Aşk İlişkileri Kalbiniz Kırıldığında Gözünüz Açılıyor mu? GezegenAdam Takip Et Master Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl ... Kalbiniz Kırıldığında Gözünüz Açılıyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Kalbim kırılmadan da açılıyor gözlerim artık 😅 1 1 Yorumla GezegenAdam +1 yıl Öyle olmalida Yorumla
cemm___ Takip Et Xper 3 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Vallaha bizim kızların kalbi kırılana kadar gözleri açılmıyor 🤣🤣 ama ben insanı karşı kıtadan bile anlayabiliyorum 1 0 Yorumla
ycihan00 Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 520 cevap paylaştı. Kalbimi kıracak birisi ve bir şey yok. Ama eskisi için konuşacak olursam gözümün açıldığını söyleyebilirim. Şu anda olduğum kişiye dönüştüm. 1 0 Yorumla
birazsessizolalım Takip Et Xper 6 Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Evet. Hiç kırılmamış biri herkese kanar 1 1 Yorumla GezegenAdam +1 yıl Haklısın o sıkıntı gerçekten 🌹
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı. kalbim kırılmadan da gözüm açıktır 1 0 Yorumla
azracolak Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl tabii ki yasadigimiz her şey bir tecrube sonucta 1 1 Yorumla GezegenAdam +1 yıl Kesinlikle 🌹 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 14,5b cevap paylaştı. Açılır 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kalbim kırılmadan da açılıyor gözlerim artık 😅
Öyle olmalida
Vallaha bizim kızların kalbi kırılana kadar gözleri açılmıyor 🤣🤣 ama ben insanı karşı kıtadan bile anlayabiliyorum
Kalbimi kıracak birisi ve bir şey yok. Ama eskisi için konuşacak olursam gözümün açıldığını söyleyebilirim. Şu anda olduğum kişiye dönüştüm.
Evet. Hiç kırılmamış biri herkese kanar
Haklısın o sıkıntı gerçekten 🌹
kalbim kırılmadan da gözüm açıktır
tabii ki yasadigimiz her şey bir tecrube sonucta
Kesinlikle 🌹
Açılır
Evet
Evet