Eski kız arkadaşımla ayrildik onu defalarca sevdiğimi söyledim düşüncelerini söyledi aradan 10 fun gevti aradim açmadı meşgule atti koyma dediğim resmini pp yaptı engelli degilim twitter da ama intagramda ve wp da engelliyim aramada engelli degilim ama acmiyo istese engeller ama neden engellemiyo onun dikkatini nasıl çekebilirim ya da bu olaylardan sinra telafi edilebil7r mi onunda sevdiğini biliyorum ama çok yanlış bi düşünce yapısında ben ayriyken hep anılarımızı dusundum o tartismalarimizi dusunuyo sizce dikkatini nasıl çekebilirim ya da artık hersey için çok geç mi özellikle kızların görüşünü merak ediyorum çünkü biz erkekler malız sevince göremiyoruz ve ayriyken ben asla onunla ilgili kötü bisey düşünmedim
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Peşine keşke bu kadar düşmeseydin. Ondan olmaz. Hiç ulaşmaya bile çalışma ona
Evet iyle oldu ama uzak mesafe ilişkisi zaten görüşemiyoruz tek iletisimkaybagimiz telefondu
Aynılarını yaşadım bende yani bittiyse zorlamanın anlamı yok. Karşı taraf daha böyle coşuyor
Beklemek mi iyisi sizce yoksa tek iletişim kaynağım arama mesaj atma kaldı tekrar denemeli miyim
Asla deneme beni dinle sen
Anliyorum muhtemelen bitirdi beni kendinde böylece durmakta beni sinir ediyor birbirimizi göz gire gire kaybetmek gibi
Bitmiş hala kin yapıyor. Benim şimdiki aklım olsa var ya gittiğinde ayrılık mesajına ne bir şey yazardım. Ne de dön diye şey yapardım. Böyle şey yapında yedikleri haltı daya iyi anlıyorlar. Maalesef bazen duygular mantığın önüne geçince böyle olabiliyor
Ya iş anlaşması yapmıyoruz ki seviyoruz bu zamana kadar birlikte geldik ben neden onun yaptığını yapamiyorum canım gibi düşünüyorum güzel anilarimizi ben mi daha çok seviyodum veya acimasiz degilim bunu kendi icimde hallettmem lazim onunla degil sanırım
Kime ne kadar karşılıksız iyilik yaparsan ilk vazgeçipi sen olursun. Artık günümüzde herkes gününü gün etme sırf ilişkim var diye şey yapıyor. O yüzden ayrılınca takmıyor. O olmazsa o kafasında bu yüzden ilişki yaşayınca sanki bugün ayrılacak gibi rahat ve gamsız olmak lazım. Zaten herke bizim gibi olsa bunlar olmaz
Ama o öyle biri değildi birden soğudu 1.5 yıldır sevgiliydik soğumak bi kafar kolay mı bitirmek sindiremiyorum dediğini kızları anliyorum ama gercejten oyle biri degildi
Ah güzel kardeşim benim ki de benden ayrılmaz diyordum. Baktım birden soğuk yaptı durduk yerde işte ortadan bir şey yokken bitirdi. Kızlar işte bir şeye nem kapıp bitiriyor. Yaşadığım için anlıyorum seni. Kaç yıl olsa da bitiriyorlar. Cidden güzel karakterli birine denk gelmek lazım. Birde etrafında çok arkadaşı vs olan kızlar tehlikeli onlar çok akıl verip onun aklını çekebiliyorlar
Anlamıyorum bu kadar kolay mı ya buz erkekler çok safca seviyoruz ya da kızlar sevmeyi bilmiyo ikimiz yaşıyoruz iliskiyi yine ikimiz devam edebiliriz ama hep bitirme soğumaya çalışma derdinde anlamiyoeum kalbim aciyo gereksiz basit bi şekilde bitmesine
Çok zor bir durum gerçekten bi de boş yere bitince daha da koyuyor inan ki biliyorum. İşte kızlar dürtülerine göre davranıyorlar. Sevseler bile sırf bi his yüzünden ilişkileri çöpe atıyorlar maalesef
Evet kesinlikle mantık sevgi kalp hicbirsey yik sanki sanki dünyadaki hersey eğlence için var gerçekten anlayis lazim seven insan düşünür gözetir 10 gündür konuşmuyoruz belki öldüm başıma bisey geldi beni çoktan çıkarmış kalbinden eminim haklısınız gercekten
Allah seni inandırsın aynılarını daha bir ay olmadı yaşayalı. Ayrıldı mı peşine düşmeyeceksin ki pişman olsun bi ihtimal. O olmazsa o kafası olduğu sürece işte bunlar oluyor. Kendi halinde tatlı gerçekte aşkı sevgiyi arayan bi kız bulacaksın ki her şey iyi olsun.
