Sevgilim çok meşgul ve napmam gerek bilmiyorum?

Sevgilim sınava hazırlanıyor ama daha bir senesi var gününün çoğu ya dersle ya da sporla geçiyor onla konuşmak için belirli saatler ayarlamıştık hep meşgul olduğu için ama o saatlere de uymuyor konuşsak da bi 5-10 dakika en fazla bu arada uzak mesafeden yürütüyoruz çok denedim anlayışlı olmayı onu rahat bırakmayı çok denedim çünkü biliyorum üstünde çok büyük yük var stres var biliyorum ama onsuz olmak beni çok üzüyor saygı ve değer görmüyormuşum gibi hissediyorum bazenleri bişey istiyorum misal bi keresinde vücudunda çatlak olmuştu gittim araştırdım çok spor yapmaktsn olabilir yazıyordu dedim bugünlük spor yapma nolur benim için dedim yalvardım çocuğa bir güncük yapmasın da dinlensin diye endişelendim çünkü onun için ama dinlemedi kendi bildiğinden gitti benim için hiçbir şeyden vazgeçmiyor hani geçmesi gerektiğinden değil de beni hayatına dahil etmiyor o benim için günlük rutininden vazgeçmezse beni hayatına dahil etmezse nasıl yuva kurabiliriz ki ciddi düşünüyordum oysa brn onla ama evlenirsek bile ruhu bekar kalcakmış gibi duygusal birliktelik asla kuramicakmışız gibi geliyor napmam lazım yardım edin

Sevgilim çok meşgul ve napmam gerek bilmiyorum?