Sevgili yaptığından beri değişti. Takmıyor sevgilisiyle hiçbir seyini asla anlatmıyor. Sevgilisiyle ne zaman kavga ediyor o zaman anlatıyor ama güzel şeyleri anlatmıyor asla. Geç yazıyor defalarca watsaba girip yazmadığı oluyor umursamıyor direkt zaten sevgilisi ve ben varım başka kimse yok ki konuştuğu bıktım bu durumdan artık ne yapabilirim engelle arkadaşlığını bitir demeyin bu zor başka şey yapmak istiyorum
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Konuşmam mesafe koyarım
Peki direkt mi söylersin yoksa söylemeden mi uzaklaşırsın
Konuşmayı keserim
Konuşmayı kesmek istedim ama kıyamıyorum ona öyle direkt kesilip atılacak biri değil çok iyiligini gördüm
O zaman onunla kibarca konuş bence bu konuyla ilgili
Anlattım söyledim ama yine aynı devam ediyor galiba kökten sohbeti kesicem çünkü anladım ki uzaklassam bile umurunda değil
Evet öyle yap
O kadar anlattım yine üzerime atmaya çalıştı suçu o şekilde sıyrılmaya çalıştı. Cevap verdi yani sonra nu sefer önceki yaptiklarimgibiyapmadim gerçekten rahatsız olduğumu bi kere de hatasini kabul etmesini gerektigini anlattım yine wp ye giriyor ama yazmadan çıkıyor 2 3 kereyapti bunu bakalim gün bitene kadar ne zaman cevap verme tenezzulunde bulunacak
Hayır benim anlamadığım insan umursamayıp takmıyorsa benimle neden iletişimimikoparmak istemiyor ama aynı zamanda takmıyor da
Çıkar ilişkisini bozmamak için bence
Çıkar ilişkisinden kastın ne
Çok can yakıcı gerçekten bizim onunla bu raddeye geleceğimiz aklımın ucundan geçmedi sanki içimden bir şey kopariiyorlar öyle can yakıcı eskisi gibi olamamak eskisi gibi olmaması ş
Yani işi düsünce konuşan tipler varya indan
Tamam ama yalnız işi düşünce değil mesela şöyle benimle arada sırada konuşmak istemiyor iletişim kopmasın ama ne bana bise anlatsın istediği gibi wpye girip çıksın buluşmak için can atmasın bir gün bile sesli aramasın. Hadi hepsini geçtim wpye defalarca kez girip bana yazmaya erinmesi şu an konuşmayı kessem kabul etmez ama yanındayken de takmıyor beni asla. Çıkar ilişkisi mi bilmem ama çıkar ilişkisi olsa sevgilisiyle kötü şeyler yaşayınca anlatır derdini paylaşır o da yok yanj kendini de anlatmıyor ki çıkar ilişkisinde diyeyim
Demek ki umursamaz bir insan
Önceden böyle değildi ya
Muhabbeti keserdim
Direkt konuşmak istemiyorum mu derdin yoksa söylemeden mi uzaklasirdin
Söylemeden uzaklaşırdım ve sana da bunu yapmanı öneririm
2 hafta sınavi vardı yazmadı ama o süreçler de hep girerdi wp ye baktım beni tinlamiyor sınavım var diyor ama wpye girip banayazmadan çıkıp gidiyor hemde sürekli bende yazmadım daha 2 hafta konuşmadık sonra geldi sınavım bitti falan diye ama böyle güzel yaklaştı canım arkadaşım falan neyse o an yumusamadim sonradan yumuşadım 2 3 gün sonra yani bende ona onun yaptığını yapıp sürekli geç yazdım saatlerce o 2 3 gün içinde neyse ben yumusamaya başladım tekrar beni takmamaya başladı
Nasil yapacağım peki zaten yaptım onu 2 3 gün boyunca asla direkt yazmadım 4 5 saat yazmadım yeri geldi 6 saat yazmadım böyle mi devam etmeli yoksa başka seçenek var mıdır
Daha o yazana kadar hiç yazma gitsin
Kanka zaten yazmıyorum ama mesela şimdi saat 5 gibi yazdım yaa saatlerce yazmayacak dünde aynısını yaptı saat löglen 12 buçukta yazmışım bana gelip saat akşam 11 buçukta yazmış cevap vermiş bunedir ya ben mi abartıyorum anlamıyorum ki
Abartmıyorsun kankacım seni önemsemiyor
Ama sevgilisiyle arası bozuk olunca ya da kötü sey yaşayınca kıymetimi bilip yanıma yaklaşıyor niye öyle yapıyor umursamıyorsa
Çok basit, iyi gün dostu işte 🤷🏻♂️
Lan insan 1 gün boyunca yazmamazlik yapar mı yaa birde sürekli wpye girip çıktığı halde zateb 2 kişi yazıyor sanki kim yazıyor ona
Yapmaz arkadaşım
Şöyle diyeyim sevgilisi olmadan önce böyle değildi haliyle sevgilisi olunca bütün enerjisini ona harcıyor ama çoçuuk hayırsız belli bıraka ak onu. Önceden sınavlarım var diye bahane ediyordu şimdi sınavlar bitti yine aynı yapıyor bana sanki acı çektirmeye çalışıyor gibi kenarıda dursun arada yazarım işime gelince sorarım hayır şu da saçma ben şimdi kalkıp konuşmayı kesmek istesem surat yapar tavır yapar bana olmaz öyle şey der ama bu durumu da beni çok rahatsız ediyor artık aylardır yoruldum ya kökten konuşmayı kesicem ya da aynen böyle gidecek hayır hatrı sayılır biri olmasa bu kadar bile dayanmazdim
Sen daha iyi bilirsin tabi de, bana sorarsan hâl hatır kalmamış bu arkadaşlıktan.
Yani her gün konuşmak istiyor her gün iletişimimiz olsun diyor ama bana da böyle yapınca moralim çok bozuluyor ya bana insan gibi davran ya da konuşmayalım direkt
Peki direkt konuşsam mı yoksa bende geç mi yazmaya yazmaya etsem
Aynen öyle sen de ona haddini bildirmelisin
Direkt kacmak yerine onun yaptığı gibi saatlerce yazmasam mı
Sen de geç yaz o zaman yine anlamazsa daha da yazma
Geç yazdığımda o da ısrarla geç yazmaya devam ederse konuşmayı keseyim yani öyle mi
Daha hiç yazmayayım cevap bile vermeyeyim
Şimdi ilk o sana yazacak ya, sen de ona geç yaz. Baktın ki sana trip atıyor, o zaman sen de kendini savun ve bir daha konuşma.
Öyle yapıcam yapacak bişey yok çok yoruldum midem bulandı soğudum artık içimi dökmek istiyorum ama biraz daha bekliyorum
En iyisi
sikmden assa Kasım pasa