Sende sıkma canını dostum artık olan olmuş belli ki duygusuzun teki kendisine saygısı olsa afedersin dediğin gibi az da olsa peşine düşerdi bir şey derdi. Seni sevmeyeni de sen de sil ki kalbin acımasın
Haklısınız gercekten konuşmayı sonra okuyorum dediklerinizi hala ne bi mesaj ne bi arama kesinlikle ben yokum artık onun için daha fazla çabalamak kalbimi acitmaktan baska bi ise yaramayacak
Biraz mesafe koy o da senin gibi anıları düşünmeye başlasın
Şu an konuşmuyoruz hiç ama bu mesafenin benden dahada kopmasını saglasindan korkuyorum kaybetmek istemiyorum onu belki şu an bile kaybettim sürekli onu aramak onunla konuşmak bak bugün bunları yaşadım konuşalım demek istiyorum onu dinlemek istiyorum ama yok o beni istemiyo bu hep böyle devam edip benden tamamen kopmuş olabilir mi ya da tam tersi sizin dediğiniz gini günün birinde o da beni arar veya ulaşmaya calisir mi
Arayıp ulaşmaya çalışır mı bilmiyorum, ama ona son bir kez mesaj at net bir şekilde ben aramızdaki sorunları çözmek istiyorum seni seviyorum ama sen istemiyorsan daha fazla zorlamayacağım gibi bir mesaj at. Sonra da yazma o yazana kadar (saçma bir mesaj atarsa cevap verme, çözüm odaklı mesaj atarsa cevap verirsin ama onu da biraz beklet anlasın yani)
Şu an o ilişkinin bitme ihtimalinin farkında değil neden tartıştığınızı da bilmiyorum belki güveni zedelenmiştir ama dediğim gibi sorunları çözmek istediğini belirt ve bir daha mesaj atma
O bitirmek istiyo aslında yanına geleyim görüşelim dedim gelme dedi aramalarimi acmiyo en son mesajımda dediginizi yazmıştım benzer şekilde seni çok seviyorum hicnirseyine karışmam devam edelim seni kaybetmek istemiyorum yazdım ne kadar surerse beklerim herseyimi seninle planlarım yazmıştım yaklaşık 15 gün önce sonrası yok aradim açmadı meşgule attı twitwrini herkrs3 açmış ben arayınca kapadı konuşamıyoruz konuşmak istemiyo yapısını biliyorum içindeki kalan az sevgiyide boş tartismalari düşünerek bitiriyo belki bitirdi bile
O zaman hiç yazma bile, bu saatten sonra bu kadar uğraştıktan sonra yazman onu senden sadece uzaklaştırır boş ver, bazen olmaz hayat devam ediyor, biraz kendini dinle nerelerde yanlış yaptın ya da nelerde fazla fedakarlık yaptın hepsini gözden geçir ders al, öfkelenmek ya da kızmak için değil bu ilişki sana ne öğretti ona bak, acını da yaşa ama artık çabalayacak bir durum kalmamış elinden geleni yapmışsın kalbin soğur zamanla biraz zaman, sabır, dua..
Anladim haklısınız bitti ben kendimi kandırıyorum belkide ama hatalarımı biliyorum ve onunla mutluydum ikimizde hatalar yaptık ama ben özür dilemeyi ders almasını bildim uyardim tartialarfasad3c3 benim hatam kaldı ama sabır zaman ve dua haklısınız teşekkür ederim yorumunuz icin
Rica ederim
Canım kardesım yasın kac?
27
sana tavsıyem bır ıkı defa zorla yoksa vazgecmesını bıl, yoksa zamanın bosa gıdecek ve kaybeden tarafta olacaksın... mesafe koymasını da bıl.. sen surekli verdıkce onu aslında kaybedeceksın... bununda bılıncınde ol...
Anliyorum aradim acmiuo görüntülü aradim karşısinda ağladım ya gözlerinde azda olsa gördüm var hala icinde sevgi ama deli gini tartışmalara sarılıyor bunu neden bize yapiyo yapisinida biliyorum geri dönmeyecek ne yapsam bilemiyorum doğum günlerine önem verirdi benim bayramın birinci günü doğum günüm ondadabi mesaj bile atmazsa kesinlikle beni sildi doye düşüncem ondan onve ben mesaj atmalı miyim sizce gercekten sindiremiyorum ben çok seviyoeum onunlay8m gereksiz şeylerin bizi birirm3sini kaldiremiyoeum
Bıraz zaman ver bakalım.. sevıyorsun bılıyorum ama ıste ruh dunyaları cok farklı olabılıyor... sana tavsiyem cok arayarak konusmak ısteyerek onu sıkma... yoksa patlarsın... baktın olmuyor ıse gercekten vazgecmesını bıl kaybeden olma... ılerde emın ol senın verdıgın degerı anlayacak bu hep böyledır... sen elınden gelenı yap sonrasını Allaha bırak...
İletişime gecmemeliyim hajlsiizni ben çok aradım bir günde 120 kere bile aradim ikimizde burdayız konuşalım halledelim ben seni çok seviyorum kaybetmek istemiyorum dedim eski sevgililerim de öyle dedi demisti nedense ben vazgecince kıymetim anlaşılıyor demişti o çoktan biriedin ben yokum onun içi haklisiniz
Zamanla sindirmeye çalışmak mantiklisi mutlu olsun yeter uzakta bi yerde tatlı gulumsemesi eksik olmasin
önüne bırılerı cıkar kadır kıymet bılen o zaman o da unutulur, bi de Allahtan hayırlısını iste , sıkma canını..
Teşekkür ederim benimde hatalarım oldu ama birlikte telafi etmek istiyorum ben onunla mutluydum