Terk ettiğimde ağlarlar, gitmemem için yalvarırlar vs. Ha buna aslında inanmıyorum ama inanıyor gibi yapmak da insanın egosunu okşuyor. Para yedirirsin, gezdirirsin ona aşık olur. Vücudunla herkesin ilgisini çeker, o erkek yanında olduğu için bundan gurur duyar, o hisse aşık olur. Bir çok seçenek var
Çok mu güzeldi? Hayır, çok daha güzellerini gördüm, birlikte oldum. Çok mu zekiydi? Hayır. Çok iyi bir insan mıydı, o da hayır. Normaldi. Ama onu her gördüğümde kalbim deli gibi çarpıyordu işte, bazı şeylerde anlam aramamak lazım
Yani aşk farklı bir duygu, bir kere geldi yaşadım ve içime gömdüm diyebilirim. Aşık oldum derim ama bu saatten sonra da kimseye gerçekten aşık olmam herhalde
Herhalde olmazdım. Şu an dünyanın en güzel kadınlarını da görsem o gözle bakmam, öyle hissedemem. O hisler, o tazelik mi desem geçmişte karşıma çıkan hislerdi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
8Görüş
Ne aşık olan var ne aşık olduğum var ot gibi yaşıyoruz işte kiminin hoşuna kiminin zoruna 😏
Çok oldu. Zekama, tipime, kollarıma, arabama...
Nasıl aşık olduklarını anladın
Altıma almam kolay oldu hep
O arzumuştur
Terk ettiğimde ağlarlar, gitmemem için yalvarırlar vs. Ha buna aslında inanmıyorum ama inanıyor gibi yapmak da insanın egosunu okşuyor. Para yedirirsin, gezdirirsin ona aşık olur. Vücudunla herkesin ilgisini çeker, o erkek yanında olduğu için bundan gurur duyar, o hisse aşık olur. Bir çok seçenek var
Evet olabilir.. sen aşık olmadın mı hiç birine
Evet oldum. İlkokulda aşık olduğum bir kız vardı. 22 yaşıma kadar onu aklımdan çıkarmadım, sonra evlendi ve ben evlilik fikrini hayatımdan sildim
Peki ne özellikleri vardı sizi aşık edecek
Çok mu güzeldi? Hayır, çok daha güzellerini gördüm, birlikte oldum. Çok mu zekiydi? Hayır. Çok iyi bir insan mıydı, o da hayır. Normaldi. Ama onu her gördüğümde kalbim deli gibi çarpıyordu işte, bazı şeylerde anlam aramamak lazım
Aynen ya sahi gerçekten insan bazen o aşk hormonları salan tam olarak neydi anlayamaz ama klişe özelliklere aşık olmadığinizi söyledinize sevindim
Yani aşk farklı bir duygu, bir kere geldi yaşadım ve içime gömdüm diyebilirim. Aşık oldum derim ama bu saatten sonra da kimseye gerçekten aşık olmam herhalde
Yani sizce bu tecrübelerinizi yaşadıktan sonra onu görseydiniz yine aşık olur muydunuz.. bazen o ilk yaşantılar bize farklı geliyor
Herhalde olmazdım. Şu an dünyanın en güzel kadınlarını da görsem o gözle bakmam, öyle hissedemem. O hisler, o tazelik mi desem geçmişte karşıma çıkan hislerdi
Aynen aslında bakarsak aşk kendimize bağlı olan bir şey.. kıvılcım bizde olmalıdır yoksa karşımızdaki kişinin etkisi olamaz
Yani kesinlikle öyle. Milyarlarca insan var, gönül birisine daha bir farklı vuruluyor
Evet doğru söylüyorsunuz
Sizli bizli konuşunca çok geriliyorum sen der misin bana :D
Tamam gerilme alışkanlıktan söyledim
Teşekkür ederim, istek atarsan konuşuruz
Aşk konusunu mu😁
Ne istersen ondan konuşuruz işte aşktan çok anlamıyorum ama haberin olsun da :D
Vardı olmaz mı.
Çok güzel bir aşktı.
Resmini atıyım istersen
Neyin resmi
Aşkın resmi mi var
Aticam göreceksin.
Gel
Sefkatime sohbetime ilgime fizigime
Nasıl aşık olduklarını anladın
Yasanmisliklar var
Ne oldu peki aşıkların
Elde kalan bir kisi var, yuvarlanip gidiyoruz
Neden evlenmiyorsunuz
Kaynana kesildin basima🤣
Yani biraz araştırmak adına soruyorum her şey güzelken erkekker neden evlenmiyor sorusu için diyelim
Kismet diyelim
yanlışlıkla olmuştur birisi 😇
hayırrr
Bilmiyorum
Hiç bilmiyorum neyime olmuşlardı
Mütevaziliğine mesela
Aklıma bir şey gelmiyor. Yaşım da küçüktü para falan da yoktu ki paraya baksınlar
Paraya bakmaktan aşık olanınki zaten aşk değil
Belki yaşlarımız küçüktü diye hayranlık falandır. Belki hiç sevmemişlerdir bile
Küçük derken
18-19 onlar, 20-21 ben
Lisede falan aşk yaşayanlar var alakası yok
Bu konuda gerçekleri bilmek isterdim hep.
Bence hepsi öz güvenden kaynaklanıyor
Emin olamamaktan. Sevilmeyi hissettirmek önemli
İşte emin olmayınca sevgi hissettiremezsiz. Emin olacaksın ki karşındaki de inansın
Onlar mı özgüvensiz yani?
İlk beğenen özgüvenli olmalı ki ilk adımı atabilsin
Şunu soruyorum, onların beni sevip sevmediğini nasıl bilebilirim ki
Sevmek işi telkin zaten.. sen özgüvenli olursan kendini güzelce sunarsan o da senin gerçekten bi şey olduğunu zanneder (şaka tabi ^_^)
Anladım. Sevmemişler o zaman
Bundan sonra özgüvenli olacaksin
O zamanlar yakışıklıydım. Şimdi tip de yok
Neden kilo mi aldin
Hastalık geçirdim, artık eskisi gibi değilim.
Bence herkesin bu konuda şansı var insan güzelliklere aşık olur zaten güzellik sadece dışta değil ki
Kadınların gelecek talepleri oluyor. Ben karşılayamayacağım ondan zor
Zor zor olmasına... herkes için yani
Vardır rr