Güncellemeler
+1 yıl
digelim yakin degilsiniz ama uzakta ya da aileleriniz cooook kucuklukten tanisiyor falan. Nasil dikkat cekebilirim nasil gizliden kendime ayarlayabilirim?
Güncellemeler
+1 yıl
Diyelim yakın değilsiniz ama uzakta değilsiniz. Böyle aileleriniz çook küçüklükten tanışıyor falan . Nası kendime ayarlayabilirim gizliden. Anneme söylesem falan oda annesi ile konuşsa Bu arada biz küçüklükten beri tanışırız birbirimizi seviyorduk namdlsmdls ilk aşkım çocukluk aşkım olsun istiyorum ama nası yapacağım bilmiyorum. Bu arada biz en son 7 yıl önce görüştük hala ablaları ile falan konuşuyorum hatta o dışında bütün ailesi ile. bu arada kendisi beni engelledi durduk yere sizce niye?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
kuzenden uzak durun
hem sosyal hem ahlakı açıdan yanlış bir davranış. Neden isteyesin?
Kuzeninden hoşlanmak mı yanlış davranış anlamadım
tabiki de yanlış bir davranış "ebennlann" trolü bari düzgün yap eğlenirdik
Neresi tam olarak bir yanlış davranış onu kavrayamadım💀💀
trol eskiden inanılırdı
Lan ciddiyim😭
max 16 yaşında bir erkek çocuğusun daha iyi bait yapmak istiyorsan dm gel
Kızımm ve çaresiz olduğum için gelip buraya yazdım ayrıca pardon yanlış yazdım “ akrabam “
gerçek bir olaysa hem akraba evliliğinde çocukların sakat doğma olasılığından hem de ailevi akraba değerlerinin hiç sayılmasında dolayı yanlış. trolsün yeterince insan tetiklemişsin tebrikler.
Kanka anlama sorunu var sanırım akraba dediğim kan bağı az hani💀💀 ayrıca neden trolleyim seni bir şeye inandırmak zorunda değilim çaresizim ve buraya destek için yazdım rahatsız olduysan yazma
neyin oluyor tam olarak akrabam deyip olayı karıştırmaya çalışıyorsun da
Kanka annemin dayısının çocuğunun oğlu sanahtam beri 1. Derece değil diye anlatmaya çalışıyorum ama anlamıyon
2. dereceden kuzeninse yine de normal iki bireye nazara risk azıcık daha yüksek oluyor. sizin aile yapınızda yanlış bir olay olarak gözükmüyorsa sıkıntı yok. ama durduk yere engellemişse zaten yapabileceğin çok bir şey yok gibi.
Senden hoşlanıyorum diyerek başlayabilirsin
Cesaret edemem ki
Aynı ortamlarda bulunmaya çalış. Sohbet et. Bir yerlere falan gidin. Beraber sonuçta kuzensiniz de yani
Bu arada kuzenim derken 1. Derece değil yani sürekli aynı ortamlarda falan da bulunamayız ki tek Türkiye’ye gittiğimizde görüşüyoruz da bilmiyorum ya zor gibi başka bi fikir versen
Ayrı ülkede ise oldukça zor üzgünüm. Yani senin istediğin gibi bir şey olması için aynı ortamlarda bulunman gerekir. Yani uzaktan uzağa çok Zor.
Sen kendini ayarla ona daha kolay 😊
İşte nası yapayım onu soruyorum😭 çünkü kendisi baya dindar birisi şimdi kolay kolay kızlara yaklaşmaz bende gizliden ayarlamak istiyorum
Dünya üstünde başka insan mı kalmadı aw ensestleri
hoş geldin e SMA bebek
Ne alaka
Konuş.
Cesaret edemem ki
Bende de aynı sorun var
Nası çözücez be şimdi ayarlamaya çalışsam akrabalar kız aklını çeldi diye canım canım konulur
Cırt
Kuzeninse aileler küçüklükten değil doğumdan tanışıyor olur
Kuzen dediğin 1. Derece falan değil he
Kuzenin derecesi mi var
Hala amca teyze ve dayının çocuklarına kuzen denir
He ben ondan bahsetmiyorum annemin teyzesinin çocuğunun oğlu gibisinden
Akraba bile sayılmaz o
Ensest diyorsun yani
One knk
Akrabağı içi evlilik cinsellik falan
Nası
Kuzenimi kendime o bilmeden gizlice ayarlamak istiyorum yani benim istediğimi bilmesin birileri aramızı yapsın da nası işte
Çok mu arzuluyorsun
Yani istiyorum çok iyi biri ayrıca uzun yıllardır hoşlanıyorum da
Yakınlaşma oldu mu
Ya hayır biz 10 yaşındayken falan çocukluk aşkı falan yaşamıştık jskdmdmcma bana yüzük bile almıştı hala unutmadım😭 aradan bi 7 yıl falan geçti, ve artık hani ablaları onu paylaştığında hikayelerini benden gizliyorlardı ama ablamda açık bırakıyorlardı sonra Instagram adını falan buldum ama beni engellemişti. Ama artık gizlemiyorlar neyse bu arada kendisi baya dindar birine dönüştü bu yüzden mi başka bir sebepten mi bilmiyorum ama benimle kesinlikle konuşmuyor
Nude at
💀💀💀
Direkt söyle
Cesaret edemem