Arkadaşlarınız size çöpçatanlık yapıp biriyle buluşturmaya kalksa ne yapardınız?

Arkadaşlarınız size çöpçatanlık yapıp biriyle buluşturmaya kalksa ne yapardınız?

Kabul etmezdim çünkü kendim aşık olmak isterdim. ama eğer bana çok benzeyen bir kızsa ve oda yalnızsa ve ona sorduklarında evet dediyse tabi ki olabilir
Tanışmadan nereden bileceksin aşık olup olmayacağını 🤔 aşkın nerede ne zaman çıkacağı hiç belli olmaz 🤔
Hayır yani kendim bulmak isterdim dedim. kendim denk gelmek isterdim birisinin önermesi ile değil.
Oraya gitme kararı alarak aslında sen kendin bulmuş olmuyor musun aşık olsaydın eğer ki 🤔
Ama arkadaşlarımın sayesinde olurdu. kendim bulmam ayrı.
Her aldığın kararın sonuçları vardır ben öyle bakarım. Mesela ben oraya gitmeye karar verdiysem ve aşkı bulmuşsam o kararı almam sayesinde kendim bulmuş olarak düşünürüm kendimi bu çarşıya gitme kararı verip otobüste tanıştığın kıza aşık olmaktan farksız gene aldığın bir karar var ve bunun sonucunda gelişen bir olay var 🙃
tabi ki herkesin kendi düşüncesidir ama bu şekilde bakarsak o zaman tesadüf yok demektir ama hayatta tesadüfler vardır birisi ile hiç bir bağ ya da hiç bir ortak arkadaş veya nokta yokken buluşmak veya denk gelmesi ya da birbirinden etkilenmek çok farklıdır. ama zaten önceden hazırlanmış bir buluşmaya arkadaş tavsiyesi ile gitmek çok başkadır :) o zaman görücü usülü olanda kendi kararı oluyor ama öyle değil işte. kararı sen versen de sen sadece sana sunulan yolda seçim aparsın. ama o yolu seçmeyi kendin belirlemen gerekir. bu yüzden de arkadaş tavsiyesi üzerine olan ya da birisi yardımıyla tanışılan konular daha çok arkadaşların sayesinde olmuştur sen sadece son kararı vermişsindir. yani ben kendim adım atmak kendim bulmaktan kastettim. tabi ki herkesin düşüncesi farklıdır. 🙃
Tesadüf yoktur bana göre alınan kararlar ve sonuçları vardır. Her şey sebep sonuç ilişkisine dayanır bana göre 🤔
Evet katılıyorum abi ama tesadüf de bir yerde vardır, mesela sen o gün sinemaya gittin ama sinemada kız ile tanışmayacağını bilerek gittin ama o an belki de hayatının aşkını buldun yani planlamadın sonuçta amaç film olsa da hayat bazen böyle tesadüfleri çıkartıyor karşına 🙃
İşte o da sinemaya gitmemin sonucu 🤣 evde Disney+ izleyim de diyebilirdim o zaman da tanışamazdim 🤣 kendi fikrimi söylüyorum tabi fikrine saygım sonsuz kendi fikrimi empoze etmeye çalışıyormusum gibi olmasın sohbet amaçlı düşüncemi söylüyorum sadece
Hayır tabi ki abi öyle düşünmem ben yani sen kimseye kendi fikrini empoze etmeye çalışan birisi değilsin. aksine çok zeki buluyorum seni :)
Karar senin tabi ki ama tesadüflerin hepsi illa senin kararın olmayacak diye bir şey de yok yani zaten her kararı sen veriyorsun :D
Eyvallah kardeşim bilmukabele ben de seni öyle görüyorum zeki ve duygusal birisin.
