Sevgilimin bacağındaki morluktan şüphelendim ve bunu sordum diye ayrıldı benden, çok üzgünüm, ama napıyım sormayacak mıydım?

Merhaba arkadaşlar. Ben 29 yaşında bir gencim. Ve benle aynı binada 2 aydır sevgili olduğum ve benden yaşça büyük 40 yaşında fakat yaşından baya küçük gösteren dul bir kadın var. Yaklaşık 2 ay süren bir ilişkimiz vardı. Fakat hiçbir zaman bana gerçek manada bağlanmadı. Ve o hep rahat takıldı. Yani beni pek te umursamıyordu, bana :seni seviyorum ve aşkım gibi cümleleri ancak görüştüğümüzde yakınlaşırken söylüyordu. Fakat geçen hafta bize geldiğinde: yataktayken bir baktım bacağında bir morluk var. "Bu ne" dedim, çarptım dedi. Ama dikkatli bakınca hiç te çarpma morluğu gibi durmuyordu. Sanki ısırma, emme morluğu gibiydi. Yuvarlak biçiminde ve ortasında bir şey yoktu. Şimdi çarpma morluğu olsa ortadan mı iyileşmeye başlar ayrıca da halka halka sanki diş izi gibi izler vardı. Biraz daha bakınca sinirlendi ve bana: ne inceliyorsun dedi, ben de hiç çarpma morluğu gibi değil deyince,:-"hayırdır ne morluğu, somurtturdum mu" ben diye kızdı. Ben de doğal olarak saçmalama öyle bir şey mi dedim ben dedim. O an pek üstüne gitmedim ama o gün kafama kurt düştü ve o günden itibaren hep şüphe olarak kaldı ve geçenki en son tartışmamızda bunu da sordum. Sorunca da :sen beni neyle itham ediyorsun, eğer öyle bir şey varsa yarına çıkmayım dedi ve şimdiye kadar hiç kimse böyle bir şey söylemedi bana dedi ve görüntülü aramada da ağladı ve aramızdaki herşeyin bittiğini söyledi. Ben çok özür diledim ama nafile. Her yerden engelledi beni. Başka yerlerden yazdım ama kar etmedi. Zor güç whastap engelini açtırdım ama bana herşeyin bittiğini ve bir daha mesaj atmamamı söyledi. Ama ben ne yapayım arkadaşlar. O morluk hiç te çarpma morluğu gibi değildi. Yani hangi erkek olsa şüphelenirdi. Ve de sevgilimin çevresinde çok erkek var, mesela eczaneye gidiyor oradaki adamda numarası var, pazara gidiyor oradaki pazarcıda numarası var, tanıdık diyor bana. Ben hep aynı yerlerden alışveriş yaptığım için tanıyoruz diyor. Erkeklerle çok samimi. Bana da yeterince bağlı değil. Fazla umursamıyor beni. Ben ona satırlarca aşk dolu cümleler yazarken o bana hep:tamam, anladım veya gülücük emojisi şeklinde karşılık veriyordu. Yani benim sevgimin çeyreği onda yoktu. Yani bundan dolayı pek bana güven vermiyordu. Ben o morluğu da görünce iyice şüphelerim arttı ve bunu sorunca herşeyi bitirdi. Ben napıyım. Onu çevrimiçi görünce yazmadan durmak bir de aynı binadayız. Kapılar açılınca hep acaba o mu diye heyecanlanıyorum. Çok seviyorum onu ben çok. Ama o bittiğini söylüyor. Bir de şunu da ekleyim arkadaşlar. Ben asgari ücretin az bir şey üstünde bir maaşa çalıştığım için, bu kadın da evine 4-5 maaş giriyor ve haliyle bana göre çok daha rahat bir yaşam sürüyor. Ve bundan dolayı bana senle evlensek bile sen beni geçindiremezsin, ben evleneceğim kişiyle Türkiye'yi gezmek istiyorum, rahat etmek istiyorum deyip duruyordu. Aslında ayrılmasının önemli sebebinin bu olduğunu da düşünüyorum. Zaten şimdi ayrılmasa bile karşısına bu şekil istediği kriterlerde biri çıksa beni de şutlardı. Ama yine de üzülüyorum.

Sevgilimin bacağındaki morluktan şüphelendim ve bunu sordum diye ayrıldı benden, çok üzgünüm, ama napıyım sormayacak mıydım?