AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Sanirim anlasamiyorsunuz fakat o senden hoslaniyor. Ve mizacin biraz sert diye sana tam olarak cesaret edemiyor acilmaya
Çok toksik. Hiç bir şekilde anlaşamıyoruz. Ben çok denedim yinede. Bir ara ondan hoşlandığımı söylediğimde saçma bir tepki vermişti. Bağlanmak istemiyormuş.
Asiri toksik maalesef. O da kararsiz. Valla sen bir tik daha iyiymissin bu cevabindan sonra
Ben elimden geleni yaptım. O yüzden rahattım. Ama o umarım hiç rahat olmaz.
Zaten rahat degil ondan donup donup durtuyor
Umarım hiç etmez :)
Dahada umursamazsan cildirir
Numarasını sildim o silmesi. Hadi tamam. Yanlışlıkla aradıysan bir daha olmaması için sil numarayı değil mi yani. Bir özür gelmeden asla umursamam. Beyefendi özür dilemeyi sevmez de o yüzden
Umursama cidden daha ne ozurler gelecek gorursun bunun ilaci umursamamak
2 ay oldu. Geçen seferde 6 ay olmuştu ama ben yazmıştım. O yazmamıştı. Neredeyse 2 senedir tanışıyoruz ama toplasan 1 ay konuştuk. Bu kadar toksiktik işte😅
Yani pek yazmaz zaten ondan bir beklentiye de girmem. Beklentilerimi karşılayamaz , ağır gelir ona
En iyisi hayatina bakacaksin o da rahatsiz edici geliyosa bas engeli gitsin
Hayatıma baktığım an böyle oluyor, hissediyor sanki. Neyse sonu belli zaten. 2 yılda bir şey olmadıysa gerisinin önemi de yok.
Aynen seni aslinda rahatsiz eden bu esnadada hayatinda kalici saglam bir gelismenin olmayisi
Yok zaten bizden olmaz. O istemedi. Ben zorladım ama bende yoruldum artık. Kalıcı şeylere odaklanmanın zamanı geldi, geçti de
En dogrusu gec bile kaldin bencede
Evet tam 2 yıl boyunca 🤦
Ve ayrıca, Tavsiyelerin için teşekkür ederim
Nasilda sabirlisin
İnsan sevince aptalaşıyor bence. Sabırla alakası yok. Geçici bir körlük işte
Evet haklisin sevmek oylede, sevgiyi kullanmakta neyse... o yuzden uzuldum sana ben. Derin iz biraktin yazdiklarinla.. karsindaki kisi cok acimasiz. Birak kizi unutsun yani.. unutmasinada izin vermiyorsun
Ya benim için üzülmene gerek yok 😅 Herkes yaşıyor. Bana çok şey öğretti. Manipülasyonlar, sırf cinsellik için iyi şeyler söylemesi falan. Baktı benden olmaz. Kullanamıyor beni. Kendince benden intikam aldı. Yapacak bir şey yok. Tecrübe kısmına atarız onu da. Olur biter😌
Ben en basindan beri hissediyordum ama demek istemedim. Bazi aliskanliklari o cagrilari attiran ona. Cinsellik yani. Ama iste madem hala tenin bu kiza uyuyor hala sıkılmadan iatiyorsun ne diye onla olmuyorsun onla evlenmiyorsunda baskalarini dusunuyorsun
Biliyor musun istediğini düşünebilir ve isteyebilir. Sadece karakterini gösterdi. Karakter kişiye özeldir ama bazılarında bulunmaz. O yüzden onun istekleri ilgilendirmiyor artık beni.
Tabiki oyle. Sonucta sen bir insansin sana bir nesne bir et veya baska bir gozle bakmasi onun kisiligini gosterir. Toplumca asamadik su konulari. Ozelliklede cinselligin bir kadini kirletmesi olayyi
Keşke demekle düzelseydi her şey. Bu arada kendisi de böyle iyimser paylaşımlar yapar ama alakası yoktu😂
Evet onun nasil bir yol izledigi asikar. Muhtemelen ilk zamanlar yapman icin senide baskilamistir cok. Hatta neden buyutuyorsun vs bu normal herkes yapabilir vs
Ya kesinlikle böyleydi 😂 normalleştirmeyr çalıştı. Ama ben onu kesin bir dille uyarmıştım. Neyse yapacak bir şey yok.
