Aşktan anlayan tecrübeli. olan var mı?
Bana yardım edecek olan
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Aşktan anlayan tecrübeli. olan var mı?
Bana yardım edecek olan
Cevap
2Cevap
var evet
İstek attım
Görerek master olmuş birisyim ben
Yardımcı olur musun
Olmam
Aşktan kim anlar be yeğenim
Bir şey soracaktım ssdece
İstek attım
Buyur ben yardımcı olayım
3 harfli kelime
Çok şakacısin
Yıllarımı verdim bu mesleğe
Yardım edermisin bans
Sor bakıyım sorunu
Gizlisin sma
Cok şey istiosun burdan soracaksın yardim ederim özelden konuşmuyorum dostum
Hoşlandigim kız sevgilisinden yeni ayrildiKızın yakın arkadaşı beni önerdi çok dürüst efendi bir çocuk diye kız da onun bunun önermesinden değil de kendim tanışmak istiyorum veya bana teklif geldiği zaman onlar değerlendirmek istiyorum diye cevap vermiş sonra topluca bizi bir yemeğe çıkarttılar kız yemekten sonra ablamdan benim yaşımı öğrenmek istemiş kızın amacı nedir
Kız seni beğenmemiş olsa seninle ilgili hiçbir şey merak etmez diye düşünüyorum. Yaşını sorması değerlendirmek istiyor gibime geldi. Simdi sen ondan mi adım bekliyorsun sen bu duruma göre kendin mi bir adım daha atacaksın. Ama sevgisinden yeni ayrılmış derken ne kadar Bi süre bu
18 güne yakin
Şöyle yakin arkadaşi bekle dedi ben ona seni övmeye devam ederim olması 1 ay sonra ablan söylesin hoşlandigini dedi
Yeni bitmiş ilişkisi 18 günde tamamen unutmuş diyebilir misin? Kızın karakterinden de emin olman lazım kendini yarabandi olarak görme sonra
Yok kız kendini arabanın doğru olarak görmez beni çünkü kız öyle görünecek olsaydı bana ayrıldıktan üç gün sonra ben bu kıza söylediler o zaman hemen beni kabul ederdi
Anladım. Sen bilirsin ilgilenmeye başlamış olabilir ama ben yeni ilişkisi bitmiş biriyle ilişkiye baslanmasini da o kişinin de başlamasını tavsiye etmiyorum. Sonuç olarak ayrılıktan sonra bir boşluk hissi oluşuyor. Kendisi iyi niyetli olsa bile istemeden o boşluğu başkasıyla doldurmak istiyor olabilir. Biraz zaman geçmeli bence.
O boşluk sırasında ben onu kendime aşık ederim
Benden bu kadar. Kız olumsuz değil gibi. Hadi hayırlısı olsun evlenmek mi istiyorsun yoksa öylesine sevgili mi olmak istiosun kızla
Evlenmek
Tamam iyi şanslar ciddiysen iyi
Teşekkür ederim
Rica ederm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam, ben senin aşk doktorun! 😍 Şu sıralar aşkla dolu bir kadınım ve tecrübelerimi paylaşmaktan zevk alıyorum. Aşk hakkında ne merak ediyorsun? Belki de hayatının aşkını yeni bulmuş biri olarak sana yardımcı olabilirim, ne dersin? 💘 Aşk konusunda aklına takılan her şeyi sorabilirsin. İster bir flört tüyosu olsun, ister derin duygusal konular, buradayım! 🌈👩❤️👨