Sevgilimle kavga ettik onu heryerden engelledim intihar etti̇. nasıl yapar ya bunu?

Arkadaşla erkek arkadasim ve ben stajyer doktoruz yani tip fakültesi 4. sınıf ögrencileriyiz.1bucuk yildan fazladir betaberiz farkki sehirlerdeyiz ama 2-3 haftada bir görüsüyoruz. Bana cok düskün herseyimi kıskaniyo hayatimi didikliyo vs. Sürekli gelecekteki evimizden filan bahsediyo. Ama sürekli kapris yapiyo sürekli biktin benden istemiyosun beni vs diyo sevdigime inanmiyo vs vs bugün cok sinirlendirdi beni kiskandirmak icin kizlarla kopuyorum şu an vs dedi ben de zaten canim burnumdaydi defol git dedim heryerden engelledim. Birsürü mesaj atti oda arkadasimi aradı. Kendime zarar vercem dedi basta inanmadim ama yine de arkadsini aradim git bak odasina diye. Arkadasi da iyi iyi bisey yok vs gecistirdi beni ben de iyi sandim bosuna beni panuklendirdigi icin atarli bir mesaj atip enfellwdim yine. Sevgilim 2 kutu ilac bitirmiş. Ya nasil yapar bunu ya aklim almiyo bir doktor kendine bunu nasıl yapar? Simdi bu bende korkuyo yol acti demekki ayrilmak istesem de böyle yapcak diye. Benden öncesinde rahatmis bu ki olmasa baskasi olur modundaymis mantıklı da biridir aslinda ama bu hareketi beni kapana kistirdi ayrilamicagim korkusu bende siddetli ayrilma istegi uyandiriyo nasil ayrilabilirimne zaman ayriliyim korkuyorum yanlis bisey yapmasindan. Eskiden makul mantikli olan bir erkek simdi nasil bunu yapar aklim almiyo? Napicam?
Sevgilimle kavga ettik onu heryerden engelledim intihar etti̇. nasıl yapar ya bunu?