Ben böyle düşünmeye başladım artık gözlemlediğim kadarıyla
Anaç olup peşinde koşan kızları sevmiyorlar
Ben böyle düşünmeye başladım artık gözlemlediğim kadarıyla
Anaç olup peşinde koşan kızları sevmiyorlar
Bilmem, ben kendini inatla fark ettirmeye çalışan ve en zor dönemimde sürekli yanımda olmaya çalışan birini sevdim. İnatçı, istediğini elde edebilen, istediğini deli cesaretiyle yapabilen manyak bi kadına aşık oldum. Bana zorla, evlenicez biz dedi, önce uzaklaşmak istesem de çok fena bağlandım bilemiyorum, nişanlandık ve iyi ki diyorum şu an 😀
Bak hiç bir erkeğin annesi olma ama erkekside olma
Güler yüz samimiyet cilve bu kadar be...
Akıllı olursam kendinide gelistirirsen değerine değer katarsın
Taktiği tekniği birak
Ben anaçım ama aşırı olduğumu düşünmüyorum kadınsılık da var diye düşünüyorum öyle diyor arkadaşlarım
Sadece sakinim ya da tam tersi
Kendimi geliştiröe gerçekleştirme hobi uğraş bunlar pek yok ve farkındayım
Tamam kendini gelsitireceksin
Bir insanlar başka ne konuşabilirsin
Dedikodu ya da eleştiririm mi yapacaksın
Paylaşabileceğiniz ortak noktalarınız olmak zorunda hobiler bu yüzden onemlidir
Doğru
Cevap
9Cevap
Ulaşılmaz işte ilgi çeker falan filan bunlar boş bence. Biz de her zaman temiz saf güvenilir iyi anne olabilecek kadınları seçeriz..
Lafta öyle
Gerçekten Emin ol o şekilde ne sen beni tanırsın ne de ben seni.
Hickimse ulaşılmaz değil benim gözümde. Ulasima kapalıysa yön degiştiririz olur biter.
Orası öyle
her iki rolü de üstlenen kadın çok az işte..
Hükmedeceğimmmm benim olacaksın hatçeeee
Köylü olmayalım
Ol ol köylü milletin efendisidir.
⛏️⚒️👨🏻🥔
Yürü tarlaya
Biz erkekler biraz arıza kızlara aşık oluruz
Dediğim tarz kız dimi
Evet. genelde daha tecrübesiz erkekler diyeyim hepimizin başından geçmiştir. Ama arızalıları severiz
Tecrübesizler böyle aşık oluyo yani
Zaman içerisinde daha aklı başındaki insanlara yöneliriz herkes için böyle değil midir? Kadınlarda arızalılara aşık olur ama sonu olmadığını anlaya anlaya doğru yola döner
Bem birine aşık oldum çok ukala biri zeki ve umursamaz ama arkadaşımdan hoşlanıyormuş içim parçalanıyo bıktım ben artık onu görmeye dayanamıyorum
güzel duygular bunlar. Her zaman olumlu tarafından bakmalısın. Olumsuzlukların hepsi bizlere ders. Hepsi birer öğretmen. Fizikte bir kural vardır; aynı anda aynı noktada iki ayrı şey olmaz. Bir şeyi başka bir şeyin yerine koymak için önce var olan mevcut şeyin kaldırılması lazım. Yani kafanda olumsuzluk olduğu sürece olumlu bir durum düşünemezsin. Kafandan olumsuzluğu atmalısın.
Hmm çok mantıklı ne yapabilirim peki
Hiç kimsenin her daim şanslı ve tıkır tıkır giden bir hayatı yok. Belli dönemlerde hepimiz irili ufaklı sorunlar yaşıyoruz. Önemli olan, çözüm odaklı mı yoksa sorun odaklı mı yaşadığımızdır. Acı hep orada ama ıstırap bizim seçimimiz. Dikkat edersen, çözüm bulamadığımız zaman problemleri görmezden geliriz, bir yastık alıp uyuruz, erteleriz, öfkeleniriz ya da onları halı altına iteleriz.
Bir keresinde beni çok üzen bir olay yaşamıştım. Aradan bir buçuk ay geçmişti ve kafamda sürekli yaşanan olaylar dönüyordu. Çok canım sıkılıyordu. Sonra bir anda içinde bulunduğum duygusal ve düşünsel sarmalın farkına vardım ve kendime dedim ki Ufuk, ya bu olayları düşünmeye devam ederek hayatını kendine acıma ve ıstırap üzerine kuracaksın, ya da fırlayıp buradan çıkacak, önüne bakacaksın. Kısacası kafanı değiştirmen gerek.
Ben desem de onu gördüğümde tekrarlanıyor bilmiyorum belki de biraz daha zaman lazım
Zaman mutlaka lazım tabi ki
3ay geçti 4 olcak
Bu süre herkeste aynı değildir, gördüğün için geçilebilir.
Aslında kötü hüsetmemin nedenini buldum kendimi gerçekleştirmemiş olmamdı ve şimdi düşününce anlıyorum
Olabilir, doğru yoldasın😀
Cesaret...
Bu cesareti edemiyorum ben bayadır hatta hiç etmedim hayatımı nasıl kazancam ben bunu mğrenmeliyim
Özgüven, cesaret, güç bunlar lazım
Bunun için uzun uza konuşabilir, daha önce bahsettiğim olumlu düşünce vs ama sana hayata bakış açını değiştirecek bir kitap tavsiye edebilirim. Eğer okumadıysan rezonans kanunu isimli kitabı okuyabilirsin.
Evet okumadım
Bu manifest inanç ya da misyik şeyler gibi anlayılan populer akımlardan değil dimi çünkü nefret ederim
İçinda anlatılanlar ve yazım dili olarak soruyorum özellikle
Beğenirsin güven gelişimi dediğin için önerdim. YouTube videosu ekleyecektim ama üyeliğim yetmedi😀 YouTube yaz çıkar
Kitabı daha iyi olur sanki ama bi youtu. be dan bakayım hap bilgi olarak sonra da zaman kalırsa kitap
Bilgi olarak YouTube den bak demek istedim zaten. Fayda sağlayacaktır.
Ek olarak cok fazla düşünme geçmişe ya da geleceğe gitme, anda kal. Cünkü sadece bu şekil zihin özgür kalır ve kapasiten ortaya cıkar.
İlaç alıyom bu yüzden
Bu İyi bişey değil ama biliyorsun değil mi?
Yok ben iyi hissediyorum kendimi
İlaç bence her zaman son adım olmalı, sonuçta vücuduna kimyasal bişey giriyor.
Son adımdı zaten hayatım bomboktu
Daha yaşayacağın çok şey var. Cesur olmak istiyorsun sana kimse cesaret veremez, cesur olmanı gerektiren fırsat verilir. Anlatabilirsin herşeyi
Vay be ne kadar güzel sözdü bu
İnsanların hayatına dokunabilmek güzel şey😀
Eyvallah eyvallah
Ben asil olan derim
Alakası ytok
Saçmalama Hilal ya
Sana olmadimi kimse
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?