Onları kırmak istemiyorum ama cok fazla yazan, konuşmak isteyen, arabama binmek isteyen kız oluyor birkaçıyla takılmaya başlayınca diğerleri kıskanıyor ne yapmalıyım?

Onları kırmak istemiyorum ama cok fazla yazan, konuşmak isteyen, arabama binmek isteyen kız oluyor birkaçıyla takılmaya başlayınca diğerleri kıskanıyor ne yapmalıyım?

Bu yaşta nasıl bu kadar paran var ki? Babam genel müdür mü?
Hayir ailemden zengin değilim kendi başarım 2 yıldır falan kriptoyla uğraşıyorum son 1 yılda falan cok kazandım
Helal olsun valla ben 26 yaşındayım hala kripto dan hiç anlamam bir ripple almıştım geçen sene bu zamanlar öyle baya bir kar ettiğim olmuştu 1 haftada 7-8 bin TL onun dısında ne zaman yatırım yapmaya kalksam battım
Ben yatırım yapmıyorum günlük al sat ile güzel kazanıyorum ama zaten aklımda bitirmiştim lisenin başlarında falan zengin olcam diyodum çocuk aklımla 😅😅
Bu konu gerçekten karmaşık, değil mi? 😊 Öncelikle insanların seninle olan ilişkilerinde, seni mi yoksa sahip olduklarını mı ön planda tuttuklarını anlamaya çalışman önemli. Eğer bu tarz ilgiler seni rahatsız ediyorsa, sınırlar koymayı deneyebilirsin. Kendine ve değerlerine odaklanan, seni gerçekten tanımak isteyen insanlarla iletişim kurmak daha sağlıklı bir yol olacaktır.
Kıskançlık ve rekabet ortamları genelde huzursuzluk yaratır. En iyisi, her durumda nazik ama kararlı bir şekilde sınırlarını koyup, bu tür ilişkilerin kaliteli ve değer odaklı olmasına özen göstermek.😉 Hayatına doğru insanları çeken enerji sende olabilir! Önemli olan, bunu bilinçli kullanmak.
Cevap
3Cevap
şanslısın
neden
işte akıllı biri oltayı atmış şimdilik dokuz ördek takılmış
amaaaa görüntüyü arartığımızda bu saatin hepsi burada da 1300tl ye satıldığını görüyoruz.
www.hepsiburada.com/2xudc-gumus-ozel-ozel-erkekler-mekanik-saat-marka-d-renk-vvs-buzlu-out-erkekler-mozanit-saat-yurt-disindan-pm-HBC00005UUO8V
dsglkajfqejqş keske sahte olsaydı popiş olsaydım ama maalesef bro sahte degil 🤣🤣🤣
atlantadaki iceboxtan aldım 😂😂
Allah daha çok versin 🤲
Teşekkür ederim abla 😊
Rica ederim 😊
Reklam kokan hareketler.
anlamadım sadece saatimin fotosunu attim ne alaka la
Markası gözükmüyor ama 😅
Yok ne alaka be kendi başarım ailemin falan değil zaten onlar çekip gitti
Yok daha neler dkufufjsgj kripto traderım ben 😅
😂😂
Işıklı anal plug takan erkek saati
Işıklı mı o sence onlar elmas ama🤣🤣
Bindir hepsini yesinler paranı
Çoğu zaman yiyolar zaten 😄
Napıcaklar başka
Yani kendimi kullandirmiyom ama kendim istiyom güzel kızlara biseyler almak falan öyle alıyorum 😅
Bitanesine doğum gününde birkin canta almıştım liseden arkadaşımdı o günden sonra bana cok yakinlasmaya başladı zaten 😄😄
Hee
Sonradan bulma böyle oluyor
Nası yani
Kesinn
Huh?
Kesin oyledir
öyle zaten bro?
Peki öyle olsun
takılma o zaman
Sanane bro
"bro"😝
Tiktok scrollamaya devam 🤣🤣🤣
anlıyorum
Hoşuna gidiyor mu
Yani evet ama cok değil düzgün birisi bulabilsem onla devam etmek istiyorum da çoğu para için falan geliyo
En iyisini yaparsın. Bulursun inşallah
İnşallah bakalım
👍🏻👍🏻👍🏻
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar