8aylık hamileyim ve eşimle tartıstık?

evet arklar ben 8 aylık hamileyim çok güzel bi evliliğim var yeni evliyiz 1 yıl anca oldu bugün evi süpürüp silecektim süpürgr yaparken eşime de sende arkamdan sil askim dedim ama biraz isteksizdi nasıl yapıcam o nerde bu nerde dedi durdu bende bırak şunu yapma istemiyorum diye bağırdım ettim sonra bağırma bıktım senden dedi bi tane vurdu yüzüme çok üzüldüm çok yoruluyorum artık son ana yaklasıyoruz bebegimizde iri bi bebek ben zayıf bir anneyim 55 kilo bişeyim ağırlık yapıyor bebek vücuduma çok iş yapınca gece sorunlar çekiyorum. hiç bu konuda anlayışlı değil, yapmak zorunda mıyım dedi gitti içerde uyudu. neyse internet kurulmaya gelicekti o zaman uyandı int kuruldu. bu gece de onun doğum günü annemlerin evinde sürpriz yapıcaktım ona ama mahvetti herseyi bu ara biraz alıngan ve kafamda kuruyorum normal olarakz hormonlarım çok üst seviyede. hiçbir zaman ona kadınlık görevimi yapmadıgım olmadı çok bakımlıyımdır aşırı seksi bi kadınım herkes fiziğime bayılıyo. hamile halimle bile aşko kuşko giyinirim. hastanedeki herkes beni çok güzel bulur. 1-2 sene önce gece besiktas akaretlerde bi yürüyordum bütun insanlar giydiklerimden fizğime kadar bakıyordu o kadar bakımlıyım 23 yasındayım ama kendimi kötü hissediyorum evlendiğim adam hiç böyle değildi beni o kadar severdi ki el üstündeydim hep lakin bugün ki bu olay bizi mahvetti annemin evine geldim bu gece burada kalacağım o gelmek istemedi bende bu halimle tek basıma geldim korsan taksiyle yanımda para bile yoktu. sadece çantamı alıp cıktım adama para atilicakti onu bile zorlamasam atmicakti o kadar bıkmışki benden evlendiğine bin pişman bebegimiz doğdugunda onu bile alıcam senden dedi. çok kırıldım bi özür bile dilemedi benden. ben çok üzgünüm doğum gününde yalnız diye çok güzel şeyler hazırlamıştım onun icin hediye almıstık annemle onu bile istemedi kavga etmeyelim keyfimiz kaçmasın canım diyip beni sakinleştirmedi bile çok üzgünüm uyuyamıyorum napıcamıda bilmiyorum

Güncellemeler
+1 yıl
2013 teki ig hesabına denk geldim o zaman bi ilişkisi varmıs 5 yıl süren o kadar güzel şeyler yazmış söylemiş ki bana bi seni seviyorumu bile çok gördü hiç böyle şeyler söylemedi
8aylık hamileyim ve eşimle tartıstık?