Sevgilimden ayrıldım hemen numaramı sildi ben de onu instagramdan sildim. Açık kızları instagramdan takip ediyo diye ayrıldım ama instagramına tarih atmıştı sizce hata mı ettim?
Hemen silersen çok dert etmişsin gibi olur ama birsüre sonra silersen senin için çok önemli bir konu değildi rast geldiğinde kardeşini silmişsin gibi görünür
Bide ben bi canım ettim ayrıldıktan sonra numaramı sildi. Hem suçlusun hem güçlü diye mesaj attım o da cevap vermedi bir kere aradım sonra numaraya ulaşılamıyor dedi ben de onu sildim sonra bi baktım ki o kızların da hepsini silmiş ama numaramı silmesine bide hemen uyumasına o kadar sinir oldum ki ben de o yüzden instagramdan çıkarttım. Bana da adam olacak gibi gelmiyo bu kaçıncı uyarım. Buluştuğumuz zaman da hep gözü dışardaydı zaten iyi ettim.
Haklısın valla sevse zaten uğraşırdı hemen numaramı silmezdi. Milletin sevgilisi aldatıyor yine o kızların peşinden koşuyorlar. Bana da kaç yaşıma geldim bi normali denk gelmedi. Tiktokta ki kızları takip ediyo bide bana onlar ünlü diyo şaka gibi gerçekten ben de tiktoktan çıkmayan erkekten adam olmaz dedim. Benim instagram dışında hiçbir hesabım yok bide burası var işte
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Seni rahatsız eden bir şeyi yapmaya devam ediyorsa bence iyi yapmışsın
Evet devam ediyodu
Bu 2 oldu
Salla bence değmez böyle adamlara
Kardeşi ekli benimde ablam onda ekli sence silsem mi
Bence silme hemen bi süre sonra silersin
Neden ki
Hemen silersen çok dert etmişsin gibi olur ama birsüre sonra silersen senin için çok önemli bir konu değildi rast geldiğinde kardeşini silmişsin gibi görünür
Bide ben bi canım ettim ayrıldıktan sonra numaramı sildi. Hem suçlusun hem güçlü diye mesaj attım o da cevap vermedi bir kere aradım sonra numaraya ulaşılamıyor dedi ben de onu sildim sonra bi baktım ki o kızların da hepsini silmiş ama numaramı silmesine bide hemen uyumasına o kadar sinir oldum ki ben de o yüzden instagramdan çıkarttım. Bana da adam olacak gibi gelmiyo bu kaçıncı uyarım. Buluştuğumuz zaman da hep gözü dışardaydı zaten iyi ettim.
Bence de iyi ettin naçizane tavsiyem engelle her yerden
Numaramı sildiği için mi
Yok aşkım çok kafanı patlatır bu senin uğraşmana gerek yok
Haklısın valla sevse zaten uğraşırdı hemen numaramı silmezdi. Milletin sevgilisi aldatıyor yine o kızların peşinden koşuyorlar. Bana da kaç yaşıma geldim bi normali denk gelmedi. Tiktokta ki kızları takip ediyo bide bana onlar ünlü diyo şaka gibi gerçekten ben de tiktoktan çıkmayan erkekten adam olmaz dedim. Benim instagram dışında hiçbir hesabım yok bide burası var işte
boş ver bebek nasibindeki gelir sana şunu yapma bunu yapma demene gerek bile kalmaz inşallah
Ayrılmışsın işte. Daha ne diye yaptıklarıyla ilgileniyorsun?
ne zamansır birlikteydiniz
4 ay
Hakkında hayırlısı olsun
Amin inşallah teşekkür ederim
Doğru yapmışsın
Gerçekten mi bide iki kere uyardım bu arada
Uğraşmaya değmez
Sevse zaten peşimden koşardı hemen de zıbrmzdı
Yani o yüzden üzülmeye gerek yok onun kaybı
Başta ısrar etti biraz ama sonra sen gitmeyi kafana koymuşsun diyip yattı zıbrdu
Sıkma sen canını o kendini belli etmiş
Tiktoktan kızlara ünlü diyo bide hahhah neyin kafasıysa onlar ünlüymüş herkes takip ediyormuş güya
TikTok dedin zaten konuşmaya gerek yok bunu 😂
Neden 🤣😂😂
Tiksiniyorum o uygulamadan 😅
Ben de valla ne yalan söyleyim
İnsanların para ve popülerlik için şaklabanlık yapması bir kısmın da alkış tutması mide bulandırıcı 🤮
Kesinlikle katılıyorum