İşte olay orada patlak veriyor senin aldığın kararların sonuçlarıdır aslında tesadüf dediğin şey 🤣 mesela eve giderken bir durak erken inip yuruyeyim dersin uzun zamandır görüşmediğin eski bir arkadaşınla karşılaşırsin yolda yürürken bir durak erken inmesen denk gelmezdin ama 🤣 hayat alınan kararların toplamıdır o kişi de bir karar alıp orada yürümese gene karşılaşamayacaktin 🤔
Bu açıdan düşününce haklısın abi :D sadece özgür irade ile tesadüfler de olabiliyor bazen demek istedim. Eyv abi teşekkür ederim iyi geceler dilerim :)
Dediğim gibi bu tamamen benim düşüncem düşününce garip geliyor 🤣 eyvallah kardeşim senin de gecen güzel olsun
Beş dakika oturur acil işim çıktığını söylerim ekerim buluşmayı, arkadaşlarımda saklanacak yer bulsunlar hatta telefonlarımıda açmasınlar benim adıma yapılan bir eylemden haz etmediğimi biliyorlarsa zaten kalkışmazlar buna.
O zaman baştan niye gidiyorsun 🙃 niye bahaneyle ekiyorsun direk doğruları söylemek yerine 🤔
Habersiz olan bir buluşma dedin, senin söylediğin hazırlıksız olan bir buluşma. Buluşmadan haberim olacaksa zaten gitmem.
Ben öyle bir şey demedim buluşturmaya kalksa dedim 🙃 haberin olmadan demedim 🙃
Soruyu dikkatsiz okumuşum pardon, buluşmak istemediğimi söylerim.
🙃🙃🙃🙃
Bu söylediğini tam olarak annemle ablam bana yaptı. Bana oyun oynadılar. Ben evlenmeyi düşünmüyorum dedim o kişiye konuşmak istemediğimi söyledim. Oda mal mal bakıyordu. Benim anne taraf biraz sıkıntılı o işlerde.
Dellenirim. Ben değil siz gideceksiniz ama hayatımdan diyerek silerim hepsini. Çünkü bu konuda şakamın olmadığını, kalp kırmaktan ölesiye kaçındığımı bilirler. Bu yüzden tepkim açık ve net olur ¿
Cevap
0Cevap
Dünyanin en mükemmel erkeği olsa bile direkt negatif. Zerre sevmiyorum şu olayı. Ona ben karar veriyim bir zahmet
Nikahına al demedi kimse 🤣 tanışirsin arkadaş olursun 🤣
arkadaşım var 😂 kimle tanışacağımı ben seçerim zaten şöyle bi tarz insan arkadaşım yok bizimkilr yapmaz akrabalar yaparsa yapar 🤣🤣
Tirsarlar senden arkadaşların 🤣
yok biz birbirimize böyle mutluyuz diye gaz veriyoruz bekarlığın saltanatını kurcaz 🤣🤣
Evde kalacaksınız 🤣
Yesss bee çok şükürrr 🤣🤣🤣
Kız kurusu olacaksın
kimin suçu acaba 🤣🤣
Senin 🤣
yooo 😱
Kaçırdın cillop gibi çocukları şimdi ağla
ahahaha ben mi onlar mı ağladı acaba 🤣🤣 neyse özelimi dökemem buraya 🤣
Dök dök millet örnek alsın 🤪
benim yaptığımı yapınca kaybediyosun ama kaybederek daha güzelini kazanıyorsun işte sabır 🤣🤣
Kız kurusu olmak güzel bir şey tabi sen de haklısın 🤣
mükemmelll, kız kurusu partisi fikri aklımdan çıkma 🥳🥳🤣🤣
Dünyanın en mükemmelise gidersin be
Aşko asla falan diyimde gerçek olsun işte büyü orada çaktırma 🤪 asla diyince olur ya 😂
Büyü mü çok ayıp 😱
ahahaha hayata çelme takacağım nolmuş yanii kandırıcam sus 😱
Bak büyü diye üfürükçülere gidip de televizyonda gördüğümüz sahnelerle karşılaşma 🤣
ahahahah mörpi kanunu bu 😂 Mörpi öyle diyor asla deyince oluyormuş 🤔😱
o zaman asla asla deme :P
asla yahuşuklu, terbiyeli ahlaklı esprili, medeni bir erkekle evlenmem 🤣🤣🤣
Siz karışmayın derim, hayat zaten varsa kaderimde çıkarır karşıma yoksa öyle planlarla falan zorlamanın alemi yok. Tesadüfen olan şeyler daha makul.
