Bir erkek neden beğendiği kızı görmezden gelir ve kızla konuşmak istiyor ama arkadaşına hayatta yazmam diyip ilettiriyor kıza. Nye?

Çocuk kızı beğeniyor kızın yakın arkadaşı çocuğun abisi ile yakın kankalar çocuk kızın yakın arkadaşına diyor ki eğer benimle konusmak istiyorsa hesabımı veririm kızın yakın arkadaşı ise çocuğa benim arkadaşım ilişki insanı değil konuşursa arkadaş olarak konuşur çocuğa. çocukta kızın yakin arkadasina soruyor hele bi sor ama ben yazmam o yazsın ne diyor diye yakın arkadaşı kıza soruyor kız konuşmak istiyor ama arkadaş olarak. Ama çocuğa yazmıyor çocuk ona yazana kadar adım atmıyor. yakın arkadaşı Çocuğa iletiyor çocuk ise ben hayatta yazmam yazmasa kendisi bilir diyor. Kizin yakın arkadaşı kıza aynı mesajı iletiyi. Kız umursamıyo bir gün bunlar karşılaşıyorlar çocuk kızı nasıl görüp saçını kendisine çeki düzen veriyor kıza bakarak kız ona hafif bir ters bakış atıp gidiyor ama çocugun ona baktığını hissediyor bu ne anlama geliyor çocuk ne yapmaya çalışıyor amacı ne çocuğun

Bir erkek neden beğendiği kızı görmezden gelir ve kızla konuşmak istiyor ama arkadaşına hayatta yazmam diyip ilettiriyor kıza. Nye?