Kardeşlerim neden yapıyorsunuz bunu? Bide bunları alıp yemek ismarliyosunuz yemeği yiyip 5 dakika sonra gidiyorlar yanınızdan tek dertleri sömürmek. Gelmeyin oyuna. He harbi eş olacak gibi kız olanlara canınızı da malınızı da feda edin ama şunların pesinde tasmayla gezmeyin aşağılık gibi görüyorlar hepinizi
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ben öyle değilim hiç üzerime alınmadım doğru söylüyorsun da söylemiyorsun da öyle kişilerde var ama hepsi değil vallahi bilemedim bende ya harbiden kimseye güvenmiyoruz artık
Hepsi demedim zaten ama büyük çoğunluğu aynı
Bi kıza sokakta saati sorsak sanki onun üstüne şeyim açık kosmuşum gibi tavırları var yani
E illa ki var yok değil işte o yüzden herkesin gözü açık olmalı harcadığın para olsun birde duygular hisler harcanınca insan gaddarlasiyor üzücü
Yok artık 🙄 ben hiç denk gelmedim bilmiyorum bana sorarlar bende nazikçe cevap veririm ki etrafımda yardımcı olan da var baya bence kendini bir nane zannedenler öyle yoksa genel olarak nazik kadin çok
Şu dökmüşüm parasının dibine ben kendi işimin patronuyum kendim kazanıyorum ra ailesinin zaten zorla verdiği 3 kuruşu da böyle har vurmalari bir de en önemlisi kendilerini böyle köpek etmeleri sinirimi çok bozuyor onlar gibi görüyorlar benim gibi erkekleri he kız arkadasim var zaten benim ama dışarıda dikkat ediyorum moralim bozuluyor
Bakın ne oldu Bi kafeye gittim Bi kız kalktı masada şal vardi onun sandım goturdum hanımefendi şalınız kalmış dedim benin değil buranın o dedi arkasını döner dönmez de gerisekaliya bak yiaaa dedi duydum yeminle sonunda delikanlilik falan demeyip Bi kızı feci şekilde dövecem
Kız arkadaşın böyle değilse mutlu olmasın bazı kızlar da para için susuyor göz yummuyor oda bana ters işte
Bu olay olurken kız arkadaşım yoktu o olsa kızı bıçaklardı
Anlamadım kız arkadaşım ne değilse
Sana hak veriyorum bir çoğu böyle sonradan görme iki kişi yüz verince hint kumaşı oluyor hepsi oysa terkoz mali neyse herkes gözünü açsın işte kız arkadaşın da o kızlar gibi değilse mutlu ol diyorum gerçekten iyi bir kadin bulmuşsun onu diyorum
Öyle değil kesinlikle ama aramız limoni bu aralar
Neyse teşekkür ederim umarım size yaraşır doğru kişiyi bulursunuz
Olur öyle şeyler takılma ilişki bu bozulur düzelir ara da uzak kalmak iyidir Özlem kırgınlık kırar demişler
Uzak mesafe zaten bacım🤣
😅ona bisey diyemem kolay gelsin zor vallahi
Sagolasin
Olay şu
Bizim dükkan var pederle beraber işletiyoruz camcıyız. Biyandan ben araba motosiklet telefon bilgisayar gibi şeyleri tamir ederim. Ek gelir hesabı. Kız da uni mezunuyum memur olmam için baskı yapıyor. Ben de istemiyorum. Olay bu
Babası memurmuş o rahatı istiyormuş muş🤣 babasının 1 maaşı 1 cam balkona denk ben ayda bi 10 12 tane takarim en asagi
🤣🤣🤣
Ama gel de anlat... Bi de çok sevdiğim murat 131 imi sattırdı bana ciddiyiz bi de ailem de o arabayı sevmiyor diye bisi de diyemedim
Hakket la ayrılsam mi ben bundan🤣 sevmesem 1 dk durmam be
😅😅 kanka yorum yapamam netice de manitan yani ayıptır ama sen bence bi daha düşün bak kadinda IQ önemli çocuğa ondan geçiyor
Dimi dimi... Aşk işte mq bide hanfendi sırf istediği günde denk gelsin de devamsızlık yapmasın diye gecelere kadar dükkanda çalışıp is yetistirdik buluşmaya gittim 43 saat otobüs yolu git gel. La... Laaaaaaaa... olm malım la ben mal mal
Aşığım işte be napam
Yani seviyorum diyorsan bisey diyemem aşk netice de ama ileriyi de düşünmek lazım malum gen genetik hayır yarın bir gün baba diye kapına onlar gelecek ben uyarı yapayım da sonra karşına geçip. Ben demiştim derim 😂
Bi gece daha uykusuz geçecek anlaşılan... scheisse mq
Düzelir belki bilemezsin 🤷♀️
Bakalım
canım ondan😒
Ney