Belki hayat böyle karşına çıkarıyordur 🤔
Kaçan kovalanır taktiği çakal 🤣
Hahah ozlemissindir iyi olmuş 🤪 her zaman dersem anlamı kalmaz bak nasıl da mutlu oldun. 🤪 Olmaz mı tilki Andrea 🤣
Neyi ilk kez görüyorsun 😱
Ne kullanıyorsun bakiyim sen merak ettim neyin kafasını yaşıyorsun 🤣
Yıllardır içiyorum şu kafayı yaşayamadım
@_GerdekBasan_ aynen ne paralar harcadım bu kafayı bulmak için bir ben bilirim 🤣
Bir kez kabul ettim evlendim 😂😂
Aman almayayım 🤪🤪
Hahaha sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş 🤪
eğlenirim altüsttü bir ortamda oturturlar ne olacak
ben de onu anlamadım gidersin kaynatırsın muhabbet edersin arkadaş ortamında o kişiyle illa sevgili olacaksın diye bir şey yok arkadaş kalabilirsin ya da görüşmezsin olur biter
öyle yani bazı şeyleri çok büyütüyorlar
aynen öyle bu kadar büyütmeye ne gerek varsa
Durum o kadar vahim mi diye ağlamaya başlarım sonra da kızarım
O kadar vahimmis demek ki 😱
Pü de onlara 🙄
Ben niye diyorum 🤣 sen de 🤣
Tamam numaralarını at ses kaydı olarak iletirim😂
Senin arkadaşlarin ben niye atıyorum 😱
Sana da demişler çünkü
Kim demiş 😱
Arkadaşın🙄
Sen nereden biliyorsun 😱
Bennnnn hissederim😎
Sen de mi olaya dahildin yoksa 😱
Evet çöpçstanlardan birisi de bendim🤪
Çöpçü seni 🤣
Çöpü çatmam lazım
Git başkasına çat 🤪
Olmaz ille de sen
Ben aslında yohum 😱
Buluştuğum kişiyle konuştuktan sonra arkadaşlarımdan intikamı alırdım
Niye buluşuyorsun o zaman 🤣
Evet ben de ona şaşırdım 🤣
Tanışmam için birinden bahsetseler, ben de görerek onaylasam neyse ama hiç görmediğim biriyle ve bilmediğim bir durum içinde olmak istemem.
Buluşmam. Arkadaşıma da bu konulara dahil olmamasını söylerim.
İstemediğimi söylerim dinlerler
Nasıl bir baskı uyguladıysan artık 🤣
Bilmem mi 🤣
🤣🤣🤣
Sevmem o tarz şeyleri, kalkıp giderim
O zaman buluşmaya niye gittin 🤔
Bulusturalim söyle biri var diye dediklerini düşün
Yapmaya çalışmışlardı buluşmaya gitmedim
Neden gitmedin 🤔
Muhafazakar tiplerdi
Sıkıntılı o ya 3 buluşmadan sonra adı konmalı muhabbetine giriyorlar.
Evet bi de arkadaşların işin içine girmesi saçma
Onlar tanıştırip çekilir sonrasında arkadaş olmak ya da sevgili olmak sana kalmış ama muhafazakar biriyse sıkıntı bilirim 🤔
yaptıkları oldu geçen senelerde kabul etmedim
Çok ısrar ederse arkadaşımı silerdim
İstemediğimi söylerdim direkt.
Çöpü kırarım 😂
Çok sert girdin be 🤣
Emri vaki değil teklif etmişler sadece 🤔
Tamam sakin ol şampiyon hadsiz diye bana dememişsindir herhalde 🙃
Ne bileyim birden gözün döndü bildiğin anı yaşadın gözlerinin kırmızıya döndüğünden şüphem yok ama ispatlayamam 🤣
Allah bellalarini versin onların gümbürtuye ben gidiyordum az kalsın 🤪
kabul etmemki.
Evlendim ben
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?