Erkekler, cafede sürekli bakıp bakıp neden iletişime geçmezsiniz?

Katılıyorum. Bazı elemanlar bununla falan övünüyor. "Uff kanka şu kızla bakıştık" vs. diyorlar. Ki muhtemelen çoğu zaman kız rahatsız oluyor, ister istemez göz göze gelince eleman bakışıyoruz zannediyor. Oldum olası mal mal bakan ve bunu marifet gibi anlatanlardan nefret ederim.
Cevap
10Cevap
Bu durumlarda siz kadinlar cok acimazsiz ve gaddar oluyorsunuz, sanki caniniza kast etmisiz gibi tutup icinde cevablarla bizi maaf edebiliyorsunuz
ama ben öyle değilim ki🥺 tek başıma oturuyorum gelsin oturabilir miyim desin en fazla ne olur ki reddedilir
İyide insanların sağı solu belli olmuyoki. Sözüm meclisten dışarı ama kendşini bi halt sanıp insanı rezil edenler var
He konuşakda geceyi karakolda geçirelim sonra adli işlemler başlasın bi zeki sensin
Biz size selam dediğimizde adli işlemler başlatıldı derseniz erkeklerin önünü kesersiniz bizde yürümeyiz her bakistigimiza farklı yerlere çekiliyor ya hani.
Ben beğenirsem direk kağıta yazar telefonu
Masaya koyarım 😂
heh bana bunlarla gelin işte
Ters tepiyor tr de çünkü
Niye böyle bişey yapsın ki
bir erkek kafede 2 saat boyunca bir kadına neden kaçamak bakışlar atar?
Beğenmiş olabilir ama her baktığımız kızla iletişime gecseydik ohoo
e o zaman neden bakıyorsunuz bakmayın
Olur mu abicim o kendisine bakıldığı için bakıyor. Masum kız sapik erkek hikayesi yine
Bakmak hoşumuza gidiyor konuşmak değil 😃😃
bakınca noluyoo hiçbir şey
artık ben adım atmaya karar verdim ne yapayım sence
ya bu dediğim erkeklerin hiçbiri tek başına oturmuyor ki bugün ki mesela 5-6 kişi oturuyorlardı ben tektim gidip nasıl selam diyim
ahahajajahaja
of cidden sıkıldım tek başıma yemek yemekten kahve içmekten biri de gelmiyor ki yanıma
ya öyle planlı olmaz spontane gelişmesi lazım
Bu aksam hangi cafedesin.
cesaret edemiyor
En İyi Cevap