Güncellemeler
+1 yıl
Bana çok çektirdi gerçekten psikolojimi bozdu ve ilkimdi ben baba sevgisi de görmemiş bi kizdim ve ilkimin de böyle olmasi daha da travma gibi bişi oldu beni seviyordu belki ama aklı hep bel altiydi ciddi düşünse de bana evlilikte kuma alma fikrinden tutun kütüphanede özel bölgeyi elleme fikrine kadar 🤢🤢🤢 ama bayaği ders aldim bundan iyi oldu çok safmişimmm çünkü ayrilinca farkettim o kadar iğrenç ki sevdiğimden farkedememişim ben 19 yasima kadar libidonun ne olduğunu dahi bilmiyordum harbi m
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
bok gibi fikir ne kdr üzmüşse seni bırak allahından bulsun
Bence uğraşma değmez bende böyle biri için 3 senemi verdim yani değmez cabana böyle bir sapık için
Cide’n sapik ya bide lafta imanli işte insanın zihniyeti bozuk olunca
3 sene sonunda noldu ki o da mi Abaza sapik çikti
benimde başımdan geçti bizim burdaki markette çalışıyodu bu kuzeninden ismimi öğrenmiş ben tanımıyodm bile onu ınstadan istek attı neyse konuşmaya başladık 4 gğn konuşuyosak 3 gün konuşmuyoduk açık giyinmeme falan karışıyodu durup dururken kavga çıkartıyodu işte bir gün şu an işlerim var işlerimi hallediyim sende aınavına çalış yazın takılalım gibisinden bir şey yazdı meğersem bunun 3 yıllık sevgilisi vardı bende buna ınatadan yazınca olay patladı kıza benim şizofren oldugumu falan söylemiş kızda başka bir erkk hesabından bana yazıyo sevgilimden uzak dur falan arabayla yanımdan geçtiginde müzigi son ses yapıp dibimden geçiyo beni görünce uzun uzun bakıyo ve arkadaşlarından istek attırıyo bana sevgilisi oldugu halde ve 3 ay önce 5 6 defa peş peşe istek attı bende kabul etmedim amacı ne sizce?
Evet bu süre zarfında hep şüphelerim vardı manipülasyon çok uygulardi bana benim illaki ondan duymam gerekiyordu ne yaptıysam söylemiyordu sonunda istediğini vermeyince söyledi seninle oynadım diye içim rahatladı vicdanım rahat onunla ilişkide mutsuzdum simdi daha mutluyum yaşım 21 bu arada ben istesede vermem kimseye istediğini anca evlenince yoksa böyle oyuna gelecektim Allah a şükür söyledi ve bitti ama içim rahatladı o yüzden sende takma bence değmez böyle birileri için artık kılımı kıpırdatamam
@goodgirl33 ohaa yani edepsizliğe bak çocuktaki harbi tam bi srfsizmiş 3 senelik sevgilisi var birde? Kiza kanit varsa yolla bence sen kiz da saf mi ne
@goodgril33 benim eski sevgilimde bir kız için böyle demişti asıl o şizofren seni cepte görüyordu olmadığını görünce yine cepte olmanı istiyor bence yoksa bence bunu herkese yapar benim eski sevgilime benzettim seninkini 😂😂
İyi yapmişsin bi erkeği ztn anca böyle anlariz eğer aklı oradaysa istiyorsa ve reddedersek bu bana şey yapmaz der felan ordan anlariz tepkisindennn
kıza kanıtta yolladım ona inandı mq onların da sağlıklı ilişkileri yok sürekli kavga edip takipten çıkarıyolar birbirlerini bnce temasları var o yüzdn bu abaza bırakmıyo onu
ben yakaladıktan sonra kavga ettim onunla karaktersizsin falan filan edio bn seni de sevdim skamaödldlflld benden de ayrılamıyodu o kızdan da
@goodgirl33 iyyy tam bi malmiş ya aman aman bizden uzak dursun
Sabaha kadar soracaksın galiba :))
🤣🤣🤣sen de sabaha kadar cevaplayacaksin sanirim kuyruğum musun be adam södmsm
Saçın hakkını veriyorsun :))
Gay sitelerinde yayınla bence fjdjfjdjdnjd
🤣🤣🤣🤣
Bayaği güldüm bu daha iyimiş mk södmsmlskd
Bazı sitelerde yayınla🥰
Şikayet etsin de seni gelip alalım evden
Ne şikayeti benim yaptiğimi asla anlamicak nerden anlayabilir?
?
Çekmek zorunda değildin.
Yapma yazık boş ver
Bana neeee bana neee ohhhh oh
Kız çok fenasın aynı şehirde değilizdir inş yanlışlıkla konuşuruz falan lzuamcuwmsuwnfusn
Hakediyo o hakediyor hakediyor Allah’a havale etmiştim ama o cezasini görmeli
Sen bilirsin... prenses 👉🏼👈🏼