Mesela bir çok bayan ev istiyor, araba istiyor vs. Herkesin evleneceği erkek ve ailesinden birtakım istekleri olur evlilikten korkuyor musunuz? Sizin için ne önemli bayanlar baylar?
Hanımların evlenmek için sizden istedikleri sizi korkutur mu?
Bunun korkulacak bir tarafı yok tekmeyi vuruyorsun babasının evinde prenses olamamış kızlar erkeklerden prenseslik bekliyorlar niye a. mii memessiii var diye bu hayvanlarda da var yabanci kizlarda da var gider yabanci kiz alirsin daha iyi türk kızlarının g.. otuu kalkik bir tek kendileri var zannediyorlar a.. miyllaa memesiyleee tehdit eden tek millet türk kızı milletiidir beyin gelismiyor vücut gelisiyor kendinde hic bir vasif yok gözu yukseklerde seni kim ne yapsin bu ne havalar civalar adam insanlik yok karakter kisilik yok ar namus seref haysiyet yok bunlardan ne eş olur ne anne olur turk kizlari zaten genel olarak hic bir seye degecek varliklar degiller deger verirsen sen kötü olursun deger vermezsen sen iyi olursun lafa gelince şöyle böyle olsun derler icraata gelince baska turlu olurlar lafa bakip yapmayacan icraata bakip yapacan zaten erkekleri bu hale getiren yine kendileri degil mi laftakiyle icraatin aynı olmadigi masum iyi olan erkekleri bile bozdular ne yapsin bakiyor kizlar seven degil s.. ikennn ariyor o da öyle oluyor sonra kizlar kalkiyor erkekler niye boyle diyor turk kizindan uzak durcaksin evlenmeyeceksin yabanci kiz al omur boyu mutlu ol
Hepsi halledilebilir şeyler yani özellikle evleniyoruz hadi git ev al demem bu saçma bir istek yani bence, düğün, kına falan bana aşırı gereksiz geliyor cidden ufak samimi arkadas aşırı yakın akraba 2 saat bir eğlence bence yeter, özel bir takı isteğim olmaz yani o günün özelliği nedir? Beni seviyorsa bana normalde de hediye alsın zaten, beklentilerim ailesini karıştırmasın yani cidden herkes yerini bilsin ailesine benim aile hayatıma karışmayın diyebilsin, evlendikten sonra yaa ne sosyal hayatı falan demesin ben zaten sorumluluk alabilen birisiyim sorumluluklarımı aksatmadan hem arkadaşlarıma, hem evime vakit ayırirım, artık evlendin diyerek kılık kıyafetime karışmasın zaten izin vermem yani. Cidden bunlardan başka beklentim yok olduğumuz gibi kalalım yeter. Hepsini ona karşı yapabilirim yanımda ki insan sevgimden, sadakatimden, saygimdan bir an bile şüphe etmez bunun sözünü her türlü veririm
Bir şey isteme lüksü yok. Bence kadınlar ev - araba falan isteyemez. Bunları istiyorsa gidip almalı. Kendi emeğiyle bir yere gelmeli. Erkeklerin de bir şey isteme lüksü yok. Bulduğu şeyden hoşnut değilse daha iyisini bulabilecek mi bakalım arasın dursun o zaman
Genelde istenilen değil isteyen taraf olduğum için pek bir korkum yok. Ama babam bana iyi bir hayat sağlamışşa aynısını da kocamdan beklerim ve bu çok normal bir şey.
Bir ev bir araba alabilen var mı bu ekonomide awq Saçma saçma istekleri var tonla şey sayıyorlar. Ama sorsan beraber olalım yeter derler MSNSBSSBSJSJSB
Bizim burada bir amca vardı, dediği şey aynen buydu; Yeğenim, bu kadın milleti var ya kadın milleti, bak namusuma diyorum, adama bir delik verir bin delik açar MZZJSBSSSNSZJZNZNZNNS
Anne baba düşüncesi kızım kötü biyere gitmesin. ama ben kimseye muhtaç olmak istemem bu dünyada çünkü anlıyo insan kimse senin ne annen ne baban taşıyamıyo öyle sırtında bir süre sonra alın yazısı değil sırt yükü oluyosun anca...
Ev ve araba mutlu bir evlilik icin sart bence, kendime degil ama adamin olsun isterim. Tatile ya da acil bir durumda, hamilelikte falan hastaneye gidecek bir arac olmali. Ev de sart, kirada mutlu mutlu yasanmaz.