Aşk İlişkileri İtiraf ediyorum sana aşık oldum dediğiniz biri var mıdır? KahveMavim Takip Et Yoda Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Guli mata🎶 Güncellemeler+1 yıl Şarkının en güzel girişi erkeğin "sensiz ben çok üzgünüm "burada sevgili olanlara gelsin benden🫡 İtiraf ediyorum sana aşık oldum dediğiniz biri var mıdır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
MrConfused Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı. Eskiden vardı ama artık yok 😇 1 2 Yorumla KahveMavim +1 yıl Teşekkürler yorumunuza yorum az yapıyorlar ya😅 Yorumla MrConfused +1 yıl Bu aralar bi ölü toprağı var ama çözemedim 😂 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı. Hayır yok kimseye aşık değilim.. ama kendimi seviyorum sayılırsa 1 0 Yorumla
SadePirincPilavı Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hayatım boyunca aşık olmadım, olacağımı da düşünmüyorum. 1 0 Yorumla
Qtanna Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl Hayır hiç olmadı 26 yaşındayım sence profilde tipim nasıl 1 0 Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 25,3b cevap paylaştı. Kedin olmasaydı sana aşık olurdum 1 3 Yorumla KahveMavim +1 yıl Hayır. Yorumla Culdesac +1 yıl Evet Yorumla KahveMavim +1 yıl Şimdi uyurum Ha soruda paylaşmayı bırakırım. Bana yürüyün diye soru sormuyorum Yorumla
-Kral_Akrep- Takip Et Xper 4 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Şu anlık yok yaz aylarında belki olabilir.:D 1 0 Yorumla
arascanpolat Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. yok ama inşallah olur 1 0 Yorumla
1by_efendi Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Kendime dedim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Eskiden vardı ama artık yok 😇
Teşekkürler yorumunuza yorum az yapıyorlar ya😅
Bu aralar bi ölü toprağı var ama çözemedim 😂
Hayır yok kimseye aşık değilim.. ama kendimi seviyorum sayılırsa
Hayatım boyunca aşık olmadım, olacağımı da düşünmüyorum.
Aşık olmak bu kadar kolay değil :D
Hayır hiç olmadı 26 yaşındayım sence profilde tipim nasıl
Kedin olmasaydı sana aşık olurdum
Hayır.
Evet
Şimdi uyurum Ha soruda paylaşmayı bırakırım. Bana yürüyün diye soru sormuyorum
Yok şu an aşık olduğum kimse
Şu anlık yok yaz aylarında belki olabilir.:D
yok ama inşallah olur
şu an için yok
Kendime dedim
Yok.