Ben bir sevgilimle 4 sene birlikte oldum yapmadigimiz bir bekaret kaldi onlada evlendim. Cunku o cekiyordu beni onu tercih ettim yani
İyi yapmışsın. Olması gerekeni daha doğrusu 🙂 umarım hep mutlu olursunuz
Yani 4 sene bikmadiysam bikmam heralde diye dusundum.
Kesinlikle öyle. Bıkmak için sebep aramayın yeterli 😅
Yok ya sebep aramam ben ama etrafimda sirf verdi diye terk eden cok erkek arkadasim oldu. Bu nasil bir kafa anlamis degilim kizi ikna edene kadar kirk takla ac verincede verdi diye birak
İşte biz bunlara kısaca karaktersiz diyoruz. Umarım kendileri gibilerini bulurlar 🤷
Neyse çok geç oldu. Uyusam iyi olacak. Ve tüm yanıtların için teker teker teşekkürlerr 😇
Valla hicte bulmuyorlar nerde el degmemis var onu buluyorlar genelde. Ha benim icin cok sey ifade etmiyor el degmis degmemis ama onlar onu buluyorlar
Rica ederim iyi uykular
Çok diktiren ve elleten var, sen onu merak etme. boş ver 😅
Sana da iyi geceler:)
Ya o da var degilmi. :)
Kesinlikle:)
Bilerek kabul edende var buna kızlarin bakis acisi ne peki
Ya onu bilemiyorum. İkisinin de rızası varsa yapacak bir şey yok. Beni ilgilendirmez zaten. Kendi hayatları
Hayir bakis acisi dedim. Mesela erkek kizin yaptigini biliyor kabul edip sevgili ve sonrasinda es ediyor buna bakis acin ne
Bu da onun tercihi bir şey diyemem. Biliyor ve istiyorsa bize bir şey demek düşmez
Peki baska zaman konusuruz hadi iyi uykular sana
Teşekkürler. Sana da iyi geceler 😇
By by ;)
Cepte oldugun için olablrmi üstelık cocukca bir bahne yapmışsun 30 gun ortadan kaybol sessiz kal ye ic eglen gez toz bakalım smra yanlışıkla kım arıcak bırazcık adıl yıldırımı izleyın derim
Ne bahanesi. Arayan ben değilim ki 😂
Hee pardon ben uykusuzum knka yanlış okumuşum 😂😂😂
İkinci paragrafdan başlamışım okumaya ben 😂😂
Sorun yok 😂😂😂
Ama adil yıldırımı izle yinede sen 😂
Ya biliyorum onu ama bu kişi zaten sırtlan😂
Ve ben uğraşmak istemiyorum. Gelirse gelir, gelmezse de çok ta tınn
Sırtlanları zaten umursamazlık çekermiş ve umursamamış olsaydın sence böyle bir soru sorarmıydın senı aramış hoşuna gitmiş ama tatmın etmemiş özledım deseydı hemen affedermıydin bence ederdin
Ya ben umursamadı geçtim zaten, vazgeçtim. Affedilecek bir şey değildi söyledikleri. Ama özür kelimesini duymak isterdim. Belki egom birazcık doyardı en azından 😅😂
Bunu daha detaylı konusmak istersen özelden yaz 😂😂
Üyok ya ben bu şahısı arkamda bırakmak istiyorum. Bu yüzden onu daha fazla anmak gereksiz😅😂
Yanlış anlama bende bir kadınım 6 yıl bir ilişki yasadım tecrubelerıme guvenıyorım 😂😂
Huhuuu iyiymiş. Yok ya ben genelde sıkılırım , ilk kez birinde bu kadar takılı kaldım. Daha fazla kalmak istemem. Yalnızlık iyidir🤷
Ozaman şunu söyliyim Dün gece iyice düşündüm ve sana neden daha önce böyle bir mesaj atmadığımı fark ettım cunku hala sana karşı sevgim ve saygım vardı fakat dğn gece anladım ki artık hiç bir şey kalmamış sana karşı hiç bir duygum yok öfkelenemiyorum bile çünkü bende hiç bir yerın kalmamış ne kalbimde nede aklımda hiç bir yerin yok mümkünse bundan sonra hiç bir sebeple benimle iletişime gecmeni istemiyorum cunku artık benım hayatımda yoksun
Bu öesajı at daha da rahatsız etmez ama aklında kalırsın
Tam bir adil yıldırım papatyası😂
İnan ki onun aklında bile kalmak istemiyorum. Kalsın ya. Böyle iyi. Benden de bunu bekliyor zaten. Yazmamak en iyisi
İyi sen blrsn ne diyim şimdi bol şans 😂😂
Şansa ihtiyacım yok. Diğer şahısın daha çok ihtiyacı var 😂 Teşekkür ederimmm😇
8 senemizi bitirdik. Hala yanlışlıkla arar ara sıra.
