Pastanede çalışıyorum 1 aydır
tam karşı dükkanda Halı dükkânının sahibinin oğlu var bir çocuk yani 25 26 yaslarinda filan sürekli bana bakiyor yani surekli girdigim gunden beri goz goze geliyoruz ben gozumu kaciriyorum tabi arkadaslara soyledim filan adini soylediler istek attim ama annesi ablasi vs çarşaflı bende kapaliyim konustuk diyelim sorun olur mu bu arkadasim asiri dindarlar dedi onlar icin Sivaslilarmis bu arada
tam karşı dükkanda Halı dükkânının sahibinin oğlu var bir çocuk yani 25 26 yaslarinda filan sürekli bana bakiyor yani surekli girdigim gunden beri goz goze geliyoruz ben gozumu kaciriyorum tabi arkadaslara soyledim filan adini soylediler istek attim ama annesi ablasi vs çarşaflı bende kapaliyim konustuk diyelim sorun olur mu bu arkadasim asiri dindarlar dedi onlar icin Sivaslilarmis bu arada
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Sen istek atmışsın ve adam dindar hakkında neler düşünür bahsetmiyorum hiç yaşa ve gör😄
ne demek istiyorsun ki kendisi gayette içiyormuş ve denizlerde orada burada clublarda foto cekinip atiyormus kendisi oyle degil demekki ailesi oyle
Ee senin ne işin var öyle adamla o zaman madem kapalı kızsın
cocuk hosuma gitti efendi namuslu biri bu yuzden dikkat ettim tavirlarina o da surekli bakiyor bakişıyoruz birbirimize de uyariz bende istek attim bakalim
yani diyorum ki yerine gore dindar ailesi gibi aşırı muhafazakar degil eglenmesini de biliyor anlaminda
Sen yanlış yapmadın zaten ama ailesi öyle olanın zihniyeti çokta farklı olmaz çekilmez hiç boş ver çok beğendiyse seni bulurdu. Çok beğenmediyse zaten eksik olsun napcan
Alkol almak eğlenmek oluyorsa sende iç o zaman
yok ama bana yuruyen hoslananlarin hepsi vasifsiz karakterli ama maddiyati yetersiz bu yuzddn cocuk hosuma gitti bende istek attim bu stalk yapıp cikarim en fazla
ne alaka eglenmek ve ozsl yasam ayri genc adam sonucta bu yaptığın yorum sacma ben asla icmem
Tamam o genç adamsa sende genç kızsın sende yap o halde
Maddiyat olarak yetersiz vasıfsız çok kötü bir cümle
evet herkes kendi dengine yeter valla bu kadar yorumla ugrasamam seviyeli polemik olsa neyse
Sen kafayı yemişsin
Egoist narsistsin
Bu kafayla düzgün bir adam bulamazsın
valla seven terk edilir bununda en kralini yasadik knk en iyisi sensin tamam
Düzgün adam sevseniz ne siz üzülürdünüz ne de düzgün adamlar yalnız kalırdı
2 güzel lafa düşüyorsunuz hovarda karı kız düşkünü erkeklere
Bu konuda adam haklı valla sen iyi değilsin derdin para olursa daha çok ağlarsın
tanidigim adam cok duzgundu ama beni yari yolda birakti sudan sebep yuzunden bende aska inancimi yitirdim
İsteğini kabul etti mi
bakmadim ki daha yeni attim
Bakalım kabul edicek mi edersede sen mesaj atma bırak o sana adım atsın o zaman anlarsın ki sorun olmuyomuş konuşması.
zaten oyle bi zahmet o atsin ben asla atmam stalk yapar gt yapmazsa cikarim
Biri şuna koca bulsun. 😄
of 19 yaşındayım dalga gecme istersen
evde kalmadim henüz sadece cocuk hosuma gitti ben seciciyim
Biraz daha büyü abisi.
evlilik icin degil zaten tanismak icin ve evliligin yasi yok 19 da ideal bir yaş kisiden kişiye degisir
😄
Para varsa olur kaçırma
İnstada dolaşan aşırı dindarlar
ne dedin sen
İstek atman gereksiz olmuş
ne alaka ki sohbetimiz bile yok
Kurban ol dindar erkeklere
bu yorum ne alaka şimdi ben kötüledim mi dindar erkegi bende 5 vakit namazimi kiliyorum ve kapali oldugumu belirtmisim dikkatli oku orayi
Knk bunu biz bilemeyiz
fikir alışverişi denen bisi var hani