Herkesin kafasında ideal bir dış görünüş şekli vardır elbette. Kaslı olsun, dolgun olsun, uzun boylu olsun, minyon olsun, esmer tenli olsun vs.
Sevgili olmak istediğiniz insanda hangi fiziksel özellikler olmasını isterdiniz?

Herkesin kafasında ideal bir dış görünüş şekli vardır elbette. Kaslı olsun, dolgun olsun, uzun boylu olsun, minyon olsun, esmer tenli olsun vs.
Sevgili olmak istediğiniz insanda hangi fiziksel özellikler olmasını isterdiniz?
Tek beklediğim hijyen ve bakım. Başka şöyle kaslı, şöyle kara gözlü kara kaşlı, şöyle hokka burunlu bilmem ne hiç benlik değil. Yani istatiksel bir erkek profili daha başka istediğim bir şey yok. Fakat amma velakin ruhsal ve zihinsel gelişimi kilit nokta, esas beklentim burada. Bir kişilik karakter oturmuşluğu, düşünce yapısı, ruhsal olarak güçlü ve her zaman kendini bu alanlarda geliştirmek üzere bir yapıya sahip olması benim için çok önemli. Başka türlü hadi ilgimi çekemezde çekmiş olsun, sürdürebilirliği olmaz. Yani şu görünüşe önem veren ve bu yönde tercih yapan kişiler bana çok konuda eksik geliyor. Bu şekilde bir izlenim alırsam karşı taraftan konuşmaya devam etmem, çünkü istediğim şeyi biliyorum.
Sevgili olmak istediğim kadının fiziksel özellikleri benim için önemli değil.. güzelliği de önemli değil çoğu insan aslında hemen fiziksel özelliğe bakar hatta dış görünüşünü beğenmediklerinin içini karakterini kişiliğini de merak etmezler.. ben sadece karakter ve kalp güzelliğine bakarım.. çünkü bunlar kötü olduğu sürece güzel olsa neye yerayacak.. ya da beni sevmedikten sonra kötü bir kalbi olduktan sonra kafa uyumu olmadıktan sonra güzelliği ne işe yarayacak.. tabi ki benim gibi düşünen insanlar da o kadar azaldı ki.. artık parası varsa ya da iyi bir mesleği varsa veya çok güzel görünüyor tamam diyorlar.. geri kalan özelliklere bakmıyor maalesef.. önce aşk ve güven sadakat gibi konular olmalıdır bir ilişki de..
bencil olmasın da
Ne olursa olsun👀
çok uzun üşendim yazmaya sjsj
😒😒
Uzun boy 🫠
Cevap
7Cevap
Mümkünse kafasında hale olması sırtında da kanatları olmasını isterdim
O olmuyor işte be :D Olsa ben de isterdim benzerinden :(
Kültürlü, kişilikli, bakımlı ve tertemiz olmasını isterim çünkü o her bakımdan güzel insandır.
Şık dizayn
Uzun boylu, esmer, fit, dişleri düzgün, erkeksi ses tonu, bakımlı kaşlar ve tıraşlı saç sakal isterim. Renkli gözlü olmasın lütfen.
Bu ben
Abartı şekilde ne zayıf ne de kilolu olsun. Gerisinin bir önemli yok..
Boyu uzun olsun, renkli gözlü olsun isterim. Güzel baksın içimi ısıtsın 😌 normal olsun ya da biraz tombik olsun. Saçları elleri güzel olsun
Ayak bileği ince olsun zaten güzeldir.
Adam biliyor :D
Hiç sekmez brom😄 rahmetli ninem bütün tüyoları verdi 😂
Doğru demiş valla :D Eski topraklar bilir
Mekanı cennet olsun ayrıca :)
Eyvallah amin inşallah ✨
Gölgesinden bile korksunlar 😂
İdeal bir tip yok kafamda.
Kör ve topal olmasın
Uzun boylu.
Kalıplı
Her özelliği