Yaaa çok romantik 😅
Daha neler yapıyor neler
Ama yanlışlıkla
Yaaa😂
Vallahi. Öyle
Ben yurt dışına çıktım hattım kapalı arayamıyor ben naptım ona
Ne yaptın😂
Yazsana bana bi
Açıyım mı gizliliği
Yok yaz burdan ya
Korkma sapık Abaza vs değilim profilime bakınca anlarsın.
Teşekkür ederim
😇
Mİllet kafayı yemiş abi triplerden iletişim olmuyor haklısın
Tripte değil ki. İlişki istemiyor, arkadaşlığı da beceremiyoruz ama yanlışlıkla arıyor yinede 🤦
Yanlışlıkla aramak nedir ya 15 yaşında mıyız
28 yaşında kendisi🤦
boş ver sıradakine bak
Yok yok, uzun bir süre yalnızlık iyidir.
Bir erkek karizmadan ödün vermez ya telefonu sert açmışsındıe ya da açmamış mesaj atmışsındır
Açmadım çünkü gerçekten ağır sözler söyledi. Ancak yine de dürüst davransaydı keşke. Amacı ise sadece yoklamaktır onun
Leke sürdürmez delikanlılıga kötü şeyler söyledigse sikitr et falan diyemicem sinirlenince bende sövüyorum
Hayır ilişki insanı değil zaten. Saygısızlığı ise kabulenemem. Onu çok Altan aldım zaten
Yavrum engelle o zamn takmama bile değmez
Yavrum demişim el alışkanlıgı
Ben de bu kelimeyi çok kullanırım😂 Sorun yok.
Ya insan gibi bir özür dilemesini istiyorum ama yok ondan olmaz. Telefon numaramı değiştirmek istiyordum zaten. Olmadı değiştiricem
Tam İstanbul canısı birinden bahsediyor gibisin hajsjs hayırlısı
Mesaj atıcaktım ama gizli üyeymişsin haha
İstanbul nesi 😂
Ke. ko yazdım gitmemiş
Keko değil ama abazanın teki işte
boş ver yavrum
Boşverdim be ya, kendisi kaybeder 😌
Aynen öylr bırsk kazanan sen ol
Seni mi kıracam , bıraktım gitti😂
Bak mutlu oldum mdkdkd bunun şerefine bi takibini alırım
burada kimseyi takip etmiyorum yav
Sadece soru soruyorum ara sıra 😅
Ve anonimolmamlazım😂
Abi çok ihi kanka olurduk ya djjdjd
Tam bendensin dkdkdkkd
Evett anonimim sen de uslu bir çocul ol ve anonim kal😂
Tamam hahaha
Anlaştık😃
Anlaştık umarım denk geliriz hahaha iyi geceler
Umarımm. İyi geceler 😅
Bu eski bir konuşmaya başlama taktiğidir
Konuşmadık kaldı öyle
Bahane iste.. Başka yalan bulamıyorlar demek ki..
Yoklamış seni
Biliyorum o yüzden uzatmadım🤦
Al bendende o kadar
Sende de aynı galiba 😅
Hı hı
Olsun 😂
Iyi yapmışsın.
Değil mi ya. Bundan adam olmaz çünkü. Korkağın teki
Aynen
büyük aşklar büyük kavgalarla başlar.
Yalan o, efsane hatta😂
Çabalasaydın daha iyi olurdu
O çabalasın ben niye çabalıyım. Adam gibi özledim de diyemiyorsa rahatsız etmesin