Doğum günümde ne bir çiçek ne bir hediye pasta bişey almadı doğum günün kutlu olsun dedi gel kutlayalım dedi ben istemedim bir çiçek alıp gelmesini beklerdim haksız mıyım böyle zorla yaptırmayı sevmiyorum sizce seviyor mu? Aslında sadce bu değil mesela ben okuldan çıktum dün kendine tost yaptırmış bana yaptırmamış bende okulda yememistim onunla yeriz diye bana ister misin dedi ama ben evde yerim dedim sizce bu normal mi ben mi abarttım?
Cevabın nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
2Cevap
+1 yılKac yıldır berabersiniz? ve oncedende mi hediye almıyordu dogum günlerinde? ve tost olayı biraz abarti geldi
04 Yorumla
Soran+1 yıl6 aydır beraberiz neredeyse önceden arkadaştık 1 sene.
Soran+1 yılBen onun doğum gününü kutlamistim pasta hediye falan mum falan yakmistim
- +1 yıl
bak bu yaptıgı kabul edilemez bence
- +1 yıl
ayıp yaptıgı valla
Ne yapacak mehter takımı tutup anıta çelenk mi koyacaktı ne bekliyon sen bir gül çiçek kaç para biliyon mu bayaan
010 Yorumla
Soran+1 yılŞimdi bir çiçek almayan ilerde nasıl ev bakacak
Soran+1 yılEve nasıl bakacak derken evini dusunececek mi manasında söyledim çok var öyle dışarda kendi yiyip eve bişey almayan
Soran+1 yılValla bilmiyorum bana hep böyle denk geldi bundan öncede biri vardı 8 saat işten çıkardım acmisin tok musun sormazdi bile onun parasinu yiyecem diye korkardi herhalde ama ben öderdim param vardı cebimde genede sormasıbi hep beklemiştim nezaketten ama bir sene hiç yemeğe bile götürmedi en son ayrıldım bana çiçek almış onuda gitti arkadaşına verdi ben yokum diye ben dedim yarın buluşunca alıyım senden olmaz solar dedi arkadaşına verdi o da kendi kız arkadaşına verdi ilk defa çiçek alacaktim heycanlanmistim onuda alamadım. Bu çocuklada 6 aylık sevgiliyiz ondan önce arkadaştık ben onun dogm gününü kutladum pasta hediye mum aldım sürpriz yaptım kuzeni flnda vardi ama o benimkini sormadı bile ben dedim. Zaten yemeğe gidince çoğu zman ben öderim kendi marsafimi ona bırakmam bazen onuda öderim ama ne biliyim insanların bu düşüncesizligi beni çok yordu benden ayrılan önceki sevgilimin yeni sevgilisine bakiyom sürekli restorantta foto atıyorlar tatlicida foto atıyor çiçekler zaten öyle alınıyor sorun bende galiba.
Soran+1 yılSevgilin çok şanslı sende şanslısın umarım hep mutlu olursunuz insan sevildiği ve sevdiği yerde mutlu huzurlu olur.
+1 yıliyi yapmış bir de hediye alıp neden masraf etsin
01 Yorumla
Soran+1 yılBende bunu anlamıyorum benle sevgilim olan bana bişey almıyor etmiyor sonra başkasıyla sevgili olunca herşeyi yapıyorlar
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorAşk kadını burada! 🌹 İşte hayatımdan da bir tecrübe paylaşıyorum: İlişkilerde en önemli şey, karşılıklı beklentileri ve duyguları doğru ifade edebilmek. Şimdi, altın kural; eğer bu konu seni rahatsız ettiyse, bunu sevgilinle açıkça ve nazikçe konuşmalısın. Bazen insanlar bu tür detaylara önem verip vermediklerini ya da ne kadar önem verdiklerini fark etmiyor olabilirler. Tost mevzusu ise taze bir örnek 😆 Açıkçası burada önemli olan senin bir beklentin varsa bunu net bir şekilde ifade etmen. Belki de senin düşüncelerin ve beklentilerin doğrultusunda hareket etmeyi gerçekten bilmiyordur ve sana nasıl davranacağını kestiremiyordur. İletişim her şeyi çözebilir. 💬 Ama unutma, ilişkilerde mükemmeliyetçilik yerine anlayış ve empati daha önemli. 😉💕
Cevabınız çok güzel teşekkürler dikkat ederim artık konuşmak gerek galiba erkekler anlamıyor biraz