Cevap vermekle çok yanlış yapmışım değil mi?

Arkadaşlar öncelikle yazdıklarımı dikkate alıp fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim çünkü 20 gündür falan psikolojim çok kötü dertleşecek kimse yok 25 yaşındayım ve hiç sevgilim olmadı bu kişi de 27 yaşında çocukla görücü gibi tanıştık 1 aya yakın konuştuk 4 kez buluştuk sevgili değildik ben bu kişiyle konuşmayı sonlandırdım çünkü benden önce 6 yıllık ilişkisi olmuş 7 yıl önce bitmiş ve ilk aşkıymıs sürekli aşk sözleri beğeniyordu ve beğendiği çıplak karı kızlar bel altı küfürlü video vs görselleri gördüm ondan soğudum konuşma yaklaşık 4 ay önce bitti konuşmayı bitirir bitirmez karı kız eklemeye başladı kasiyer kızlardan kardeşi yaşındaki garson kıza, dul çocuklu kıza kadar sözde benden çok hoşlanıyordu laf sokan sözler paylaştı işte" niyeti olmayanın bahaneleri vardır, kimin kayığı hızlı gidiyorsa onun pesinden gidenler bu deniz sizide boğar, birilerinin kalbine iyi gelmeyi öğrenin yük olma işini herkes yapıyor, "diye bayramda yolda arabayla durdu ilk yol verir gibi yaptı tam karsiya geciyodum arabada dibimdeydi ilk onu fark etmedim sonra sonuna kadar kornaya basıp gazlayip gitti az daha beni eziyordu eve gidince sabaha kadar ağladım yeni motor aldim bugün carsiya girdim motoru koydum benim çalıştığım yerin yakınında onun arkadaşıda çalışıyor onunla göz göze geldik ondan nefret ediyorum ama onun dikeldigi yerden geçtim o tarafta işim vardı bana seslendi baktım konuşalım mı oturup birdaha dedi konuşmak istemiyorum konuşacak bisey yok zaten dedim bisey diyecem ama , dedi ne diyecen dedim sonra 2 esnaf abi bize bakıyordu oda onlara baktı neyse boş ver yok bisey dedi bende senin diyeceğin birseye ihtiyacım yok zaten dedim gittim konuştuğuma çok pişman oldum sözde hergun ona küfrediyorum görsem yüzüne bakmam diyordum cevap verdim keşke sen utanmadan hangi yüzle benle konuşmak istiyorsun deseydim Allah için biseyler yazın çok @ptalim demi onun yüzünü bile görmek istemezken durdum cevap verdim
Cevap vermekle çok yanlış yapmışım değil mi?