Bir buçuk yıldır görüşüyorduk, tartışma oldu aramızda ve ben bir sinirle sildim numaramı sil defol hayatımdan bir daha bana yazma arayıp sorma yazdım o da sildiğine göre sevgin hikayeymiş dedi ben seni çok ararım dedi üzülerek ama bir gün sonra numaramı sildi ve onu telegramda sürekli çevrimiçi görüyorum. Sizce ne yapmalıyım ayrıldığım için pişman olacakmışım gibi hissediyorum.
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ikinci bi sans verme durumu olucak sonra tekrar ayril baris ayril baris toxic bi iliski olacak. Bunlarin yasanmamasi icin unutmalisin aktiviteler yaparak.
Çok tartışma olmazdı aramızda sakin olurduk hep ama unutamıyorum mümkün değil aktivite yapıyorum ama olmuyor henüz bir ay önce babamı kaybettim sevgilimden ayrıldım mental olarak bitik durumdayım
Ooo Allah rahmet eylesin oncelik mekani cennet olsun babanin. Ever kotu denk gelmis ust uste ama boyle olmaz evet zor belki agir seyler ama en azinsa profosyonel bi destek al psikologa git danis napmam. gerekiyor dye. Hani her ihtimalin oldugunu dusunmek lazim bu dunyada oyle yasamaha devam etmeli. Evet tartisma belki iliskin de yok ya da yoktu ama bu olmayacagi anlamina gelmez ileri zamanlarda..
Öyle de bizimki çok farklıydı ve bir buçuk yıl az değil sizce o da beni düşünüp üzülüyor mudur
Yani oyledir tabi ama oyle de olmayabilir dediginize gore cevrimiciyse maalesef ki unutmustur bitirmistir. Ihtimaller bu sekilde.
Biz görüştüğümüz zamanda telegramda çevrimiçi oluyordu ama bu iki gündür çok sık arttı gibi geldi
Bana kripto borsa haberlerini takip ettiğini söylerdi ama şu an onu izliyorum çevrimiçi oluyor bir dakika çıkıyor sonra tekrar giriyor bayağı bir süre çevrimiçi oluyor sonra yine çıkıyor bir iki dakika sonra yine giriyor çevrimiçi oluyor öyle
O zaman k. bakma konustugu birisi veya birileri var ya da bazi sayfalarda takiliyor baska amaclarla cunku bende kullaniyorum amac belli ve kisitlidir yani hersey olabilir.
Amaç belli ve kısıtlı derken ne demek istedin ve daha ayrılalı iki gün olmuş ya olacak şey mi
O platform da duzgun insan cok cok az ve kullanlarfa belli. Hani siz birlikteyken bile. orada takılıyorsa demek ki baskasi da varmis ki orada bulunyormus..
Allah onun cezasını versin benimle de cinsellik konuşmuyordu ben açıyordum o kapatıyordu demekki oradaki kızlarla cinsellik konuşuyormuş p***venk
Evet oyle gorunuyor neyse gece gece bela okuma doner dolasir sana gelir derler. Uzucu bir durim evet. Eger zagen sen aciyorsan o kapatiyorduysa kesinlikle baskalariyla yapiyor yaşıyormuş daha bir suru sonuc cikartilabilir bu durumdan. Onunla gecmis olsun.
Ya bir insan nasıl böyle bir aşağılık hareket yapabilir
Yaşadığını zannetmiyorum çünkü işi buna müsait değil adam markette çalışıyor
Ayrica gormemisim onu k. bakma kripto para takibi yapiyor olsa bole ara ara cokip girme durumh olur ce oradan her zaman bulunamaz cunku benm cevremde de var vardi uğraşan oyle yani
Asagilik insan vasfi maalesef cinsiyet ayirmiyor erkek te kadin da yapabiliyor sonucta kansizlik baska bi seviyem
Marketten sonra da olabilir marketteyken ayartip market sonrasi da yapabilir. ya da belkide sana markette calistigini sylemis baska yerde de calisiyor ya da calismiyor da olabilir. Herseh ihtimal dahilinde. Hem zaten markette calisan nasil o. kadar aktif kalsin ki kalamaz yani zor.
Neden aktif kalması zor
Anlamadım kripto ile alakalı yazdığın cümleyi düzgün yazar mısın
Hem isi geregi aktif kalmasi zor hemde oyle sayfalar belli saatlerde anlik paylasim yaparlar ha sohbet gruplari odalari olursa acilir acilirsa da dedigim gbi bulunamaz isi geregi hemde saatleri oldugu icin uygulamada sayfalarda.
Kripto para takibinde degerleri evet kontrol ediyor ama her zaman takp edemez anlik degisebilir sayfalar kapanabilir yenilenebilir onunsa bazen bazi durumlarda sayfalari var yani grup vs gbi.
Anlık paylaşım yapıyorlarsa bu ger***lı ne yapıyor telegramda a*k
E iste o cevabi da sen verdin bak iste. Zor degil tahmin etmek. Akilli kadin oldugun acikca belli. Tebrik ederim.
Ya ben çok üzülüyorum bu acıya dayanamıyorum artık onunla barışıp ağzına s*çmak istiyorum
Sırf ben onu terk ettim ilk ben numarasını sildim diye aklınca intikam mı almış oluyor
Uzulme sen birak o uzulsun o sana yanlisi yapmis hemde yanlis yanlis ustune sen onu eger pisman etmek istiyor agzina sicmak istiyorsan ona eskisinden daha saglam oldugunu onunlayken neydin simdi nesin nasilsin iyisin onu gster hissettir duyur bi sekilde. Ondan daha iyi guzel yakisikli imkani olanagi genis biriyle ol o zaten bunu gorur veya duyarsa en buyuk cevap olur
Gösteremiyorum instada takipleşmiuorduk üstelik farklı şehirlerdeyiz
Ozelden cevrenizde insan yok mu? Hem hadi bunlari gec elbet bi gun sana yazacak donmek isteyecek sen o zaman gerekeni syleyerek yapacaksin. Hangi sehirlerdesiniz ki bu arada. Ayrica unutmaya calismalisin artik hayat devam ediyor unutma ki bu sa bi sinav sana.
Ya şimdi benden ayrıldı ya iyice rahatladı bu p****venk önüne gelenle konuşabileceğini düşüştür istediğini yapabileceğini düşünüyor off ya. Sizce bu çocuk bundan dolayı pişman olur mu
Eger daha soracagin knusacagin varsa burdan degil de yazman gereken yerden iletisim saglayabilirsin. Syle soyleyeyim zaten boyle bu durumdaysa asla pisman olmaz dedigin gbi daha cok yapar.
İşte bana ne zaman döner onu da bilmiyorum kendisi çok gururlu bir insandı bir de şimdi ben terk ettim ya inat etmiştir yazmamaya yemin etmiştir kesin şe**fsiz
Bir de bi buçuk yıldır görüşüyorduk az da değil aklım almıyor nasıl bunu yapıyor onun iki yakası bir araya gelmez inşallah
Sen bu olaylar ustune bi soguk su ic onune bak. Pisman olma birak o olsun sende icinde kalan yapmadığın ne varsa onu yap elbet bi gun cikar gelir karsina o zaman icinde ne varsa yapar veya söylersin. Cunku bende oyle olmustu muthis bi duyguydu.
Yani herkes yasattigini yasar tutar bu beddualar merak etme.