Param var deyince evlilik falan düşünceleri oluyor ama yatıp bırakıyorum sonunda.
Ben enayi miyim o kadar emek verdim yıllarca, niye evlenip sana kaptırayım ki bu kadar malı mülkü, senin özelliğin ne ki?
Param var deyince evlilik falan düşünceleri oluyor ama yatıp bırakıyorum sonunda.
Ben enayi miyim o kadar emek verdim yıllarca, niye evlenip sana kaptırayım ki bu kadar malı mülkü, senin özelliğin ne ki?
Çok cahilsin be kardeşim. Eminim ki karşına çıkan kadınlarda senin gibi menfaatçidir. Birbirinizi bulmuşsunuz ne güzel. Ve bu mal kaptırma olayı kadar saçma bir durum yok ki; evlilik sözleşmesi var, aldatma ve kötü durumlarda boşanma diye bir durum var. Ya senin hukuksal durumlar hakkında ya bilgin yok ya da işine gelmiyor. Ancak hayat senin hayatın, bu şekilde yaparak çok zor duruma düştüğünde yapayalnız kalırsın. Hep bu yaşta kalmayacak ve hep aynı durumda olmayacaksın.
Kadınin kalbi zaten erkeği sevmez ki. Erkek nefretiyle doğar kadınlar. Bu yüzden her kadın erkeğe trip atar, erkeği icsellestiremez, bağlı kalamaz yedekte erkek tutar, o yüzden en azından ben de böyle çak geç modunda takılıyorum
Herkes öyle değildir. Emin ol o kadınlarda zamanında darbe yedikleri için yani acı çektikleri için o hale gelmiştir. Herkes sevebilir ve aşık olabilir. Ancak gerçekten seven ve aşık olan insanların karşısına hep kötü, gaddar ve menfaatçi insanlar çıkar. Şahsen ben bir insanı sevdiğim zaman kusur aramam ve saç teline kadar sever sayarım. Bağlı kalır sadakatimle ona destek olurum. Herkes öyle değildir kardeşim.
Vallahi bende de işle şartlarına göre çok iyi derecede bir param var da gidip de ben bu seviyeye düşmem. Sevdiğim bir kadın var zaten de one öyle iğrenç şeyler
Hazira konacak ne güzel işte, bulmuş enayiyi, gece dışarı arkadaslariyla çıkacak sen de evde otur de ki gezmeye gitti.
Öyle bir şey olamaz gece arkadaşla çıkma falan da neyse. E gezsin ayrıca ne var aga takılmayın böyle şeylere
Cevap
6Cevap
Bence normal değil.
Ahahaha büyük cehalet örneğisin yavrum.
Evlenmeden önce edindiğin mallara evlendiğin kadın ortak olmaz…. Bu hukuki bir gerçektir. Dolayısıyla senin bu zamana kadar biriktirdiğin tüm malın mülkün senin kalacak. Evlendikten sonra mal mülk edinirsen ortak olursun. Biraz cehaletten kurtul bilmiyorsan bilen birine sor. İçimi baydın neyse.
Senden 10bin kat daha zenginimdir ama sendeki egonun %1 bile yok ruhun fakir senin
İyi sen kullandir kendini, evlen çocuk yap. Kezbanin biri de seviyorum ayağına malına mülküne ortak olsun hiçbir şekilde mücadele etmeden hazıra konsun
Adım kadar eminimki çirkin ve özgüvensizsin yoksa sağlıklı bir insan böyle düşünmez madem çok dert ediyon varlıklı biriyle evlen he çirkinsen oda sana bakmaya bilir tabi
Günde 12 saat çalışıyoru memurdan daha fazla para kazanıyorum bırak karıyı kendime ayıracak bakiyim yok ben o kadar çalışayım Sonra karı gelsin üstüne konsun hepsi benim karıda alır başını
Al malını g*tne sok ne kastın be sen kimsin senle yatan kızlar da senden beterdir emin ol
Evlilik vaadi verip bırakıyorsan normal değil
Çile bülbülüüümmmm :D
Allah 😅
😂😂 farkli bir dusunce
Karakter meselesi işte
Kadının özelliği ne ki ben o kadar mala ortak edeceğim onu?
Yanlış bi düşünce yapın var. Şimdilik sana çok doğru gelebilir ama ilerde çok sıkıntı yaşayacaksın
Kadının ruhu özünde kötüdür, şeytandır.
Mala mülke ortak olacak, seviyorum ayağına bu hayatta hiçbir mücadele vermeden benim paramı gece kulüplerinde orada burada yiyecek, hemcinslerine hava atacak ne güzel hayat
En iyisini yapiyorsun
Devam dostum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?