Gün boyu çok az yazdı. İşim var dedi. Çok degil 2 tane video atmıştım onlara bile bakmadi. Ama anlık isteyebiliyor.
surpriz=seksi anlik
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Gün boyu çok az yazdı. İşim var dedi. Çok degil 2 tane video atmıştım onlara bile bakmadi. Ama anlık isteyebiliyor.
surpriz=seksi anlik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Rezalet ötesi cidden yolunu ver gitsin seni halini hatrını bırakmış kendi eğlencesinde ilgi istemene laf edip kendisi karnını doyurmak istiyor
Evet 😔
Yol ver gitsin hem seninle ilgilenmiyor merak etmigor hem de sendne sürpriz bekliyro seni mutlu edecekki sen de onu mutlu et değil mi seni merak bile etmemişim unutmuşjm diyor bu bir açıklama ya da bahane değil bencillik bir an önce bitir
Teşekkür ederim 😔 haklısın
Rica ederimm
💗💗💗
Kullaniyor sana ilgisi sadece cinsellikle sinirli. İşini görüp ilgiyi kesiyor. Bi halt olmaz bundan
Yani pek cinsel hayatimiz yokki. Sadece biraz dekolteli foto atmistim birkez, ona sürpriz demistik. Onu istedi. Yinede evet haklısın aynı şey sonuçta
Normal attigin videoya bakmiyor ilgilenmiyo ama dekolteli foto istiyor bu biraz kullanmaya giriyor. O fotolara bakıp neler düşünüyor neler hayal ediyor Allah bilir. Sana ilgisi sadece vücudunla sınırlı gibi duruyor
Haklısın
Ayrıl bundan. Bencil. Seni merak etmiyor. Derdi sen değilsin. Flörtmüş bi de utanmadan sürpriz diyor şerefsiz
Tuttuğum dallar elimde kalıyor ya yok mu düzgün adam😫
Düzgün adam sayısı çok az
Maalesef..
Şunu hayatından sktr eder misin
🥲 edicem ama garip bir çekimi var keşke adam olsaydı ya.. Ev gibi hissettiriyor ne biliyim
Fena çuvallamış eleman aferin kız sana
🥲
Galiba pişman oldun
Neyden?
tamam yok bir şey
Anlamadim söyler misin
Önemsizsin gibi hissettiriyor
Bana gelir mi sürpriz
Git be
Hadi ama ben asla ilgiyi kesmem
İstemem öyle ilgiyi
Seni hiç bırakmam