşının durumundan gördüm :/
Ya işine bak herkes neden bizimle aynı oluyor. Karakteriz birine denk gelmişsin sourunu erkeklere yayıyorsun
Sanki diğerleri çok farklı
Hayatta vermem. Ben de ondan para istemem o da benden istemesin. Nikah yokken sevgililer birbirine böyle akçeli işlere girmemeli.
Ya istemedi ki buluşalım dedim param yok dedi :/ bende bende var dedim ve onun yaptığına bak
:)))))
Sen ap... tal degilsin erkekler şerefsiz Yani:)
😒
Abicim erkeğe para vermek nedir
Sevgilisinden harçlık alması da zaten yeterince şerefsiz olduğunu gösteriyor
😒 o istemedi ben verdim
Kusura bakmada yazdıklarını sende hakediyosun
Bi erkeğe para yedirmek nedir yaa 🤔
😒
Tm iyisin hoşsun incr ruhlusun ama bu yazdıklarım doğruysa seni enayi yerine koymuş ?
Bisekilde kendisini affettirmesine asla izin verme tm
Bide uyudum sana yazamadım mı demiş 🤔
Kusura bakma ama bu çocukla yolunu ayirmazsan daha coook bu duruma düşersin
haketmişsin he bu arada erkekler olmasaydı hem sen olmicaktin hem şu yazdığın alfabe olmayacaktı
Olum ben tv izliyom şurdaa
Nedense sana inandım sen hariç
ya sadhasjkda off işte yok inanmicam sana da hepiniz srfsizsiniz
Ban ne yaptım yaavv alla alla 🙄
senin sevgilin şeref yoksunu
benlik bir şey yok
Kullanilmissin geçmiş olsun
2k ile ne yapabilir ki zaten skktr et sal bunu
Keşke yapmasaydın böyle bir şeyi
Parani iste
İstedim vericem haftaya dedi ama napıcam ben bu herifle :/
Size göre sevginin aşkın anlamı yok mu anlamıyorum bu sürekli erkek değiştiren kızları basit mi ya sevmek?
Tipe önem verdiğiniz sürece hep böyle olacak
Aslında bu kızın bunu yapma sebebi ihtiyacı vardır parasız kalmasın filan
Bazıları para almak için annem hasta yalanı atıyor bir erkek demişti hatta
@Dreplyqwert hayır ya buluşalım dedim o da param yok haftaya projem bitince buluşalım dedi bende bende biraz var gel dedim ve bu oldu bana layık gördüğü bu işte
O sırada işinde gücünde olan benim suçum ne acaba
suçlusun boş yapma
Kader hocam her şey oluyor bu hayatta :)
Troll🙂
Suçu tek tarafa atmamak lazım
Böyle kalitesiz insanlar var yol ver bence
herkes öyle deyil
Pislik herif ya
Dimii?
Yazık gerçekten.
Müstehaktır size
Paranı geri iste
İstedim istedim veririz haftaya iki kuruşun lafını mı yapıcam dedi
al o parayla kedilere mama al
İlginç 😂😂