Ben kalıplaşmış, zaten var olan hitapları kullanmayı sevmiyorum o an içimden ne gelirse doğaçlama şekilde " hanimiş benim aşk çöreğim, ballı çöreğim"😀🙈
Bildiğim en güzel sözleri en şeffaf sözleri söyleme taraftarıyım ama önce gerçekten onu içimde hissetmem gerekiyor çünkü soyleyecegim her sözün ne kadar anlamlı ve değerli olduğunu bildiğim için ağzına her geleni söylemem
Ben ona özel hitap şekli bulurum sanırım aşkım, bebeğim, adam zaten cepte ama fiziksel özellikleriyle alakalı düştüğüm bir yeri varsa misal burnu fındık kadarsa, gözleri boncuk boncuksa, gamzeleri varsa falan.. Fındık burunlum, boncuk gözlüm, gamzelim tarzı bir şey olur :D
Sevdiceğim olsaydı bana nasıl isterse öyle hitap etmesini isterdim :D mesela bebeğim olabilir, hayatım olabilir, Barışım olabilir.. hatta yavrum da diyebilir
Türk kadınlarına bakmıyorum... Kendilerini meta olarak görmek istyen ama görmesem mi diyen nadir ırklardan. "Kullandırmak " şeklinde bedenini metaya çeviren tek cins türk kadını 😨 Sanki bir tek dünya üzerinde türk kadını varmış gibi görmeleri bile bu cinsiyeti yok saymak için yeterli bir neden 😱 solipsizim hastaları.
Değişiyo ben bazen öyle çok aşka gelirsem severken kocam da kocam derim bazen süper mariom bazen şevgılim ama genelde aşkım derim o da bana ya hatunum ya avradım ya bebişim ama o da genelde aşkım der