Güncellemeler
+1 yıl
Mesela erkek zina yapabilir alkol içebilir ciddiyim bizzat erkek çocuğum olsa kendim yöneltirim bu şeylere ama kızlar asla alkol içip zina edemez burası Türkiye. ABD değil. Bu şeyleri yapmak isteyen kızlar İslam'dan uzak durabilir başka ülkelere gidebilir
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hayır korkmuyorum. kızım olsun isterdim.
Erkekler yapınca havalı oluyor kızlar yapınca bacım
Evet aynen öyle durum cidden
Erkek çünkü kendini koruyabilir pisliklik yapsa bile ama kızlar koruyamaz
Türkiye=İslam olduğunu da nereden çıkardın?
Oruç vakti sen orucunu dışarda açanlar hariç insan görüyor musun
Gayette = islam boş yapma
Ne alaka erkek yapabiliyoda kız niye yapamıyo umarım bu zihniyetinde yalnız kalırsın sakın evlenme magranda yasamaya devam
Şu mağara ve yallah arabistana lafları sıkmadı mı artık ıqsü düşüklerin aklınca karşı tarafı aşağıladığını sandığı boş laflar. Senin gibi kaşarları sevmiyoruz diye kudurdun dimi
Senin beynini skm sana laf anlatamam
Anlatacak yüzün ve namusun yok zaten
Sana mi kaldi benim namusum ahlak bekcisi misin sen o. c
O. c sensin kudur verici pislik
İstersem veririm istersem alirim sana mi sorcam umarim orspnun alasiyla evlenirsin :d
Orspunun alası sen ve anandır hatta sizin sülaledeki bütün kadınlardır ailecek dönün bir aynaya bakın orznu çocukları sizi o lafını sana yedirtirim böyle bütün kızları kendin gibi ucuz basit ve fhişe sanıyor m kodumun patlak xamcıklısı
O gavad baban seni sevmemiş sende kal. tak olmuşsun hahaa babana selamımı söyle adam olsun
Ahahahaha kudur yalnizliginda geberip gideceksin cunku kimse senin gibi ruh hastasi bir psikopat ahlak bekciligi yapip hergun p*rno kafasini kaldirmayan acik giyinen bir kadin gordugunde ona sapiklik yapmaktan asla cekinmeyen kadinin sac teline bile azabilecek kapasiteye sahip cirkin bir o. c ile evlenmeyecek aglamaya devam et bizler ise ozgur mutlu bir hayat yasamaya devam edicez ahahahahahahaha
Senle eğlenip anca xamına sokmak için takılacaklar m kodumun kaşarı hiçbir zaman evlenemeyeceksin anca seni başka adamlarla paylaşacak bir gavad senin gibisini alır karısı yapar
Açık giyinen kadınları tüm erkekler eğlenmelik olarak görüyor
Ahahah olabilir benim icin sorun yok sonucta cinsellik tek erkek icin olan bir durum mu yoo istedigim erkeklede evlenebilirim bu arada ama sen yapamazsin iste cunku senin yuzune bakmazlar bu kafa yapinla seni canli canli gommek falan gerekiyor bence bende beni eglenmelim olanlari eglenmelik gorurum egleniriz ne var bunda kasma bu kadar
Erkeklerin çoğunun kafa yapısı böyle it gibi de korkuyorsun evlenememekden hahaha kocasının gavad olmasını da normal görüyor baban da gavadmış anlaşıldı
Neden korkayim ki istedigim zaman birileriyke birlikte olabilirim her kadin olabilir :d sen kendi haline yan
Ucuz malın alıcısı çok olur çünkü kadınlar da erkekler için ucuz bir maldır haha urospu seni
Ayyy az daha kudur kuduz kopek gibi kudurdunda kudurdun ama hayatin boyuncada kudurmaya devam ederken biz hayatimizi yasicaz sende izliceksin aferin 🤣🤣
Soruma gelip görüş yazan sensin m kodumun kuduruğu ne hayatıymış zina işleyen kadının iki yakası bir araya gelmez ezikliğinden ettiğim hakaret ve küfürleri bile kabullendin ucuz mal seni
Aglaaaa hadi simdi sg mk mymn gtu seni
Folloş gtlü seni
Evet kızımda erkeğim içinde
Ne sacmalıyon sen be?
Çoğu erkeğin düşünce tarzı böyle haberin olsun sadece benim gibi dürüstçe ifade edebilen az var
Erkek olan benim erkek ortamında nelerin konuşulduğunu da bilen benim
hayır sadece bunu turk erkekleri düsünüyor yabancı erkekler sizin gibi namusu kafaya takmıyor tamammi bide kendinize LAİK diyorsunuz zortt arap erkeklerinden farkın yok haberin olsun😃
Yabancı erkekler ga. vat çünkü djdjs
Namussuz olunca kuduran bir eziğin yorumu
hayatımda bir kere bile erkek eli tutmadım😃neyse arap oldugun icin tartısma zahmetine bile girmicem bb
Araplara kurban ol islam araplıkdan ibaret değil beyin fakiri ezik kezban seni
arabistana uç seni yobaz!🥰🥰
Baban uçsun m kodumun kaşarı seni
İslam'a da Allah'a da Araplara da kurban ol aşüfte
yorumu sil tartısma bitsin lan derse calısıyom yaa
Olmayan beyninle çalışmaya devam o zaman
evet korkuyorum