19 yaşındayım şu ana kadar bir sürü kızla tanıştım gezdim takıldım 20 kız desek 3 tanesiyle sevgili olmuşumdur diğerleri hep ya flört ya da buluşup gezme takılma veya arkadaşça mesela takılıyoruz öpüşüyoruz bir şeyler oluyor ertesi gün hemen kızın duyguları değişiyor biz arkadaşız falan diye yani aşırı da mesaj atmıyorum normal şekilde sıkmayarak ve ilgisiz olmayarak yazoyorum ama mesela buluştuktan sonra vs eğer yakınlaşma öpüşme gibi bir şey olursa onunla daha çok ilgileniyorum yazışıyoruz vs ama kıza soğuma geliyor dediğim gibi yakışıklı briyim özgüvenliyim buluşmalarımda iyi yerlere götürüp güzel aktiviteler yapıyorum kendime güveniyorum ama neden arkadaşça kalıyorum onu anlamıyorum flörtte ediyorum kafam karışıyor acaba dertlerini dinliyorum diye mi arkadaşları olarak görüyor böyle düşünmeye başladım yoksa hep kaşarlara mı denk geliyorum sizce hatayı nerde yapıyorum?
Güncellemeler
+1 yıl
Dert dediğimde tanışmayı ilerletmek için ve ona yakın olmak için
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Seninle öylesine takılan bir kıza sen normal ilişkideki gibi bir ilgi verirsen kız soğur nerde ne yapacağını insanları iyi tanımalısın mesela takıldığın bir kızla derin ve çokta normal sohbetler etmemelisin tanımak bir şeyini sormak vs vs bunlar boş iş sen kendini bileceksin bir kız ile konuşmaya başladığında kız zaten kendisini belli eder normal ilişki insanı mı ciddi ilişki insanı mı yoksa takılmalık insan mı sen de ona göre gardını alıp davranmalısın mesela normal ilişki isteyen kaşar olmayan kız sen normal yaklaştığında senden soğumaz ya da dediğin gibi bir şeylerin karşı tarafta itici gelmiştir
Evet aynen daha gizemli davranmalıyım zaten o kızlar bu tarz şeyleri sever az ilgi ve az mesaj ama mesela her şeyi az yaparak kızı nasıl elde ederim onu bilmiyorum zaten bi kızla konuşmaya başlarken her şeyini dinlemem ilgilenmediğim konuları bana anlatma bunları falan derim ama mesela ilk konuşmaya başlayınca arkadaşça konuşup sonradan flört ediyorum arkadaşça konuşmazsam kıza hedefimi çok belli ediyormuş gibi hissediyorum kafam karışıyor
Bence sen playboy birisi değilsin kardeşim yanlış anlama ama bu kadar düşünüyorsan zaten bu yoldan ilerlememeni tavsiye ederim birini bul aşık ol normal ilişki yap karakterin bu değil gibi hissediyorum
Normal ilişki hoşuma gitmiyor çok sıkılıyorum ve birine ait olmak falan bana çok sıkıcı ve kısıtlanmış hissediyorum ama dediğin gibi ben galiba sevgiliymiş gibi davranıyorumdur bazen kıza o yüzden böyle olmuş olabilir ama mesela sn sonki kızla onunla arkadaşça konuşmuştum zaten ona yürümüyordum o bana anlatıyordu bende ona sonradan ufaktan bir şeyler oldu flört ediyorduk ve mesela buluştuğumuzda 6-7 kez öpüştük ve temas oldu iyi bi buluşmaydı kendisi dedi ama ordan sonda onunla seks yapma moduna geçtim o da bunu istemedi o böyle hissedememiş falan bence en başında arkadaştık o yüzden olmuş olabilir
İlgi vererek hata yapıyorsun. Ertesi gün daha ilgisiz davran, bir de öyle dene.
Sürekli ilgi vermiyorum aslında mesela 1 gün iyi konuştuysam 2. Gün ben yazmıyorum o yazıyor o konuşmayı başlatıyor ama bazen mesela sohbet dönsün diye ben bi tık fazla konuşabiliyorum o belki dengeyi bozuyordur dediklerinin hepsini biliyorum ama bazen uygulayamıyorum sorun bu galiba
Nasip kısmet işleri bunlar sabırlı ol illa ki sana uyucak ve seni bırakmayacak biri denk gelir