Aşk İlişkileri Eski sevgilim ayrılır ayrılmaz numaramı sildi 3 gün sonra geri kaydetti? meryyyt1 Takip Et Xper 2 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ayrıldık ve hemen numaramı sildi 3 gün sonra geri kaydetti sizce neden Güncellemeler+1 yıl Ve kaydettiği gibi WhatsApptan durum yaptı asla yapmazdı ve ona aldığım hediye bileklik bileğindeydi Eski sevgilim ayrılır ayrılmaz numaramı sildi 3 gün sonra geri kaydetti? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Ayrılık Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Pikauv Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 +1 yıl Kafasına göre takılıyor işte elleme çocuğu bırak. 0 0 Yorumla
ParlayanGüness Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 39% +1 yıl Aradigini bulamamıştır tilki ile kürkçü dükkanı meselesi 0 1 Yorumla meryyyt1 +1 yıl O tilki olabilir ama ben kürkçü dükkanı değilim dkmssşa Yorumla
havvaaydinn Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl aradığını bulamamıştır sepeti tak koluna yol ver hiç uğraşma 0 2 Yorumla meryyyt1 +1 yıl Hadi yaa :( Yorumla havvaaydinn +1 yıl barışalım der iki gün sonra kabul ettiğine pişman eder seni benden söylemesi Yorumla
ecemsiz Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 43% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. boş ver gitsin aynı şeyi tekrar yapar on yargılı insanlar 0 0 Yorumla
oylesinebirisii35m Takip Et Xper 6 Yaş: 25 +1 yıl Yaşandı ama 3 ay sonra kaydetti senin ki iyiymiş yine 0 2 Yorumla meryyyt1 +1 yıl Bilmiyorum iyi mi kötü mü :( Yorumla oylesinebirisii35m +1 yıl Kaydetmesi iyi tabi kii Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kafasına göre takılıyor işte elleme çocuğu bırak.
Aradigini bulamamıştır tilki ile kürkçü dükkanı meselesi
O tilki olabilir ama ben kürkçü dükkanı değilim dkmssşa
aradığını bulamamıştır sepeti tak koluna yol ver hiç uğraşma
Hadi yaa :(
barışalım der iki gün sonra kabul ettiğine pişman eder seni benden söylemesi
boş ver gitsin aynı şeyi tekrar yapar on yargılı insanlar
Yaşandı ama 3 ay sonra kaydetti senin ki iyiymiş yine
Bilmiyorum iyi mi kötü mü :(
Kaydetmesi iyi tabi kii
Yanıyor ondan
Ayıp etmiş